Tenis

Started by Sara, 08-06-2006, 15:53:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

pekmez

Pasanski je izgubio 3/0.

yeca

Jelena i Ana su pobedile sa po 2/0 u setovima.
Novak je vodio 2/0 protiv Fish-a (USA) i gubio u treæem setu, ali ne znam konaèan rezultat...
Ana u sledeæme kolu igra protiv Serene Wiliams.

avgogh

01/09/2006 | Izvor: B92
Jelena Jankoviæ u osmini finala!

Jelena Jankoviæ plasirala se u osminu finala Otvorenog prvenstva Sjedinjenih Amerièkih Dr¾ava u tenisu. Na¹a teniserka je savladala Èehinju Nikol Vajdi¹ovu sa 2:1 (5:7, 6:3, 6:2).

U prvom setu, Jelena je igrala sjajno do 5:2, onda je neshvatljivo pala i dozvolila Èehinji, koja je postavljena za devetu nositeljku, da "ve¾e" pet gemova i osvoji set.

U drugom setu igralo se ravnopravno do 2:2, usledila je sjajna igra na¹e teniserke, koja je osvojila set (6:3), a u treæem setu brzo i lako Jelena je stigla do voðstva 5:0.

Tada je Vajdi¹ova osvojila dva gema. Kada se uèinilo da bi Jelena mogla da stane, odigrala je sjajan gem, do¹la do 40:0 i, posle ponovljenog servisa, iskoristila prvu meè-loptu.

Jelena æe u osmini finala igrati sa ruskom teniserkom. Koja æe to teniserka biti, znaæe se posle duela Kuznjecova – Rodionova

yeca

Quote from: avgogh on 01-09-2006, 19:18:50
Jelena æe u osmini finala igrati sa ruskom teniserkom. Koja æe to teniserka biti, znaæe se posle duela Kuznjecova – Rodionova
Zna se. Jelena u 1/8 finala igra protiv Kuznjecove.

pekmez

yeca

©ta je sme¹no?

pekmez

yeca

Novak Djokoviæ izgubio od Lejtona Hjuita 6/3  6/1  6/2
Ana Ivanoviæ igra protiv Serene Vilijams.
Jelena Jankoviæ igra protiv Kuznjecove.
Obe igraju meèeve 1/8 finala

pop

Steta za Noleta, bas ga je isprasio Hjuit. Bice bolje, mlad je jos za ove iskusne lisce.
Zao mi je i Agasija, zavrsi covek karijeru u 3. kolu. A bio je cool tip :)

BK

A i Ana je zavrsila, bas mi je zao, bas je bio glupav mec, ni malo nije igrala kako ona ume... :'(

yeca

Jelena Jankoviæ pobedila Kuznjecovu sa 2/1 u setovima i u sledeæem kolu igra protiv Ruskinje Elene Dementieve!!!

pekmez

Quote from: yeca on 03-09-2006, 19:07:25
Novak Djokoviæ izgubio od Lejtona Hjuita 6/3 6/1 6/2
Ana Ivanoviæ igra protiv Serene Vilijams.
Jelena Jankoviæ igra protiv Kuznjecove.
Obe igraju meèeve 1/8 finala

a, ne, ne, Ana Ivanovic protiv Vilijams je 3.kolo a ne 1/8 finala ili 4. kolo.

yeca

waw, samo mi lovi¹ gre¹ke  :T :T

pereca

Pala i Dementijeva! Jelena je u polufinalu  :~ :~ :~

yeca

Stvarno?? Kad pre... pa juèe je igrala sa Kuznjecovom...auuuuuu
BRAVO PEKMEZ - OVO JE I TVOJ USPEH!!! :wink: