Tenis

Started by Sara, 08-06-2006, 15:53:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tarantulica

Va¾no je da je pobedila  :>

©alim se, ni meni se nije dopala njena igra, ali ona zna ¹ta radi....  :Bog

zabica

Sutra novi turnir, cini mi se Studgart, bice svi mecevi live na eurosportu!

mikele

Ове недеље је на програму изузетно јак турнир у жеснкој конкуренцији.Иако наградни фонд није претерано велики(650.000$),у Штудгарту се скупио сам крем женског тениса.Као доказ томе је то да 13 играчица света Пати Шнидер није носиоц,а у првом колу иде баш на АНу Ивановић :wall:.А ако Ана победи,у 2 колу је чека победница меча у којем се састају две квалификанткиње(проклети жреб,5 тенисерка игра са 13,а у другом мечу xxy са xxz) :wall:
На турниру још учествују Енан,Кузњецова,Јанковић,Чакветадзе,С.Вилијамс,Хантухова,Петрова...
Јака конкуренција,нема шта :shock

tarantulica

xxy kao Klinefelterof sindrom?

Sorry za off, ¹trebanje me ubija....  :help2:

makica

Hoce li biti prenosa na Avali mozda?
Nemam kablovsku...smrc  a005
Mada zbog ispita necu imati ni vremena...opet smrc

tarantulica

Evo malo da se smejemo...  :trfr:

Sharapova & Federer (http://www.youtube.com/watch?v=DPrFQZnXpOY)

P.S. Sad sam prevrtela sve sajtove, gde sam ikad na¹la neku informaciju o prenosu meèeva i nigde ne vidim kad Ana igra...
A ni Jelena...

makica

Ha,ha,ha,ha...super su napravili spotic... :>
Ono kad on mase i smeska se,a njen pogled...brrr...
I kad zajedno namestaju kosu...ha,ha,ha :>
Tarantulice  :cvet

mikele

Наше не играју данас јер Ана мора мало да се одмори(финалисти претходног турнира обично играју последњи своје мечеве на наредном турниру),а Јелена је слободна у првом колу.А што се тиче преноса на ТВ Авали,милсим да ће бити,али тек од полуфинала или слично.Тако су бар до сада радили.
А овај спотић је баш симпа.Прво,добра је музика и некако је ''везана'' за ову причу.А најбоље је када Роџер одлази и онако маше,а Шарапова седи на столици,сва уплакана и несрећна.Врх

tarantulica

Na sajtu Eurosporta pi¹e da Ana igra veèeras u 23h  :shock

Tipsareviæ je izgubio u prvom kolu turnira u Mecu od Endija Mareja, rezultatom 2:1 (6-4, 1-6, 6-2)  :ohwell:

BK

Prvi mec pocinje u 14h, a Ana igra tek treci.

tarantulica

Pa onda verovatno nije ovako kasno kako sam ja napisala....  :stid:

mikele

Само да додам да је Пашански у другом колу турнира у Токију победио Финца Ниеминена који је постављен за 5 носиоца резултатом 6-3,4-6,6-4.У трећем колу игра са Израелцом Дуди Селом који је 109 на АТП листи,тако да наш играч има добре шансе да направи велики резултат на овом турниру и пласира се у 1/4 финале.Наградни фонд турнира је 832.000$,а главни фаворити су Давид Ферер,Ришар Гаске,Томаш Бердих...
И није нека конкуренција зар не? :hmm

mikele

Aна је разбила Пати Шнидер са 6-0,6-2. :Bog
Стварно је играла изванредно,можда најбоље у последњих пола године.Јер овако разбити 13 играчицу света није ни мало лако.
У другом колу игра против Украјинке Катарине Бондаренко која је 46 на ВТА листи.
А сутра на терен излази и ЈЈ која игра против Израелке Пир.Биће то јако тежак меч.

Wolhard

Nazalost Ana Ivanovic je izgubila od Katarine Bondarenko rezultatom 2:1 (6:2 1:6 3:6),Jelena igra mec odmah posle Aninog sa Sahar Per!

makica

Jelena je pobedila Sahar Per sa 2:1 !!!! :pljes:
Steta za Anu... :ohwell: