Tenis

Started by Sara, 08-06-2006, 15:53:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Blesava*

Како ми је жао шÑ,о је Ð,оковић изгубио....  :'(  :'(   :'(  :'(

pekmez

eh, i meni je žao... Jeleni je sudija oduzeo 1. set, a 2. tako i trebao izgledati prvi, nije se mnogo borila, mislila je da će lakše nego protiv Venus, jeste opet nadigrala Miskinu ko prošle godine kad je imala 3 meč lopte, al eto, umorila se, forhend nije radio, sudija joj je sve onako neozboljno usro! Ana nije bila na tvu mnogo, ali vidim da se trudila, naravno da je mogla bolje, mislimda bi Novak imo viće šanse protiv Federera nego Ančić, jer se Noletova igra zasniva da snazi i dobroj tehnici, dok Federer odlično čita Ančićeve serve. na žalost... Jelena je izgubila i u dublu u tri seta protiv Martine Navratilove. Zimonjić je u muškom dublu u 1/8 finala, ai u mešanom dublu sa Srebotnik u 3. kolu.

nije važno mnogo ko je koje mesto, Venus je osvojila 5 gran slemova i dosta o tome.

a lista prava ide ovako:
1. Morezmo
2. Klajsters
3. Enan
4. Å arapova
5. Petrova
6. Kuznecova
7. Devenport
8. Dementijeva
9. Pirs
10. Å nider

1. Federer
2. Nadal
3. Nalbandian
4. Ljubičić
5. Rodik
6. Davidenko
7. Blejk
8. Robredo
9. Hjuit
10. Ančić

8 - 10 se stalno menja kod muškaraca.

nasty girl

pekmez molim te svaki put kada dodjes u bilo koju temu pogledaj dal je tvoja poruka zadnja ako jeste klikni na ikonu "izmeni" u gornjem desnom uglu da ne bi bilo duplih poruka jednog te istog clana, a ako nije zadnja ti pisi normalno poruku....pozz

(ovo se odnosi na svakog clana...)

pekmez

znam, ali me ponekad mrzi, trudiću se.

Vemić u dublu igra sa ovim Gruzijcem što je igro protiv Nadala - Labaceom.

zoca

ijao drugari bas smo prsli...hajde da je bar neko prosao...nego i ana i jelena i nole...bedak!!!

Masha

Meni je najveci bedak sto Novak nije prosao, a bas je imao veliku sansu!  :'(

yeca

Jelena propustila odliènu ¹ansu (psihièka stabilnost 0), Anu nisam gledala, a samo ne znam kako je Novaka onako u_ralo oko....
Bedak!!
Anèiæ ni¹ta spec...
U stvari u celoj ovoj prièi o napretku Novaka (definitivno najveæem i najozbiljnijem napretku raèunajuæi svo troje) mi nadu uliva to ¹to se savr¹eno bori protiv svakog i ¹to nam je pokazao da ni Nadal ni Anèiæ ne predstavljaju nesavladivu prepreku - oni ga sad dobijaju na raèun svog iskustva ali Nole grize, polako, ali tu je...
Jo¹ samo da se suoèi sa Federerom - to bi bio kavalitetan meè...
Lako je dobijati meè na servise!! Ali to nije igra!! To je samo jedan usavr¹eni element igre.

pekmez

e, stvarno šta mu je bilo sa tim okom? ja zaspao koliko onaj Ančić dosadno igra, servis i volej - fuj.
Он је побеÑ'ивао и боље пласиране од Анчића-10: Робредо-8, Ð"онзалес-Ñ,ада био 9, Корија Ñ,ада био 9, а Анчића је већ победио на Америчком првенсÑ,ву прошле године, сада је 1:1.
А са Федерером је већ играо - ове године у 1. колу МонÑ,е Карла, било је 2:1 за Федерера, Ñ'оковић изненеадио све, још је и било помало гусÑ,о.

yeca

Nadam se da vidi¹ kako ispado¹e ovi tvoji hijeroglifi...
Izgleda da ni latinica po srpskom ne pali vise...
Back to english alphabet

pekmez

па пребацио сам на ћирилицу заÑ,о шÑ,о, се ч, ш, Ñ' и Ñ› на лаÑ,иници не виде.

не рече Ñ,и шÑ,а му би са оком?

trebaš da prebaciš profil na srpski jezik.

Jovana86

E,vidim kako pratite.Kuznjecova nije bila u finalu vec Morezmo koja je i pobedila.A Zimonjic je izgubio.Ana nije igrala protiv Miskine vec Jelena.I zalosno je to sto pominjete Jelenine gace,a ne pominjete kako je pobedila Venus Vilijams.A i Janko je casno izgubio od Rodika.

yeca

E oprosti, ja par dana nisam bila na forumu ali ne se桭 se da smo pominjali Kuznjecovu. U finalu 襧a?? Vimbldona?? Ko je pomenuo da je Ana igrala protiv Miskine?? Igrala je ranije ali je sad Jelena igrala. Mislim da to svi znamo. I pominjali smo Jeleninu pobedu protiv Venus (na ?iroko i na duga諯) a pominjali su i njene ga楮.. A i Janku smo poklonili pa?nju.

MARMELADO: mrzi me da prebacujem svaki put na srpski... Ovako vidim vi?e poru詣a.. Ti nije problem da ponovi? ?ta si napisao??  :)
Evo me na srpskom - meni se na "croatian" vide č, ć, Å¡, Ä'...

Darker

:OFF :OFF
Bred reče da će ipak izbrisati srpski prevod, i da će morati sam da ga uradi, ali nemojte o tome ovde :wink:

pekmez

mislim da je Jovana pobrkala datume.

za Jelenu: pa tu sam rekao, da se vec Novak sastajao sa Ancicem i pobedio ga prosle godine na Americkom prvenstvu, naravno Ancic nije najbolji igrac koga je pobedio, Robredo kad je bio 8, Gonzales i Korija kad su bili 9. A sa Federerom je vec igrao u 1. kolu Monte Karla, i bilo je gusto, uzeo mu je jedan set Djokovic (2/1), publika je bila odusevljena Novakom, a Federer je rekao posle da ce Novak sigurno biti u vrhu. A za Jelenu sam rekao da ju je sudija uzeo 1. set protiv Miskine, a drugi pa trebalo je da bude 1/0, je l da? Mislim da se manje trudila nego protiv Venus. Ali svejedno svaka èast svima.

Vimbldon: Vemic izgubio u 3. kolu.
Zimonjic u finalu. U miksu u 1/4 finalu.

Gstad: Vemic (sada u singlu  :)) pobedio u 1. kolu 4. nosioca Matjea, u 2. kolu igra sa Hrvatom Cilicem.
Bastad: Pasanski izgubio u 1. kolu od Soderlinga.

yeca

e hvala pekmez!!  :)