Gde ici na docek nove godine?

Started by M^i^M^a, 08-11-2006, 12:44:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Smrda

hehe...ocu i ja u spaniju!!!
zoe...trebali ti ko da nosi prtljag?!?

stef

 Konacno sam resio! Idem u Pariz za novu! :loptica :loptica :loptica.

Ariel

I ja sam re¹ila, neæu da idem nigde...
Nikako da ukapiram za¹to je to toliko bitno :hm

Alnus Glutinosa

Ariel, super vidimo se...bar cu sresti nekog poznatog nigde:>

Al-Jasmina

Ja ne znam gde/sta/s kim...
:/
imala sam neko slatko predosecanje, kao obecanje da ce neko iznenadjenje da se desi
ALI...
da li da verujem? :happy: ili da odustanem

Darker


SPRING

Ja sam prosle godine imala vatreno krstenje, ostala sam kod kuce za srpsku Novu godinu (valjda sam pravilno napisala) i bilo mi je super... Svet se nije srusio zato sto nisam nigde otisla... Mozda cu ove godine za docek da budem bas ovde na forumu... :wink:

Darker

Macanko, da ti nije palo na pamet!!! Zar pored nas ¾ivih???

AquArius

Quote from: Darker on 05-12-2006, 22:47:36
Macanko, da ti nije palo na pamet!!! Zar pored nas ¾ivih???
Ili mrtvih. Pijanih naravno.
:>

Bred

Osmeh na lice, svi na ulice!
Nova godina doèekuje se pored dve bine na kojima æe nastupati najpopularniji muzièari
Ovogodi¹nji gradski doèek Nove godine koji svojim optimistièkim pozivom „Osmeh na lice, svi na ulice!” garantuje dobru zabavu, biæe organizovan na dve bine, na Trgu Republike i ispred Doma Narodne skup¹tine. Skup¹tina grada posebnu pa¾nju je posvetila najmlaðima, koji æe novogodi¹nje i bo¾iæne praznike moæi da proslavljaju na Trgu Nikole Pa¹iæa èitave tri nedelje, od 24. decembra do 14. januara.

DOÈEK - Na bini ispred Doma Narodne skup¹tine u novogodi¹njoj noæi slu¹aæe se popularna klasika, rok, pop, etno, muzika Sergeja Æetkoviæa, Bobana Markoviæa, Lajka Feliksa, Aleksandre Kovaè i grupe „Inkognito" i „Strip". Mlaðe generacije Novu godinu moæi æe da doèekaju uz Marèela i DJ Marka Nastiæa i grupe „Kraljevski apartman", „Negativ", „Partibrejkers", „Beogradski sindikat", „Vrum" i „Rer" na bini na Trgu Republike.

Najmlaði æe sa Deda Mrazom moæi da se dru¾e od 27. do 31. decembra na Trgu Nikole Pa¹iæa od 11 do 14 sati i od 15 do 20 sati. Od 5. do 7. januara na istom mestu i u isto vreme najèuvenijeg dedu zameniæe njegov kolega Bo¾iæ Bata. Na glavnoj pozornici na Trgu svakodnevno æe biti organizovan program za decu, uz nagradne igre, pantomimièare... U velikoj i malim kuæama na trgu deca æe moæi da se oprobaju na sajber turnirima, kvizovima, da posete èajd¾inicu, prodavnicu sme¹nih ¹e¹ira. Na Trgu æe biti i otvoreno klizali¹te na kom æe, pored slobodnog klizanja, biti organizovan i hokeja¹ki turnir. U iglo teatru za decu æe biti oranizovane dramska, muzièka i likovna radionica i maðionièarske numere.

Velikom doèeku na gradskim ulicama prethodiæe sveèani novogodi¹nji koncert popularne klasiène muzike 30. decembra u 20 sati u Narodnom pozori¹tu. Ljubitelji klasike moæi æe da èuju muziku iz Mocartovih opera i arije i uvertire iz ostalih popularnih opera. Koncert æe biti prikazivan i na video bimu na Trgu Republike. U veèernjim satima istog dana, u Knez Mihailovoj ulici kod „Ruskog cara", Instituta „Servantes" i Biblioteke grada nastupaju „Mambo stars", „Jovan Maljokoviæ Balkan salsa bend" i „Beogradski diksilend orkestar".
B. Bednar ||||
24sata

Wolf

Ja cu verovatno tamo gde i vecina SDFF, mada je vec sve to oko doceka pocelo da me smara.

lijepa bosanka

Wolf,hoce li organizovati SDFF neku zurku za Novu godinu??

Wolf

Hoce. Verovatno ce "sportista" da izbaci obavestenje.

lijepa bosanka

Ok. hvala! Eto mozda se i upoznamo!!! :wink:

Wolf