Tenis

Started by Sara, 08-06-2006, 15:53:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

yeca

E i ja sam mislila da æe da odmara ledja medjutim neko me je demantovao i reèe mi da æe igrati da bi se ¹to bolje pripremio za Vimbldon...
Ne znam sasvim ali ¾elim da verujem da je na travi isto toliko dobar kao i na ¹ljaci  :wink:

Danas je bio dobar meè izmedju Nadala i Verdasco-a (©panac isto) i lik mnogo dobro igra ali se povredio pa je Nadal slavio
2:6  7:6  7:6

Ali to nije rolan - garos tako da je mo¾da bolje da preimenujemo ovu temu u TENIS jer su tenis i rolan-garos skup i podskup.. jednostavnije je!

zmajic

Posto je Roland Garos zavren, a ima ljudi koji povremeno prate tenis, otvaramo novu opstu temu o tenisu.  :loptica
Hvala Yeci na ideji!  :[

Vampire 666

...da nebismo duplirali teme spojih ovo u jednu... :)

Alnus Glutinosa

Bravo, Bred ce biti ponosan na tebe!  :)  :OFF

yeca

nego ¹ta...
jo¹ kad postanem atipièna i ovde na forumu... za koji minut...
ima da slavimo (ali ne virtuelno u bolonji nego izistinski  :Z

ma alnuse, opu¹teno, nije toliko offtopic - evo odmah se vraæamo tenisu
Naredni protivnik Nadalu u Queen's - u biæe Australijanac Hjuit.

A ja æu da lovim na¹eg Noleta (Jankoviæeva je izgubila juèe na istom turniru) i Anu pa æu da javljam

Do sledeæeg pisanija  :lol2:

Vampire 666

Quote from: Alnus Glutinosa on 15-06-2006, 22:33:36
Bravo, Bred ce biti ponosan na tebe!  :)  :OFF
:K :K

Nego, da li igrate tenis pored toga sto ga gledate. Meni je ortak pokazao neke osnovne poteze, a kad zavrsim junske ispite idem na teren...mnogo je gotivno...

yeca

igramo, igramo...
nismo odavno ali znamo i malo vi¹e od osnovnih poteza
:V

Alnus Glutinosa

Ja bih voelela da znam bar i te osnovne poteze, ali ne znam  :'( tako da ne mogu da igram, a imam osecaj da je super!  :H

pekmez

Quote from: cvjetic on 11-06-2006, 19:36:19
pekmez je ocigledno jelenin fan,i ja kazem samo tako,treba da navijamo za sve nase!ana jako dobro igra,po mom skromnom misljenju bolje od jelene

ne, da, ja i navijam za sve na¹e, a razlika i nije velika Ana je bila najvi¹e na 15, a Jelena na 16. mestu, kako me nervira onaj komentator na rtsu za vreme zdnja 2 meèa Jelene, ne da ju je vreðo nego(zato ja uvek okrenem na eurosport)...on treba da bude poslednji koji æe je kuditi, ko onaj na b92 nakon poraza mlade reprezentacije, èestitam ¹to su se plasirali u polufinale.

Quote from: zmajic on 12-06-2006, 19:04:44
mada ja malo vise nade polazem u Anu. :Bog

Jelena je od Ane tehnièki bolja, ¹to znaèi da mo¾e.

Quote from: yeca on 13-06-2006, 10:49:06
Ne mo¾e Jelena dalje od ovoga...

e to je ba¹... da ne vreðam, bila je i biæe...

Quote from: yeca on 15-06-2006, 08:19:35
Mene zanima da li Nole igra? Ili æe da igra u Indijanapolisu (valjda bi tamo trebalo da se odr¾i pre Vimblndona - nisam sigurna)
Pi¹ite ko zna... :loptica

U mu¹koj konkurenciji, pre Vimbldona je jo¹ samo Notingem, Tipsareviæ je pobedio Mareja u 3 seta, u 2. kolu izgubio od Ðineprija.

Quote from: yeca on 16-06-2006, 06:11:58
Jankoviæeva je izgubila juèe na istom turniru)

nije isti, to je Birmingem, Kvins je u Londonu.

Quote from: Alnus Glutinosa on 16-06-2006, 09:19:20
Ja bih voelela da znam bar i te osnovne poteze, ali ne znam :'( tako da ne mogu da igram

naravno da mo¾e i da se igra, bez prethodnog uèenja, samo reket u ruke i ide to, prvo su morali tehniku da ispitaju da bi napravili teoriju.

e Jelena izgubila u 3.kolu iako je osvojila set sa 6-0, stvarno je misterija ponekad. A pro¹le godina izgubila u finalu od ©arapove, izgubiæe dosta poena.

zmajic

Pekmaz divim ti se.  :Bog Ti svaki komentar moras da demantujes. Predpostavljam da malo duze pratis tenis, ali svako ima pravo na svoje misljenje.
Hoce Jelena izgubiti bodove, mada nece puno jel nije veci turnir!

Quote from: pekmez on 17-06-2006, 11:49:43
ne da ju je vreðo nego(zato ja uvek okrenem na eurosport)...on treba da bude poslednji koji æe je kuditi.
Sto se ti obazires na nase retardirane komentatore! Nisu ni ova dvojica sa eurosporta nista bolja. Smeju se kad neko promasi lopticu, ili udari u mrezicu. Kad bi njima dali rekete u ruke ne bi umeli ni da se snadju da posteno prebace u odgovarajuce polje!  :OFF

Quote from: Vampire 666 on 16-06-2006, 06:14:28
Nego, da li igrate tenis pored toga sto ga gledate.
Ima nas amatera! Moze da se igra, ali da se zazmuri na serviranje i tako te male stvari!  :happy: :loptica

yeca

:OFF ali.. Zmajiæ, ako te vidi Bred da ima¹ triple post, nadrljaæe¹  :wink:
Ako je tvoja poruka poslednja, a ima¹ jo¹ ne¹to da doda¹, da se ne bi redjale tvoje poruke, klikni na IZMENI u gornjem desnom uglu i dodaj ¹ta ¾eli¹..
Meni ne smeta ali Bredu veoma

Quote from: pekmez on 17-06-2006, 11:53:33
Quote from: yeca on 13-06-2006, 10:49:06
Ne mo¾e Jelena dalje od ovoga...

e to je ba¹... da ne vreðam, bila je i biæe...

Ma opu¹teno - meni se mnogo vi¹e svidja Anin stil igre (Noletov je èak i bolji a to je inteligentna igra pre svega, to je ono ¹to prvo udara u oèi kad gleda¹ meè) a kad Jelenu gledam, prvo mi pada u oèi da nema neki kontinuitet u igri a i nervira se non-stop.. ne znam je ali malo mi razma¾eno deluje..
Ali pekmez ovo je samo razmena mi¹ljenja nema potrebe zaljutnjom niti poku¹ajem vredjanja niti bilo èim sliènim..
POZZ

pekmez

Quote from: zmajic on 17-06-2006, 15:30:41

Sto se ti obazires na nase retardirane komentatore! Nisu ni ova dvojica sa eurosporta nista bolja. Smeju se kad neko promasi lopticu, ili udari u mrezicu. Kad bi njima dali rekete u ruke ne bi umeli ni da se snadju da posteno prebace u odgovarajuce polje!  :OFF

na eurosportu uvek je jedan komentator struèan, stoga ti tvrdnja ne stoji, a i onaj jedan nestruèni sa eutosporta je izvreðo Ðokoviæa na poèetku sa Nadalom, al je ubrzo zaæuto, mada su mi oni mnogo bolji i u¾ivanje ih je slu¹ati u veæini sluèajeva.

Quote from: yeca on 17-06-2006, 21:19:27
Ali pekmez ovo je samo razmena mi¹ljenja nema potrebe zaljutnjom niti poku¹ajem vredjanja niti bilo èim sliènim..
POZZ

ne ljutim se ja, nego samo mislim to ¹to sam napisao, reæi da ne mo¾e bolje od 30, kad je bila 16. je neozbiljno.

yeca

to ¹to je bila - to mo¾e¹ da baci¹ u vodu..
Mrzi me da pi¹em ¹ta je sve bilo a na kakvom je nivou sad, ali zna¹ ti to veæ
I nije ni¹ta neozbiljno, samo je realno i objektivno, za razliku od tebe, no...
Nema veze ...

Kada poèinje Vimbldon, zna li neko?? To be¹e krajem juna, tako ne¹to..

pekmez

jeste oslabila, ali kako mo¾e¹ biti tako sigurna, samo vreme æe pokazati, a i reèenica "ne mo¾e bolje" nije taèna jer je bilo bolje.

Vimbldon u ponedeljak sledeæi trebalo bi.

zmajic

Znam ja veoma dobro da je jedan komentator strucan. Lik koji je povremeno sa retardiranim komentatorom je bivsi teniser sto ne tvrdim za onog drugog i onu ribu. Ali dobro ti mozda bolje znas... :K

Nisam sigurna kad je Vimbldon, mada bi trebalo da je pocetkom jula. Nisam upucena!

Yeco hvala na uputsvu. :embarrased:

Pekmez izvini ako smo te pogodile u zivac....  :Z Zene!!!! :P

Jel' zna neko na kojem turniru igra Djokovic?! Na RTS-u pise da je samo pobedio Vaskea!!!! :confused: