Tenis

Started by Sara, 08-06-2006, 15:53:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

vlada89

Serena odvalila no.1 Henin sa 6:2 6:0 i mojoj sreci nikad kraja  :~  :~   :~
Janko izgubio prvi sa 6:3 ali dobio drugi sa 6:0  :pljes:

5Nili

I treci set je dobio 6:3 i sad je u cetvrtfinalu. Bravo za Janka :pljes:

alfie

Najnoviji 'hejt' za Ðokoviæa:
Prièa se da je prodao meè na ovom Mastersu!
NAvodno, njegov æale je ugovorio sa nekim likovima na kladionici, negde preko.
Kvota na ovog drugog lika ( ne mogu da se etim sad kako se zove) je bila ne¹to tipa pet hiljada!!!
Tako da su ovi digli nekih èetiri- pet miliona  na Ðokoviæev poraz, pa to ako se podeli opet ispadne mnogo vi¹e nego ¹to bi dobio AKO pobedi.

Nagla¹avam da sam to samo èuo od nekih likova iz sveta sporta & klaðenja, ko zna da li je istina!
Ali ipak je moguæe... Mada bi bilo skroz lo¹e

5Nili

Sve je moguce,njima treba lova za teniski centar,u koji treba da uloze mnogo vise nego sto je Nole do sada zaradio.Mada, licno ne verujem u ovu pricu,ali kao sto napisah,sve je moguce...

bibi

Za teniski centar ce sigurno imati gomilu sponzora tj. ne verujem da ce bas

svoj novac ulagati,tako da....ni ja ne verujem

u ovu pricu..... :hm

Nazalost,ima mnogo zavidnih i zlih ljudi,koji su u stanju svasta da izmisle,ne

bi li na taj nacin umanjili neciji uspeh.....mislite o tome....:a

Ice

Ma daj... Nebuloza... U tenisu je sve moguæe, i ne vidim da za¹to bi Ðokoviæ bio nepobediv. Njegov cilj je svetsk br. 1, i ne bi sigurno gubio 500 poena tek tako... Do¹ao je na 450 poena od Nadala, sada je ponovo na 1000. Da je hteo ne¹to da proda, prodao bi neki drugi turnir iz master serije na kome ne mora da brani tolike poene. Da je Troicki kojim sluèajem pobedio Rodika, ©to je lako moglo da se desi, to bi bilo super, i niko ne bi ni pomislio da je Rodik prodao meè. Ali, naravno, u na¹em mentalitetu je da uvek kujemo teorije zavere...  :nonono:

Ayrton Senna

Ne¹to ne verujem u name¹teni meè, ali ako je istina i Svetska Teniska Federacija to otkrije i doka¾e, biæe problema.  :hm

Kazna mo¾e biti slièna onoj koju je dobio Giljermo Kanjas za doping, dve godine zabrane igranja na profesionalnim turnirima, a to jednom igraèu koji je sve bli¾i broju jedan nikako ne treba.

Sumnjam da je Nole bio toliko lucidan, po onome ¹to je do sada pokazao, njegov cilj je dobra igra i pobede a ne name¹teni meè. 

alfie

Kako igraju Federer i Rodik!
Kakav tenis!
Treæi set, osmi gem, nema brejka!

Samo ¹to ovaj Rodik servira ko konjina, a ni¹ta drugo ne zna.
Mislim da je Federer odigrao pet ¹est puta vi¹e vinera od Ovog Drugog.
Videæemo ¹ta æe biti...

zezanje

hahahaha to za namestanje je takva glupost
pa mislim ja i drugar smo kao lozili ljude da je djokovic predao namerno mec
u dejviskupu zbog para ito
mislim gluposti
a i kvota 5000?
getthefuckouttahere

Bred

Jelena nije uspela da izaðe kao pobednik iz svog prvog WTA finala u 2008.

Srpska teniserka Jelena Jankoviæ odigrala je herojski, kako to samo ona ume, ali ipak nije uspela da izaðe kao pobednik iz svog prvog WTA finala u 2008. godini.

Kao nepremostiva prepreka na putu ka trofeju ispreèila se Amerikanka Serena Vilijams, koja je posle gotovo dva i po sata epske borbe, slavila rezultatom 2:1, po setovima 6:1, 5:7, 6:3.

swVilijamsovoj je ovo peti trijumf na turniru u Majamiju, èime se izjednaèila sa ©tefi Graf. Nemica je pet puta bila najbolja u periodu od 1987. do 1996. godine,dok je "crnoj perli" to po¹lo za rukom 2002, 2003, 2004. i 2007.

Jankoviæeva je sedam dana ranije, na samom poèetku turnira, pobedila ©veðanku Sofiju Arvidson iako je u treæem setu gubila rezultatom 5:1. Ne¹to veoma slièno ponovila je u drugom setu finala, ali je za to potro¹ila previ¹e energije da bi u nastavku bila ravnopravan rival Sereni.

Serena je na meèu imala èak trostruko vi¹e viner udaraca (48:16), a naèinila je 56 neiznuðenih gre¹aka nasuprot Jeleninih 44. Jankoviæeva je trijumfom u finalu mogla da svrgne Anu Ivanoviæ sa drugog mesta WTA liste, ali je ipak samo prepolovila prednost zemljakinje, koja je pre turnira na Floridi iznosila 500 poena.

voanews.com

malavestica

ma nadal je baja  :cvet
:~ :~ :~
moj favorit,a tenis obozavam...
atp barselona finale manana :smekerica:

zezanje

kako je ferero juce izdominirao
znaci komarac je ubio nadala
nadigrao
svaka mu cast
ferero je bio prvi
nadal nece nikad
op op op
HUAN
HUAN KARLOS
HUAN KARLOS FERERO
KOMARAC

malavestica

pa, svakom se desava da omane... makar je nole osvojio, a ne gosn federerko  :smekerica:

Bred

:V
Izvor: B92 | Nina Kolund¾ija
Ðokoviæ osvojio Rim!

Srpski teniser Novak Ðokoviæ osvojio je desetu titulu u karijeri pobedom nad Stanislasom Vavrinkom od 2:1, po setovima 4:6, 6:3, 6:3, u finalu turnira Masters serije u Rimu. Ðokoviæ je ovim trijumfom smanjio razliku na ATP listi izmeðu sebe i Nadala na samo 310 poena. Meè je trajao dva sata i èetiri minuta.

Vavrinka je u prvom setu iskoristio brejk loptu u petom gemu i poveo sa 3:2. Veæ u sledeæem gemu na Ðokoviæev servis ©vajcarac je ponovo imao dve brejk lopte koje nije iskoristio, pre svega, zahvaljujuæi odliènom servisu treæeg igraèa sveta. Prvi set je zavr¹en po¹to je Vavrinka iskoristio prvu set loptu na svoj servis.

U drugom setu Ðokoviæ je iskoristio brejk loptu u ¹estom gemu i potom lako zavr¹io taj deo igre u svoju korist sa 6:3.

Srpski teniser odlièno je poèeo treæi set i na startu oduzeo servis protivniku. Zahvaljujuæi sjajnim forhendima lako je osvajao gemove na svoj servis i iskoristio je drugu meè loptu.

To je bio ¹esti duel dvojice tenisera, a èetvrta pobeda Novaka Ðokoviæa.

Nagradni fond turnira Masters serije u Rimu je 2.270.000 evra.

Ice

Enan upravo objavila da se povlaèi!!!  :face: