Tenis

Started by Sara, 08-06-2006, 15:53:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

willie the scot

federer rules!obozavam tog tipa,pravi sportsmen.igru necu ni da komentarisem,trebalo je samo videti onu forhend paralelu ispod ruke u mecu protiv nalbandijana.bekhend mu je malo slabiji zato ga nadal dere na sljaci,jako bih voleo da ga isprasi ovaj put,nadal je tako pun sebe...jel ima neko ko igra tenis ovde,nedostaje mi partner,svi moji drugovi misle da je to smaracki sport-sabani...

pereca

Quote from: willie the scot on 11-06-2006, 12:26:29
federer rules!obozavam tog tipa,pravi sportsmen.igru necu ni da komentarisem,trebalo je samo videti onu forhend paralelu ispod ruke u mecu protiv nalbandijana.bekhend mu je malo slabiji zato ga nadal dere na sljaci,jako bih voleo da ga isprasi ovaj put,nadal je tako pun sebe...jel ima neko ko igra tenis ovde,nedostaje mi partner,svi moji drugovi misle da je to smaracki sport-sabani...

ja igram ali sam pocetnik, verujem da ti nisam ravna :embarrased:
Pusti sabane nek idu svojim putem - tenis je super.
Mozes da igras sa nekim od tenisera iz Sportskog drustva - odlicni su, uvek uzimaju zlato  :~

Sara

Jos 10 minuta i pocinju... Roze i Rafa!!!  Do sada je Nadal pobedio Federera 5 puta, a ovaj njega samo jednom! :twisted:

Odoh da upalim TV...

Nadal  :~ :~ :~

pereca

yeca

Ne la¾i da je Nadal pobedjivao Federera veæ 5 puta??????????
Da nije obrnuto?????? 

Pobedio Nadal 1:6 6:1 6:4 7:6
Zar je moguæe da je Nadal veæ 6. put pobedio Federera?????
Te¹ko mi u to da poverujem!!
:'(

Zmaje, ne mo¾e niko da bude 20. na svetu ako ne igra puno turnira - a Ana ide u srednju trgovacku
Veruj mi, i moja porodica je dugo godina bila u tom tenisu zbog brata koji je trenirao bas sa Anom i bio u reprezentaciji itd.
Sve u svemu znam ¹ta ti prièam

willie the scot

Quote from: pereca on 11-06-2006, 12:53:33
Quote from: willie the scot on 11-06-2006, 12:26:29

ja igram ali sam pocetnik, verujem da ti nisam ravna :embarrased:
Pusti sabane nek idu svojim putem - tenis je super.
Mozes da igras sa nekim od tenisera iz Sportskog drustva - odlicni su, uvek uzimaju zlato :~
too good i`m afraid,ne igram redovno,upravo i trazim nekog rekreativca...na adi su postavili sljaku,nisam je jos testirao...

Sara

Svaka cast Federeru, ali zna se ko je neprikosnoven na sljaci!!!

pereca

OK, priznajem, dobar je Nadal. Ali mi je i dalje uzasno antipatican i nadobudan  :K
I bas mi je zao sto je Federer izgubio.

Do Vimbldona  :Z

pekmez

Quote from: zmajic on 09-06-2006, 19:40:06
Nole i Ana ce sigurno nesto da odrade, dok Jelena i Tipsarevic duvaju u prazno.
ej, Jelena i Ana su obe stigle do 3. kola, tako da duvaju jednako ako æemo tako.
Quote from: zmajic on 09-06-2006, 19:40:06Vazno je da je Jelena u sred meca menjala gace. Blam!!
ako ti izlazak na teren zavisi od vremena kada æe prestati ki¹a, ne mo¾e¹ je kriviti u èemu je iza¹la.

cvjetic

pekmez je ocigledno jelenin fan,i ja kazem samo tako,treba da navijamo za sve nase!ana jako dobro igra,po mom skromnom misljenju bolje od jelene,ali jelena bar igra i do kraja se bori,a ana je mishkinoj servirala mec,i to na zlatnom posluzavniku!

zmajic

Pekmez Ana je 23 na listi,a Jelena 30!  Jelena nikad nece bas exta proci, jer se mnogo nervira oko izgubljenih bodova, pa je to dosta ometa! Dosta me podseca na Ruskinje, Petrovu i Zvonarevu kojima malo zafali da pocnu da placu.  :K OK je to sto ti je miljenica, mada ja malo vise nade polazem u Anu. :Bog
Novak je skocio na 40. mesto!  :~
Ma Nadalu svaka cast. Da je Federer majstor, tu nema govora. Zao mi je samo sto ne moze da osvoji RG, jer mu samo jos to od pobeda fali. Bice on jos koju god. No 1. Ima vremena i za Nadala, kao i za Novaka.

yeca

Zmaje, fino fino...
Ne mo¾e Jelena dalje od ovoga...   :`

zmajic

Poceo je turnir u Queen'su. Jel' zna neko sta je Tipsarevic danas uradio u drugom setu? Ili je prekinut mec?! Vodio je 1:0!  :loptica

yeca

Znam da je poèeo tur ali ja sam gledala Hjuita!
Mene zanima da li Nole igra? Ili æe da igra u Indijanapolisu (valjda bi tamo trebalo da se odr¾i pre Vimblndona - nisam sigurna)
Pi¹ite ko zna... :loptica

zmajic

Mislim da Nole zbog povrede odmara ova dva turnira (Queen's i Halle). Nadam se da ce da zablista na Vimbldonu. Mada mislim da mu travnata podloga, ko ni Nadalu, nije jaca strana. Mozda gresim... :embarrased:
Videcemo!! :~