Tenis

Started by Sara, 08-06-2006, 15:53:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

pekmez

naravno.
....6/2, 6/1..

vladimir

Ljudi, kladite se na tenis!Moj cimer se ubi od para!!! :PI

Bred

Jelena Jankoviæ u polufinalu!

AP

Jelena Jankoviæ plasirala se u polufinale Otvorenog prvenstva Sjedinjenih Dr¾ava u tenisu. Ona je, sjajnom igrom, savladala èetvrtu nositeljku Elenu Dementijevu iz Rusije sa 2:0 (6:2, 6:1)!

Jelena Jankoviæ je od samog poèetka igrala bolje. Osvojila je svoj prvi servis, imala dve 'brejk lopte' u drugom gemu, a pri voðstvu od 2:1 oduzela servis protivnici.

Jelena je jo¹ jednom servirala odlièno, prepustiv¹i samo jedan poen protivnici, osvojila i sledeæi gem na servis Dementijeve, i stigla do 5:1. Èetvrta nositeljka i peta teniserka sveta "probudila se" u sedmom gemu i uspela da, posle tri izjednaèenja i dve propu¹tene set lopte za Jelenu Jankoviæ, osvoji gem za 5:2.

Reuters

Jelena je u sledeæem gemu odigrala sjajno, iskoristila sve gre¹ke Ruskinje (odnos neiznuðenih gre¹aka 18:8) i iskoristila prvu od dve set lopte za 6:2. Prvi set trajao je 29 minuta.

I prvi servis u drugom setu na¹a teniserka je lako iskoristila. Uzela je prvi servis Dementijeve, ali je posle toga Ruskinja uspela da osvoji gem na Jelenin servis i vrati "brejk".

Izgubljeni servis nije uticao na na¹u teniserku, brzo je do¹la do 0:40, odnosno tri prilike da osvoji servis Dementijeve. Tri poena osvojila je Dementijeva, a posle tri izjednaèenja, Jelena je iskoristila loptu za novi "brejk" i voðstvo od 3:1. Èetvrti gem drugog seta trajao je osam minuta.

AP

Jelena je nastavila sa briljantnom igrom i osvojila dva gema, pri 5:1 do¹la do dve meè lopte, nije ih iskoristila i rezultat je izjednaèen. Prvu "brejk" loptu Dementijeva nije iskoristila, a posle tri izjednaèenja Jelena je do¹la do nove meè lopte zahvaljujuæi gre¹ki Ruskinje. Nije uspela da je iskoristi, slede jo¹ tri "djusa" i, posle ¹est izjednaèenja, Jankoviæeva dolazi do èetvrte meè lopte.

Iskoristila ju je, plasirala se u polufinale i do¹la do, za sada, najboljeg rezultata u karijeri!

U polufinalu, u èetvrtak, na¹a teniserka igraæe sa pobednicom duela ®astin Enan-Arden (Belgija) - Lindzi Devenport (SAD). Priredio: Milo¹ ©aranoviæ
Svaka cast nasoj Jeleni!

vladimir

Tako je.Svakako se sutra kladite protiv Jankoviceve, ako i izgubite opkladu-bicete srecni zbog Jelene! :K

nasty girl

Jankoviæ u polufinalu sa Enan Arden

Srpska teniserka Jelena Jankoviæ u polufinalu Otvorenog prvenstva SAD igraæe sa drugim nosiocem ®istin Enan-Arden iz Belgije, koja je eliminisala Amerikanku Lindzi Devenport.

Enan-Ardenova je nekada najbolju teniserku sveta pobedila sa 2:0, po setovima 6:4 i 6:4.

Prvi reket sveta Ameli Morezmo, koja je u èetvrtfinalu savladala Ruskinju Dinaru Safinu sa 2:0 (6:2, 6:3), u polufinalu igra sa Marijom ©arapovom, koja je pobedila Francuskinju Tatjanu Golovin 2:0 (7:6, 7:6)

pekmez

Ja bih se kladio na Jankovicku, da je kladjenje u mom fazonu.

vladimir

I ja bih voleo da JJ pobedi, ali ljudi koje poznajem ( a koji prakticno zive od kladjenja ) kazu da nema sanse da prodje u finale.Voleo bih da grese, ali... :hm
U svakom slucaju, drzimo fige za JJ!!! :loptica

pekmez

Mislim da je u tenisu riskantno kladjenje, jer se nikad se ne zna sta ce se desiti, i dajes sve pare na jednu zenu / coveka, umesto na ceo tim.

zmajic

Jeste da se Jelena pokazala u odlicnoj formi, ali ovde se prica o Zastin!!! Jedina sansa da je Jelena pobedi je da se Zastin povredi (bedak za nju)! S' obzirom da se u mecu protiv Linzi zalila na jak bol u ledjima, opet joj Linzi nije uzela ni jedan set. Za nju je Linzi rekla da je ona jedina kompletna igracica na WTA turniru, u smislu i serviranja i izlazenja na mrezu, pokrivanja terena... ma svega. :loptica To je i Jelena potvrdila. Mislim da se svi pravi ljubitelji tenisa slazu sa tim!!!

Najnovije informacija je to da je Jelena povredila ledja u dublu koji je igrala u sredu. Napravila je nagli pokret i osetila jak bol u ledjima, ali nije htela da preda mec, prvenstveno zbog svoje partnerke. Na kraju su ga izgubile od Srebotnjik-Safina! Lekar od Ameli Morezmo joj je mnogo pomogao, i kaze da se sad odlicno oseca. Za to je mnogo zahvalna Morezmo. Kaze da je spremna za sutrasnji mec koji ce se odigrati u 19:45h po nasem vremenu.
Sve u svemu bice joj tezak mec, ali svaka joj cast sto je stigla dovde. S'obzirnom da je prosle god ispala u trecem kolu, dobice dosta bodova. Samim plasiranjem u 1/2 dobija oko 390 bodova. Mislim da nece prestici Anu, ali bice tu jedna za drugom!
Bravo nasi!!!! :~ :~ :~

Pedja

Znaci u 19:45 na Eurosportu prenos...

zmajic

Nadamo se da nece biti kise i novih odlaganja meca! Jeste da je Ani na turniru u Montrealu odlaganje pomoglo u finalu, kad je Martinu ostavila baz reci!!!
Ma i da izgubi  :'(, nije toliko strasno.
NAPRED Jeco  :loptica :V :loptica :V :Bog

pekmez

Quote from: zmajic on 07-09-2006, 23:57:54
Jeste da se Jelena pokazala u odlicnoj formi, ali ovde se prica o Zastin!!! Jedina sansa da je Jelena pobedi je da se Zastin povredi.

Ne slazem se, naravno, u jedinom mecu koje su njih dve igrale 2005, Jelena J. je osvojila 1. set, znaci moze i ne mislim da je nepobediva Zastin, cudo to da Morezmo pomaze mogucoj rivalki u finalu, SVAKA CAST!, jos jednom je pokazala koji je lik Ameli, mada bi ona sigurno vise volela Jelenu J. u finalu, mada se sigurno vise ne plasi Zastin. Koju inace uopste ne simpatisem, ono stalno gledanje u trenera, ko da je jos beba, i to je cisto varanje i plus ono Napred posle svakog poena i unosenje u lice protivnici kako bi je dekocentrisala, u 99% slucajeva ona to ne radi zbog sebe. Jelena J. pobeduje. Inace mec je oko 19.30 ali zbog prethodnog meca mozda ce kasniti.

Alnus Glutinosa

Ameli se lozi na Jecu!  :>

yeca

buahahahahahahahhahahaha  :K

zmajic

Jos ako su istinite glasine o Morezmo nek se Jeca pricuva....  :K :K
Jedna dobra stvar je to sto Zastin ne dozvoljava nervozi da utice na nju. Nisam ni ja njen veliki fan, ali priznajem da odlicno igra. Sto se tice gledanja u trenera, mislim da proverava da joj muz ne ocijuka sa nekom cicom iz publike, drzi ga na oku!!!  :V Sala naravno!
Mislim da sudiju treba obesiti za ..... da visi naglavacke.  :box :box :box :box :F Pa Jelena je mogla samo tako da je dobije, ali posle one prepirke se skroz smorila. Pa da izgubi za redom 10 gemova.... bedak :ohwell:  Tako je bila blizu pobedi... Jbg  Na kraju je ispala veliki covek sto mu je uopse i pruzila ruku. Smrad!!!  :F :F
Jankovic/Henan-Harden- 6:4, 4;6: 6:0  :'(

Ps: izvinjavam se sto psujem ali sam besna..... Molina cuvaj se.... (volela bi da ga kazne, mada tesko)