Protest studenata Filozofskog fakulteta

Started by Bred, 13-10-2006, 07:45:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mullala

Pishe se zhiroskopchitj :lol:
Sorry za off...

Tad je koliko sam videla pala baza, pretpostavljam da je sve vraceno na neki last save ... Ja to vece nista nisam pisala tako da :V

Al-Jasmina

®iroskopèiæ...ono ¹to se vrti oko sebe samog malog :)

Bred

stef i jass, imate chat, ne koristite forum za to.

---------------

Studenti ponovo ¹etaju ulicama

PROTEST - Studenti fakulteta Beogradskog univerziteta, nezadovoljni visinom ¹kolarina, nastavljaju protest. Sledeæa ¹etnja je najavljena za naredni ponedeljak, kada bi trebalo da bude odr¾an sastanak KONUS-a, Konferencije univerziteta Srbije, koja æe razmatrati odluku Rektorskog saveta da se sedmi stepen struène spreme izjednaèi s titulom master. To je ujedno i jedan od zahteva studenata, pored smanjenja cene ¹kolarina i utvrðivanje kriterijuma za njihovo odreðivanje.

Za naredno okupljanje pored akademaca s Medicinskog i Stomatolo¹kog, najavljen je dolazak studenata sa Filozofskog Filolo¹kog i Arhitektonskog fakulteta.
js ||||

24sata

Smrda

sokobiv

Al-Jasmina

dissolved girl

ne znam stvarno kako ljudi sa naseg fakulteta mogu da budu toliko nezainteresovani da bilo sta promene,grrr..

Smrda

pa ne znam bas koliko su nezainteresovani...mozda samo nisu upuceni...ili zivim u zabludi...

Al-Jasmina

Iskreno,
mene je mama danas u upitno-izjavnom obliku obavestila da se stomatolozi bune na cene...
Sta da joj kazem...isto sto i smrda!

hulio_salinas

kolege, molim vas... ovako se nista ne moze postici...

ne moze svako da pise (prica) jadikovke, a niko nista ne radi...
treba da se organizujemo preko organizacija na faxu... uradite neki uzorak koliko su ljudi spremni za tako i nesto i da krecemo u protest...

samo pozurite... nemojte da nas zima natera da kazemo da nemamo problema sa faxom!!!   :hm

sokobiv

Quote from: hulio_salinas on 03-11-2006, 19:51:08
kolege, molim vas... ovako se nista ne moze postici...

ne moze svako da pise (prica) jadikovke, a niko nista ne radi...
treba da se organizujemo preko organizacija na faxu... uradite neki uzorak koliko su ljudi spremni za tako i nesto i da krecemo u protest...

samo pozurite... nemojte da nas zima natera da kazemo da nemamo problema sa faxom!!!   :hm
Tako je...

Al-Jasmina

Hulio je u pravu, ne vredi nista spontano ...
organizacija je ta koja mora da izvidi ima li uslova

stef

Evo Hulio nakaci anketu koliko je studenata nezadovljno cenama, i koliko bi njih podrzalo protest svojim prisustvom. :police:

Smrda

i ja se slazem...da neko prvo uradi anketu,pa da se bar zna  koliko ljudi moze,mora,zeli...izaci na protest

Weishaupt

MA bre ljudi!
Anketa!?
Kakva anketa bre, pa na nasem tupavom faksu od vezara i nezainteresovanih jedva da ostane 20 posto ljudi koji bi nesto i uradili, al je prièa uvek ista, jao rok, kolokvijum, rodjendan, ¾urka, samo da babi odnesem lek...
A ima i onih, ma mene se to netièe, meni mama rekla da moram da uèim!?
Èinjenica, skupa je farmacija, preskupa je, kosta 1400e a u Italiji 1000e i to na univerzitetu 10 puta starijem i poznatijem od ovog na¹eg jadnog, i ¹ta jo¹ dobijamo za te pare? ©ikaniranje od bilo kog 2 asistenta, profane po principu, mala mi plata, nije bilo seksa, mrzim mu¾a, smaram se, pa ajde da drndam ove nesretne studente.Knjige, uèila, grejanje, ispravne laboratorije, ma hajde totalni SF!
Znaèi nevredi 121 000 dinara, vredi mo¾da 30 000, nema knjiga, nije priznata diploma, ¹kolarina se plaæa u 2 rate, plus kojekakvi haraèi za staklo koje nismo polomili, zato sto smo bili bolesni, prebacili se u grupu sa normalnim terminom, imamo tiranina na èelu uprave i svi se prave da je to normalno, kul, ma nema frke.
E pa ima! I ako nepoka¾emo da nas ima i da nas svi vode ¾edne preko vode, ni¹ta neæemo uraditi!
®urka, sa golaæima ili bez je èista glupost.Moramo biti èvr¹æi i odluèniji, a siguran sam da nam na¹a studentska organizacija neæe pomoæi, jer su se i do sada pravili ludi, osim nekih ljudi koji su pre ili kasnije digli ruke od cele prièe!