Tenis

Started by Sara, 08-06-2006, 15:53:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sara

Jel neko ovde prati tenis?

Sutra se igraju polufinala: Ljubicic-Nadal i Federer-Nalbandian!!!

Verovatno cemo ponovo gledati finale Nadal-Federer.....

Rafa... :~ :~ :~
:embarrased: :embarrased: :embarrased:

pereca

Ja sam gledala sve.
U zenskom finalu igraju Enan-Arden i Kuznjecova (koja je btw polufinale dobila tako sto se digla 100m ispod zemlje)

A Zimonjic igra u finalu mix dublova. :~ :~ :~ :~

zmajic

100 % ce Zastin opet da pobedi na RG-u. Da igra dobro, igra.
Noletu je dosta sto je i dovde stigao. Skocice na 40 mestu, s'obzirom da je pobedio tri nosioca.
Ima jos nade za nase tenisere. Nole i Ana ce sigurno nesto da odrade, dok Jelena i Tipsarevic duvaju u prazno. Vazno je da je Jelena u sred meca menjala gace. Blam!!
Zimonjic se na vreme opredelio za dublove. Pametan covek.
PS: drago mi je da na nasem faxu ima ljudi koji prate pametne sportove. :Z

Vampire 666

Zimonjic je pobedio danas u finalu dublova!!! :~ :~ :~

yeca

Ja sam jedno vreme pratila mec izmedju Federera i Nalbandiana i bilo je 6:3 i 3:0 za N!!
Da ne poveruje covek.. Ne znam sta se na kraju desilo!

Novak je na mnogo visem nivou od Ane.. Psihicki stabilniji!! I definitivno, vec u sledecem okrsaju ja ocekujem da pobedi Nadala. Nadal je ipak najbolji na sljaci a to je najsporija podloga. Evo ide Vimbldon, gledacemo ga (ako se uopste pojavi - SUMNJAM) ipak je trava mnoooooooooogo brza i mnoooooooooogo je teze kontrolisati udarac i brzinu lopte.

Alnus Glutinosa

Jos kada bi Nole imao kg kao Ana, gde bi mu bio kraj!!!

yeca

Pa dobro moze a i ne mora da znaci
U svakom slucaju vazi: manje kg --> brze trci
A treba dotrcati na skracenu loptu  :wink:

Alnus Glutinosa

Mada, um caruje... ali kad vidim indijanca Rafu... ne znam sta da mislim!

zmajic

Nalbandian je predao mec. Tako da ce i ove god biti okrsaj u finalu Nadal-Federer. S'obzirom da ga je prosle god ubio Nadal, volela bi da i ove god pobedi. Roland Garos je jedini turnir na kojem Federer nije pobedio u svojoj karijeri. Ako imate vremena da odvojite jedno 5h u nedelju, odgledate nikad bolji tenis.
Na jeste Nole pokretljiviji, ali mislim da mu fali koji kg. Manje bi imao povreda. Ne bi ga kicma bolela pri svakom nezgodnijem okretu. Naravno da bi i trebao malo vise da se zagreje. Ana bi mogla da u jednom zalogaju da ga pojede. :wink:

yeca

Ne slazem se sa zmajem!
Ana je pocela da strahuje (postace steceni strah) od Ruskinje Miskine - do sad su se sastajale par puta i Ana se toliko uprpi da ceo mec pokloni ovoj
To kod Noleta nisi mogao da vidis
Niti ces
:lol2:

Masha

Za sve ljubitelje tenisa-Justine Anan Arden je pobedila u finalu!  :~

pereca

Quote from: masha on 10-06-2006, 16:56:06
Za sve ljubitelje tenisa-Justine Anan Arden je pobedila u finalu!  :~

Dalo se ocekivati. jedna od retkih koja ima i snagu i mozak.

yeca

A Martina Hingis je sve bliza...

pereca

Pa ne znam bas  :roll:
Mislim da je propustila priliku, mada se nikad ne zna. Ima potencijal.

zmajic

Sto se Ane tice, ona jos nije spremna da se u potpunosti posveti samo tenisu. Devojka zeli da zavrsi skolu, a ne k'o ostali nasi sportisti, da zbog trenutnog uspeha, jednostavno napusti srednju skolu. Ako niste primetili,  ne ucestvuje na dosta turnira.  8)
Novaku svakla cast, jer je u ATP-u mnogo veca konkurencija.  :~
Iskreno Martini skidam kapu sto je imala hrabrosti da se, nakon delikatne operacije, vrati i upadne u prvih petnaest. S'ozirom da su joj rekli da se nikad vise nece moci baviti tenisom. Mislim da nece moci da upadne u prvih pet, jer je sve jaca konkurencija mladjih. Mada ima i to dobro iskustvo... Nikad se ne zna!   :!