Tenis

Started by Sara, 08-06-2006, 15:53:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BK

bibi

U 2PM po engleskom vremenu,a u 3PM po nasem :wink:

Uh,kad bi ga Nole rastrg'o kao sto je Nalbandijana.... :~ :Bog

ðurða

na¾alost Nole je izgubio  :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

bibi

a005

Ma onaj Nadal definitivno trenira sa bikovima u koridi....

Pitam se dokle ce pucati od onolike snage,a plus sto je i brz i precizan... :hmm

Nole mora da nabaci misicnu masu,ne bi li mogao u buducnosti da se nosi sa njim,ali kakav je zivac,ni ne cudi me sto ne moze da se bar malo ugoji....ipak se nadam da ce vec u sledecem mecu biti obrnut rezultat. :Bog :a

Ayrton Senna

©ta je bilo, bilo je......
Neka ovo bude uvod za duel na Vimbldonu, a svakako je Noletu dobra lekcija da ne sme psihièki da pada pred Nadalom, jer to ko¹ta sve vi¹e, kako titule tako i bodova.

malavestica

volim djokovica, nas je, ali je rafa... rafa, njam njam  :wink:
nije mi jasno zasto se nole uplasio kad je napravio par gresaka, pa krenuo da igra na 'sigurno' pa sve po sredini terena, ceka da nadal pogresi, a ovaj to vrlooo retko cini.. k'o da igra s njim prvi put! pih! pa, mozda je bolje da bude sa federerom u grupi sl put, nije federer ko sto je bio, a nadal je ovih mesec dana cini mi se bolji nego ikad.. ehm,ehm, videcemo za 3 nedelje ko osvaja sledeci turnir  :wink:

zerocool

Bolje sto je sad izgubio, imace vecu zelju, a i znace na cemu da radi da bi popravio igru. Mada dobro je igrao, samo taj servis, bas zeza kad najvise treba.
Bice lepo videti ih sve u belom  :smekerica:

malavestica

djoksi je u federerovom  delu zreba  :lol:
pa da vidimo... :cvet

makica

Nole je izgubio danas...zavrsio je sa Vimbldonom ...a005

Mec sa Anom je bio neizvestan do samog kraja!!!
Ali Anci je savladala Francuskinju...na misice! :~ :~

malavestica

novak se obrukao, greska do greske, kao da prvi put igra na travi :ohwell:

Ayrton Senna

Marat rezervisao kartu za Moskvu odmah posle meèa, ali....
Rus je veoma nepredvidiv, ¹to ka¾u novinari koji komentari¹u meèeve na Eurosportu ni on sam ne zna kada izlazi na teren da li æe da pobedi ili izgubi. Istina, Novak je lo¹e odirao...

A Ana se provukla kroz iglene u¹i. Srce joj je stalo kada je druga meè lopta spa¹ena, kada je sa mre¾e lopta pala na stranu francuskinje, konaèno da joj i mre¾a vrati malo sreæe posle kidanja ¾ivaca predhodnih godina na svim turnirima.

malavestica

pa kazu da safin ume da zaigra kad ga krene od pocetka, ali iskreni da budemo nije igrao nista posebno, doduse nije ni morao.. neka je bacao ravne, duboke lopte koje djokovic nije uspevao da vrati, ali ko mu je branio da servira dobro, ko ga je terao da napravi toliko gresaka? nesto mu nije bio dan, mora da su se on i ana provodili sinoc po londonu, pa je eto ana imala vise srece  :wink:

bibi

Aman,ljudi,ima i on,decko,dusu.

Pustite ga da dodje sebi i da se odmori.

Otkad je osvojio AO pod konstantnim je pritiskom,kako fizickim tako i psihickim,a od toga nema nista gore,plus je premoren. :hm

Sad neka se lepo odmori,napuni baterije,pa cekamo Olimpijadu... :~

malavestica

da, da, tipicno 'srpski' :box
pa zadnja tri turnira osvaja nadal, pa je pros'o u trece kolo. ne moze djokovic da osvoji jedan veliki turnir i da kaze dosta mi je, tako nikad nece da bude br. 1
moj favorit je sada nadal, neka vise makne federera sa tog prvog mesta  :wink:

manojlo88

Evo da se i ja ukljucim u ovu diskusiju... Prvo, svaka cast Tipsi,pokazao je da moze i od njega biti nesto... A Djokovic je druga prica; potpuno se slazem sa malomvesticom,pa sta ako je osvojio AO, koliko je Rafa osvojio Grand Slemova pa igra covek i ne kuka... A ovaj nas se samo kliza... Cudi me da nije predao zbog bolova... Napred Rafa!!!