Tenis

Started by Sara, 08-06-2006, 15:53:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zerocool

Quote from: Ice on 14-05-2008, 14:40:29
Enan upravo objavila da se povlaèi!!!  :face:

i ja sam cula, ali zasto?
ona je ok igracica, ipak imati tako tezak zivot, a postici sve to je stvarno uspeh :pljes:
u svakom slucaju, Jeca i Ana sada mogu da odahnu, mada je Safina bas poludela

malavestica

da znas, igra zena ko muskarac  :wink:
ahm, ahm, zanimljiva zavrsnica u hamburgu  :smekerica:

malavestica

e, pa da vidimo.. hoce li federer najzad dobiti? poceh da navijam za njega, covek vodi 5/1 pa izgubi 7/5, ne lici to na njega...  :hm

zerocool

Bitno je da je JJ odbranila titulu u Rimu, ali sta ti je zivot, Sarapova je izgubila a bice prva.
Nadal je ipoak pokazao da je zivotinja, ali za malo je pobegao Novaku, mada slicna je prica bila na relaciji Nole-Federer, pa je Nole bio uspesan. Napred Nole :~, naravno i Zimonjic je super :~

malavestica

hm, vala je zivotinja nadal, kondicija na zavidnom nivou,eeeh  :wink:
pa, morace federer da zapne ako 'oce roland garos ove godine  :smekerica:

alfie

Federer osvaja Roland Garros 2008!
da Èoek uzme i tu,pa da onda Djokson nastavi dalje...
A za Nadala me boooooole

pig_am_am

a l f i e ! ? :D

malavestica

pa videcemo sta ce biti... kako stvari stoje, pre ce djole nego federer.. videcemo, videcemo :cvet

dirigent

Hoce li neko tom Nadalu doakati na sljaci? Stvarno mi ide na zivce. Igra na snagu i konjske udarce.

Sutra novak izlazi na mejdan , ali nesto mislim da ce opet da ga  :pst

Zasad su Srbi u igri u svim konkurencijama.

bibi

A mozda bas sutra konacno ostane bez snage za konjske udarce,nadajmo se.... :happy: :~

makica

Nadamo se da hoce...mada igra kao navijen i nekako lako dobija meceve... :ninja:
Cini mi se da on uopste ne razmislja,samo udara kao manijak!
Napred Nole! :pljes:

ðurða

NAPRED NOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nadal æe opasno izgubiti :V

dirigent

ko se  :V  laca od :V ce i zaginuti . Tako da stisaj malo argument Djurdja , pusti nek drugi prvi potegnu   :smekerica:

Uzgred Ana dobila Jelenu za konjski nokat. Jelena je popravila igru od ranije , previse je krljala na snagu , sad je igrala malo raznovrsnije.

Ayrton Senna

Quote from: dirigent on 05-06-2008, 16:23:14
ko se  :V  laca od :V ce i zaginuti . Tako da stisaj malo argument Djurdja , pusti nek drugi prvi potegnu   :smekerica:

Uzgred Ana dobila Jelenu za konjski nokat. Jelena je popravila igru od ranije , previse je krljala na snagu , sad je igrala malo raznovrsnije.

Samo ¹to je na kraju presudila Anina fizièka sprema, malo koncentracija, a mislim mnogo vi¹e bes koji je iskaljivala na lopticama, bilo da udara forhendom ili bekhendom.
Zaslu¾ile su obe srpkinje da se nadju u finalu, ali je ovaj meè nosio mnogo vi¹e od titule, jer se Safina potrudila da raskrèi put na¹im teniserkama posle povlaèenja omalene Belgijanke. Ana nije izgubila ¾elju za pobedom iako je pala u igri u drugom setu, kao i na poèetku treæeg, ali velike igraèe  jedna dobra lopta vraæa u meè i donosi im pobedu...

Fortuna se danas nasme¹ila Ani. Ipak, èestitke na¹im teniskim princezama, i Jeleni i Ani...
:pljes:   :pljes:   :pljes:

Bred

Izvor: B92
Ana u finalu kao prva na svetu!

Srpkinja Ana Ivanoviæ plasirala se u finale Rolan Garosa nakon ¹to je savladala Jelenu Jankoviæ rezultatom 6:4, 3:6, 6:4 za dva sata i 14 minuta igre. Ovo æe biti drugo uzastopno finale Rolan Garosa za Ivanoviæevu, koja je pro¹le godine pora¾ena od ®istin Enan. Plasmanom u finale Ivanoviæeva je postala prva teniserka sveta, smeniv¹i sa tog mesta Mariju ©arapovu, koja nije uspela da saèuva bodove iz pro¹logodi¹njeg polufinala, po¹to je u osmini finala pora¾ena od prve finalistkinje Dinare Safine.