Tenis

Started by Sara, 08-06-2006, 15:53:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

tarantulica

Na sajtu Eurosporta pi¹e da je prenos ¾enskog finala sutra (tj. danas) u 20:15  :cvet

Ayrton Senna

Марди Фиш је развалио Федерера. Одавно нисам видео Федерера тако немоћног у игри, оно што он ради противницима, данас је кушао у свом тањиру. Фиш је враћао невероватне лопте на Рожеову страну терена, а сервис......па скоро свака је била преко 200 км/ч.

На крају резултат 2:0 за Фиша (6:3 6:2). Ноле ће имати много тежег противника у финалу ако Американац и сутра покаже исти ниво игре као против Федерера.

Меч почиње сутра око 22 часа, мислим.  :hmm

Еуроспорт ће преносити женско финале, како је рекла тарантулица, почиње око 20:15. Барем је таква најава била вечерас.

slobokv83

Nole bi trebalo da u slucaju pobede obuce majicu "I ja mislim isto sto i Cavic"

Inace komentar nije moja ideja,ali mi se jako svideo,pa rekoh da napisem!

5Nili

Nole je odigrao doktorski,takticki savrseno sto me je posebno odusevilo  :Bog...Nisam gledao drugo polufinale,u svakom slucaju veliko iznenadjenje je pobeda Fisha, definitivno Federer je u velikoj krizi,mozda je i zasicenje i nedostatak motivacije  u pitanju,ko zna... U finalu ocekujem naravno da Nole pobedi,jer je tehnicki i takticki mnogo bolji(najbolji :lol:),a i mnogo je iskusniji (bez obzira sto je mladji),mada ce biti malo nezgodno jer ce publika biti na strani Fisha.

mikele

Ноле је стварно одиграо врхунски и сада мислим да ствари полако долазе на своје место.Јер,није што је наш,Ноле је мног комплетнији играч од Надали и то полако долази до изражаја.И од сада,па у будуће,Ноле ће увек бити фаворит против Надала када се меч не игра на шљаци.А ако Ноле освоји титулу и стигне бар до полуфинала у Мајамију,већ до другог гран-слам турнира можемо очекивати смену на другом месту АТП листе јер Рафа брани много поена које је освојио на шљаци прошле године.

vlada89

Rafa igra po 2-3m iza osnovne linije, zato mu na sljaci nema premca, cak mu ni Federer nije mogao nista dok je bio u zlatnoj seriji. Da bi se savladao svaka lopta mora biti precizna i jaka, sto dublje... Ali ima jos do pocetka "sljakastog" dela sezone  :cvet

Bas bzvz sto rts nece prenositi zensko finale  a005

bibi

Mislim da Fish nije odigrao toliko dobro,koliko je Federer igrao lose...

Pre bih rekla da je Federer razmisljao o tome kako bi ga Nole "isprasio" u finalu,ako bi ovaj pobedio Fisha,pa se na vreme povukao :run.... :happy:

Napred,Nole......i naravno,Ana..... :~ :~ :~

nigor022

Pobedila ANA!!!  :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :~ :~ :~ :~ :~

Ayrton Senna

И то како !!!

:~  :~  :~ Чистих 2:0 (6:4 6:3)  :~  :~  :~

Ayrton Senna

Ноле је 'скршио рибу'. Тешко, али је ипак показао добру игру. На крају резултат 2:1 за Новака (6:2 5:7 6:3). После прошлогодишњег финала, сада ће Ноле подићи и шампионски пехар.

Ана и Ноле су вечерас освојили Индијан Велс. Српски дуо на челу незванично петог грем-слема. То нико није скоро учинио.
Честитам вам !!!  :~

sanjica88

Bravo Nole i Ana!  :~

Roben

ДРАЊЕ ДРАЊЕ ДРАЊЕ   :Bog :Bog :Bog

vlada89

Bila bi fora da je i Nole stavio majcu Kosovo je Srbija  :djavo

5Nili

Dovoljno je ovo sto je uradio :Bog

alfie

SVAKA IM ÈAST!
KAKAV DAN!
Biæe interesantno ove sezone,kao nikada do sad!
©to se Noleta tièe, bilo je logièno da æe da pobedi!
Ona serva,koja je i¹la Fi¹a protiv Federera je nenormalno ne¹to. Te¹ko je to vraæati, kad neko tako pogaða do besvesti.
Ali to je jedan meè, evo danas je bila druga prièa. Jo¹ je i bilo super interesantno kako sam oèekivao da æe Nole da ga odere.
©to se 'majce' tièe,stvarno sam se nadao da æe bar Ðoki ne¹to da ka¾e ako pobedi... Mislim,ako je mogao Èavke, koji se rodio preko bare,pa mogao je i Nole ne¹to da izmisli... Jo¹ pred Amerima! :namcor

Drage koleginice,Èitam va¹e komentare i konstatujem kako vi(¾enske) mo¾ete da budete pristrasne i subjektivne, pa to je stra¹no!
Pa, kad to dobije i novu dimenziju sa èitanjem misli Federerovih i otkrivanja njegovih najveæih strahova... Kako ste ga samo proèitale!
Neka, ko zna za¹to je to dobro...

A jo¹ sam ne¹to primetio!
Da smo na¹li jo¹ jedan sport za koji u Srbiji imamo nekoliko miliona struènjaka!
Nek se Èuvaju sada teniski treneri i selektori reprezentacije! :42:
Samo vas gledamo :ninja: