Tenis

Started by Sara, 08-06-2006, 15:53:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

mikele

Quote from: pereca on 20-03-2008, 09:43:28
Nole je dobio Kanjasa  :Bog
Само да те исправим.
Ноле је лагано добио Кањаса :>
А сада нешто о вечерашњем распореду,који је веома ''богат'' када су наши играчи у питању.
Прво на терен излази Ана (11 пре подне по локалном,а то би требало да буде 19 по цет-у) против Вере Звонареве(пренос на еуроспорту).
Након ње на терен узлази Ноле( не пре 1 поподне по локалном,а 21 по нашем) и игра против Вавринке са којим има скор 2-2(само да напоменем да је Ноле предао финални меч у Умагу 2006,али се то рачуна као победа Вавринке,а Ноле је добио једини меч у 2007).Пренос на спортклубу.
А одмах после Нолета и Вавринке,на терен излазе Јелена и Девенпорт.
Само још да додам да Зики и Нестор играју свој меч на терену број 2,са почетком од 23 по нашем.У питању је полуфинале.
Биће ово једно узбудљиво вече(можда и јутро,ко зна) :>

Ayrton Senna

Ана Ивановић је у полу-финалу турнира који се игра у Индијан Велсу. Наша тенисрка победила је Рускињу Веру Звонареву резулататом 2:0 (6:1 6:4).

pereca

I Novak i JJ su dobili svoje cetvrtfinalne meceve.  :ziveli
Gledacemo srpsko zensko polufinale  :~   :~  :~

Medjusobni skor Ane i Jelene je 4:1, ako se ne varam.
Navijam za Anu, ali sta god da bude, bice lepo gledati mec.

Da li neko zna kad su TV prenosi polufinala?

Kamicak

Anchi i JJ ce igrati u noci izmedju petka i subote, po nasem vremenu u 3. Bilo bi lepo da u nedelju  jedna od njih podigne pehar

nasty girl

znaci nocas derbi... :K

ajmo Ana.... :~ :~ :~ :~ :~
ipak si ti u TK Partizanu.... :Bog :Bog

nasty girl

Ana pobedila jelenu sa 2:0 (7:6 i 6:3), u finalu igra sa Kuznjecovom.... :~ :~ :~ :~ :~

mikele

Мислим да је боље што је Ана победила јер мислим да има веће шансе за победу против Кузњецове од Јелене.Ана тренутно води са 4-1 у међусобним дуелима(ако се не варам) и ово је лепа прилика да се одлепи од Кузњецове на месту број 2.Јер Кузњецова брани финале од прошле године(изгубила од Хантухове),а АНа је испала у 4.колу од Бамер.Уколико Ана победи у финалу освојиће 430 бодова(брани 70 од прошле године,а титула доноси 500),а Кузњецова ће одбранити 350 од прошле године,тако да је на ''позитивној 0''.
Сада је разлика између њих две на ВТА листи +146 у корист АНе и ако додамо још потенцијалних +430,видећемо да је то сасвим лепа предност за нашу тенисерку.
Али да не журим много,боље је да сачекамо сутрашње финале,па тек онда да причамо о стању на ВТА листи.
Зике и Нестор су изгубили од Израелског дубла у финалу са 6-4,6-4.
А Ноле вечерас игра против Надал у 21 сат по нашем времену.Директан пренос на спортклубу.

tarantulica

Nadam se da ce i RTS da prenosi mec  :batina  :>

Kad se igra zensko finale?  :~
Ne mogu da nadjem nigde u programu...

mikele

Женско финале је у недељу,а распоред за недељу још увек није познат. :wink:
А РТС ће преносити сигурно меч Новак-Надал,без бриге :wink:

tarantulica

Na zvanicnom sajtu turnira pise da su musko i zensko finale u isto vreme  :hmm

Napisano je da je sve podlozno izmenama, ali ne shvatam od cega to zavisi...  :roll:

Ayrton Senna

Мало пре видех на еуроспорту најаву за женско финале, игра се у недељу у 20:30 по нашем времену.

vlada89

Bice jako zanimljiv mec sigurno (zensko finale) mada sam ocekivao malo drugaciji splet okolnosti  :roll:  Jedva cekam vecerasnji okrsaj mladjanih momaka  puc

5Nili

Jedva cekam mech Nole-Rafa,osecam da ce biti super zanimljivo,mislim da Nole ima dobru sansu i po meni je blagi favorit. A sto se zena tice,mislim da lepota pobedjuje ovog puta :happy:

zerocool

cula sam da nisu dali nasima da otkupe tv prenos zenskog finala, a nece biti ni na eurosportu, neverovatno, ali istinito. Ostaje nam samo da jurimo ruski tv kanal koji ce prenositi mec

vlada89

Nole pobedio vise nego ubedljivo, nije Rafa lose igrao vec je Nole razbio  :~  6:3 6:2   :Bog  :Bog  :Bog