Tenis

Started by Sara, 08-06-2006, 15:53:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

pop

@ mikele   :K  :K  :K
'al to je samo na udarnom mechu dana, prosle godine se desilo i Federeru da mu nesto odvuce paznju pa se zalio na ovakav vid popularizacije tenisa  :smekerica:
obzirom kako se sad Nole kotira, ne sumnjam da ce i njemu odvlaciti paznju  :K

mikele

Ма данас је то било на свим мечевима(бар на централном терену)
Ја мислим да ће то бити на свим мечевима током целог турнира(намерно кажем то,нећу да откривам,свако ко има спортклиб канал може лако да открије о чему се ради). :wink:

pop

Quote from: mikele on 15-10-2007, 16:50:16
(намерно кажем то,нећу да откривам,свако ко има спортклиб канал може лако да открије о чему се ради). :wink:

Ja imam IKOMovu kablovsku, toliko o tome da svako ima sportklub  :wall:
Ako Nole prodje (hipoteticki pricam) Verdaska, Moju (ili Ferera) i Blejka, onda u polufinalu ide na Nadala. Uh, kakvo bi to ludilo bilo  :shock . Za razliku od drugih turnira, ne verujem da ce publika u Madridu da mu bude naklonjena, narocito protiv Rafe.

tarantulica

Ah, opet taj Sportklub  a005 :wall:

pig_am_am

sad moram da pogledam... mikele,moras da se bavis marketingom.  :K

mikele

Ееееее Попе био си у праву за оно.Није на сваком мечу,баш сам обратио пажњу.Баш штета што не можеш и ти   :plez
Ноле ни данас не излази на терен(што је добро),а сутра га чека у другом колу фернандо Вердаско,домаћи играч(што није баш најбоље).Он је у првом колу победио свог сународника Монтанаса са 6-1,6-1.Нема шта,добро за почетак.Што се тиче данашњег програма,најзанимљивији меч би требао да буде између Мареја и Челе и то из два разлога.Први:обојица су у првих 20 на АТП листи,а други:то је дуел Британца и Аргентинца.Рећи ћу само још:Дејвис куп и Фокландска острва.
А наше грације неће ни данас на терен јер ће своје мечеве другог кола играти сутра.Биће то паклени мечеви:Јанковић-Ваидишова и Ивановић-Головин.Ја мислим да теже није могло. :wall:
А ево и једне врло занимљиве фотографије
(http://nono9.us)
Коментар је сувишан

tarantulica

Da li æe bar Ana i Jelena da budu na Eurosportu?

vlada89

Ili na Avali...

mikele

Quote from: pig_am_am on 16-10-2007, 11:09:50
sad moram da pogledam... mikele,moras da se bavis marketingom.  :K
Пиги сада тренутно нећеш моћи да провериш оно,али на неком од следећих мечева ћеш моћи.Јавићу ја овде на форуму. :wink:
Quote from: tarantulica on 16-10-2007, 11:26:44
Da li æe bar Ana i Jelena da budu na Eurosportu?
Биће преноса на Eurosport-у,а можда и ТВ Авала преузме преносе,тако да без бриге :wink:

tarantulica

A kad æe¹ da nam napi¹e¹ ¹ta je ono:>

pig_am_am

[off] tarantulice odgovor ti je br. 999 [/off]  :K

mikele

Ајде открићу вам тајну.Овај турнир је јединствен у свету по томе што на неким ударним мечевима(раније је било на свим) лоптице не скупљају клинци из тениских школа и сл. већ девојке које су топ модели.Пре почетка турнира се организује кастинг где се бирају девојке које ће учествовати на турниру.Ове године се пријавило преко 60 девојака,које све изгледају екстра и одабир је извршен на основу тога како су се показале на терену,тј како су се сналазиле са лоптицама.
Јуче су биле присутне на мечевима Мареј-Штепанек(ружних ли створова,Боже ме опсрости) и Багдатис-Павел.
Ето :wink:

pig_am_am

[off] jao sta bih dala da skupljam lopticu! [/off]  :prdajz:   :K

mikele

Ево и слике дотичних госпођица :K

(http://nono9.us)

pop

17. oktobar 2007. | Izvor: B92 | Nina Kolund¾ija
Cirih: Ana Ivanoviæ ispala

Srpska teniserka Ana Ivanoviæ ispala je sa turnira u Cirihu po¹to je u drugom kolu izgubila od Tatjane Golovin sa 2:0 po setovima 6:3, 6:1. Meè je trajao 67 minuta. Francuskinja æe u èetvrtini finala igrati sa sunarodnicom Marion Bartoli koja je u osmini finala bila bolja od Mihaele Krajièek sa 2:0.

Ovo je bio osmi susret Ane Ivanoviæ i Tatjane Golovin, a srpska igraèica je bila uspe¹nija na ¹est meèeva, poslednji put u Luksemburgu ove godine.

Nagradni fond turnira je 1.340.000 dolara.

izvor http://www.b92.net/sport (http://www.b92.net/sport)

A Nole je dobio domaceg igraca Verdaska sa 6:7 6:3 6:3 i tako prosao u trece kolo Mastersa u Madridu.