Tenis

Started by Sara, 08-06-2006, 15:53:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mikele

Искрено,мислим да је Родик заслужено победио и данас би требао да крунише своју одличну игру титулом.Током целе недеље сервира феноменално,а када њега крене сервис,јако га је тешко победити.И још нешто сам приметио,имао је доста винера из форхенда(који је био невиђено брз),а и није се плашио да први нападне,тако да су то неке новине у његовој игри.А мислим да му је и покретљивост боља неко претходних година.У наставку сезоне ћемо видети да ли је ово само ''почетничка срећа'' Ендија Родика или је стварно унапредио своју игру која је већ неколико година стагнирала.

bibi

Ma dobro,ne moze Nole uvek da pobedjuje.....

Idemo dalje.....bice jos mnogo utakmica i tek cemo se radovati njegovim pobedama.... :~

BK

Cini mi se da sam cula da Rodik ima novog trenera...deluje da je malo napredovao
Samo cu ponoviti ono sto je komentator rekao, otprilike, skoro da nema vise onog atraktivnog tenisa, sad je cilj ko ce jace da udari lopticu, naravno i da udje u teren...

tarantulica

Rodik je osvojio turnir u Dubaiju  :pljes: :pljes: :pljes:

(Sla¾em se sa tim da tenis gubi na atraktivnosti, ako se igra iskljuèivo na snagu....  :roll:)

Na turniru u Bangaloru, Serena je pobedila Venus i u finalu æe se sastati sa Peti ©nider  :cvet

vlada89

I osvojila je turnir. Ono nije ni S od Serene koju ja znam  a005 Mucno je igrala, na greske Pati Snider, samo je gurala lopticu... Nije valjda da dolazi kraj njihove dominacije  a005

mikele

Данас је био жреб за Индијан Велс и могу вам рећи да АНа и Јелена нису лоше прошле,а Ноле...
Прва ствар је да су њих две у истој половини жреба,тако да могу да се састану у полуфиналу.Ана је постављена за првог носиоца и слободна је у првом колу,а у другом је чека победница меча између Румунке Олару и Кинескиње Менг Жуан.Могуће противнице у наставку су јој Италијанке Гарбин,Пенета,Скјавоне,а у четвртфиналу Ваидишова или Звонарева.
Јелена је постављена за 4.носиоца и слободна је у првом колу,а у другом је чека победница меча између две мало познате Американке које су добиле вајлдкард.У питању су Бренгл и Рол ( :shock ),а на путу до четврт-финала могу јој се наћи Сугијама,Разано,а у самом четвртфиналу је највероватније чека или Бартоли(моја омиљена  :bljak: ) или Девенпорт (Владина омиљена) или Бамер (е она није никоме омиљена).
Само још да подсетим да су наше тенисерке прошле године испале у осминифинала и да не бране много бодова(само 65).
Ноле је у половине жреба са Надалом,тако да са Федерером не може пре финала.Он је слободан у првом колу,а у другом чека победника меча између квалификанта и Италијана Сепија,а могући противници у даљем току турнира су:Монако,Кањас,Колшрајбер(он је посебно опасан).У четвртфиналу га чека или Ферер или Багдатис или Бердих.Све у свему,јако тежак жреб за Новака.Ноле брани финале од прошле године,зато је веома важно да поново забележи добар резултат.
Јанко игра у првом колу против Николаса Масуа из Чилеа,а у другом колу га,евентуално,чека Томи Робредо.Јанко је у делу жреба где је главни фаворит Роџер Федерер.

vlada89

Ako se Jelena sastane sa Davenport, potpisujem da gubi, Davenport udara snazno i jako, Jelena igra spinovane lopte, koje odskacu mnogo vise, zato i gubi od Na Li i Ane redovno  :a

Ayrton Senna

Креће Америчка турнеја, сада се сви мечеви играју на тврдој и брзој подлози. У оваквој ситуацији требало би да одскоче Ана и Новак, јер обоје играју нападачки тенис који је подесан за тврду подлогу. Питање је само у каквој су физичкој форми?

И Јелена има своју прилику, питање је само какво је њено здравствено стање.

vlada89

Danasnja iznenadjenja eliminacija Rodika i Morezmo (ponovo).  :shock Takodje je i mladjana Vaidisova ispala  a005

vlada89

Jelena je dobila Medinu sa 63 63 a Ana Skijavone 26 75 62  :~  :~  :~  Sada ce Jelena vs Davenport  puc

Ayrton Senna

Гледах Шарапову синоћ, једва, али једва се провукла против Алоне Бондаренко. Украјинка је први пут играла меч са Шараповом па је страх учинио своје. А надао сам се да ће испасти, јер Маша је увек опасна када се игра у Америци.

mikele

Све смо ближи нашем полуфиналу у Индијан Велсу.Остала је још само (по) једна препрека која нас дели од тога.
Ана мора да победи Веру Звонареву,против које је играла до сада 4 пута и скор је 2-2(прошле године 2-1 за Рускињу).
А Јелена мора да иѕбаци Владину омиљену маму Девенпорт  (ууууурррраааааааааа испала је распала Бартоли) :~ :~ :~ :~ :~
Ноле свој меч против Кањаса игра вечерас од 22 и 30 по ЦЕТ-у.Уколико га победи,у 1/4 финалу га чека победник меча између Швајцарца Вавринке и Корејца Лиа.Слажете се да они нису противници од којих би Ноле требао да страхује,тако да...Само Кањаса да прегура :>

vlada89

Ume Vavrinka da odvali nekad... Ali Davenport ce biti  :Bog

pereca

Nole je dobio Kanjasa  :Bog

Roben

igra veceras protiv Vavrinke