Gde ici na docek nove godine?

Started by M^i^M^a, 08-11-2006, 12:44:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

lijepa bosanka

Pa mozda... :wink: :C mada se ne pozdravljamo.... :(

hulio_salinas

E juce su na Slaviji likovi kitili trg... Lagano su radili u majicama kratkih rukava!   :shock
Kakva ironija: Nova Godina se blizi, a decembar nikad topliji...   :happy:

Wolf

@LB
sad sam ti video sliku, znam te.

SPRING

I danas su stavljali ukrase po gradu... Na 17 stepeni.... Trebalo bi pomeriti docek Nove godine za 1. februar, tad su vece sanse da ce biti snega.... :)

hulio_salinas

Ma kakvo pomeranje... I ovako nam praznici traju do marta...   :shock   :K :K :K

SPRING


Darker

Градски дочек Нове године на улицама и трговима
У плусу на минусу
Малишане очекује тронедељни програм када ће уживати на клизалишту и у Леденом граду на Тргу Николе Пашића

Премда метеоролози нису одређени у предвиђању да ли ће Београд дочекати Нову 2007. годину с температуром у минусу, представници градских културних установа најавили су јуче Градски дочек на улицама и трговима под називом „У плусу на минусу”. Без обзира на температуру, организатори обећавају Београђанима и њиховим гостима загрејану атмосферу уз слоган „Осмех на лице, сви на улице!”
Градски дочек 2007. године организован је на две велике бине, на Тргу Републике и на платоу испред Дома Народне скупштине. Испред некадашње Савезне скупштине публика ће уживати уз рок, поп, етно и музику за плес, јер ће наступити британски састав „Инкогнито”, Александра Ковач, Сергеј Ћетковић, виолиниста Лајко Феликс и Оркестар Бобана Марковића, као и група „Стрип”.

У најлуђој ноћи Тргом Републике одјекиваће рок, поп, техно и реп, јер ће атмосферу загревати „Партибрејкерси”, „Негатив”, „Београдски синдикат”, „Врум”, „Рер” и „Краљевски апартман”, као и Марчело и ди-џеј Марко Настић.

У ноћи између нове и старе године, у поноћ, небо изнад Београда биће обасјано ватрометом који ће бити испаљиван на Тргу Републике, Тргу Николе Пашића и са здања Старог двора.

Међутим, дан уочи дочека, 30. децембра, Кнез Михаилова биће претворена у веселу улицу у којој наступају сјајни џез оркестри, док ће на видео-биму на Тргу Републике бити приказиван новогодишњи гала концерт у Народном позоришту на којем ће наступити солисти и оркестар националног театра. Према речима Владимира Марковића, уредника музичког програма, овогодишњи гала концерт биће посвећен прослави 250 година рођења Волфганга Амадеуса Моцарта, тако да ће бити изведене увертире и арије из његових најпознатијих опера, али и из популарних опера других композитора.

Ипак, „Кнез” ће загрејати музика Јована Маљоковића и „Балкан салса бенда”, „Београдског диксиленд оркестра” и „Мамбо старса”, који ће у поподневним сатима наступити на пунктовима испред ресторана „Руски цар”, Института „Сервантес” и Библиотеке града Београда.

Према речима Даријана Михајловића, градског секретара за културу, за овогодишњи тронедељни програм из градског буџета издвојено је двадесет милиона динара, док су око девет милиона уложили спонзори.

Ипак, овој Новој години највише ће се радовати малишани који ће читаве три недеље, од римокатоличког Божића до Нове године по Јулијанском календару, уживати на клизалишту и у Леденом граду на Тргу Николе Пашића. Према речима Милене Стојићевић, директорке Белеф центра, деца ће у Леденом граду имати прилику да гледају представе, концерте и цртане филмове. У сарадњи с Дечјим културним центром Београда, биће организоване и драмске, ликовне и музичке радионице за децу, а у програму ће учествовати и мађионичари, кловнови, глумци позоришта „Бошко Буха”, „Пинокио” и Малог позоришта „Душко Радовић”.

Традиционална првојануарска манифестација „Улица отвореног срца” и овај пут је једна од најзначајнијих уличних манифестација чији организатори су Туристичка организација Београда, Атеље 212 и Општина Стари град.

Према речима Оливере Лазовић, директорке ТОБ-а, тог дана око 300 извођача, музичара, певача, наступиће на седам пунктова на потесу од Дома омладине до Таковске улице, а биће организована и хуманитарна акција прикупљања поклона за малишане „Сигурне куће”.

Н. Радичевић
[објављено: 07.12.2006.] Politika

yeca

Ja idem u Amsterdam preko Collegium-a! Javiæu kako je bilo mada ja ne sumnjam u sebe  :> :> :> NIKAD!!!  :K
Bila je slièna varijanta i preko Beosonic-a (Odn. D¾angl trajba - jezièka nedoumica, a?  :wink:) ali za njih sam èula da odaju utisak da su neozbiljni i ako na kraju sve ispadne OK. Za Collegium sam èula pozitivne komentare.
Jedino ¹to meni i dalje bode oèi jeste sledeæe: Collegium nudi sme¹taj u hotelu Holiday-In (a to je lanac hotela da se razumemo ) sa èak **** (ALO BRE, JE LI OVO STUDENTSKA VARIJANTA ILI JOK???????) i to bez doruèka, a Beosonic nudi sme¹taj u hostelu sa doruèkom i cene oba aran¾mana su iste - 249 evriæa odn. malo sutra, na kraju ispadne 305!!!
Gde je tu logika? Voditi studente u hotel sa 4 * a opet koji je to hostel tako skup?? (I ako sam u Veroni vidjala neke koji ko¹taju i 60 eura noæenje).
Po¹to mi je bilo svejedno, izabrah ove **** ne zbog samih **** nego ¹to je u centru grada i ¹to Collegium nudi Heineken expiriance odn. svako ima moguænost da u fabrici Hajnekena prodje èitav proces pravljenja piva kao i pivska fla¹a :-)))))

Morpheus

Na Zlatibor,kao i zadnje tri godine.Jos samo da bude snega...Nekako je mekse kad se pijan zavalis u sneg nego kad tresnes na asvalt.

darusaz

Ја ћу породично, код куће ове године...  :lol:

Al-Jasmina

Quote from: Morpheus on 09-12-2006, 10:26:41
Na Zlatibor,kao i zadnje tri godine.Jos samo da bude snega...Nekako je mekse kad se pijan zavalis u sneg nego kad tresnes na asvalt.

vodi i mene,
nije da se valjam po asfaltu nakon NG-a
ali bih da mrdnem iz BG-a :K

Morpheus

Nije problem,naslo bi se mesta i za tebe.

hulio_salinas

ja sam izmedju 2 vatre!!!
drustvo vs. devojka...  :roll:

lijepa bosanka

uuuu...hulio....pa pokusaj da spojis....mislim njeno i tvoje drustvo mozda bude jos parova... Nova godina je cudo,a i znam dosta tih "novogodisnjih" parova kojima je veza extra....

vladimir

Hulio, budi u dru¹tvu vi¹e devojaka!!! :wink:

Ako ne budete znali gde æete, da mi napravimo ¾urku kod mene na gajbi i sru¹imo celu zgradu?Ionako je sva raspad... :K