Tenis

Started by Sara, 08-06-2006, 15:53:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

tarantulica

Prièalo se ranije da æe Novak da uzme hrvatski paso¹, mo¾da se zato èovek zbunio (mada to nije nikakvo opravdanje)...  :roll:

Marer, na ¹ta misli¹ "istu gre¹ku"?  :hmm

Ivana_89

Quote from: Sole on 12-08-2007, 20:53:05

samo jos da vidimo sta ce Ana da uradi.
malo sam se iznenadila kada sam cula da igra sa Petrovom, sve mi se cini da je neki komentator danas pricao kako igra sa Sarapovom. :hmm

i ja sam mislila da igra sa ©arapovom, ali sam èula malopre da je ©arapova predala meè, to je trebalo da bude polufinale, zato je sad u finalu... sem ako nisam lo¹e èula...

marer_86

Quote from: tarantulica on 12-08-2007, 21:01:32
Prièalo se ranije da æe Novak da uzme hrvatski paso¹, mo¾da se zato èovek zbunio (mada to nije nikakvo opravdanje)...  :roll:

Marer, na ¹ta misli¹ "istu gre¹ku"?  :hmm

tarantulice, zvanicno preuzeto sa sajta novina press. Ne verujem da je ponovljena ista greska u tako kratkom periodu ... nije Novak od juce tu, neoprostivo je iskreno...da se tako kratkom periodu ponovi ista greska

08.08.2007.
Izvor: Beta
Gre¹ke o Ðokoviæu na zvaniènom sajtu mastersa

Urednici zvaniènog internet sajta masters turnira u Montrealu napravili su gre¹ku na naslovnoj strani navodeæi da je najbolji srpski teniser Novak Ðokoviæ – hrvatski teniser

To nije jedina gre¹ka u kratkoj reèenici koja bi trebalo da oznaèi najnoviju vest sa turnira. U toj reèenici navodi se i da se Ðokoviæ danas plasirao u drugo, a ne u treæe kolo. Posle 15-tak minuta, "Hrvat" je ispravljeno u "Srbin", ali je ostalo da se plasirao u drugo kolo.

"Treæi nosilac, Hrvat Novak Ðokoviæ uspe¹no je do¹ao do drugog kola Rodzers Kupa, elimini¹uæi Nemca Nikolasa Kifera sa 6:3, 6:3", pisalo je na sajtu.

Ðokoviæ je sinoæ eliminisao Kifera u drugom kolu, po¹to je u prvom kao treæi nosilac bio slobodan. Tom pobedom, 20-togodi¹nji Beograðanin plasirao se u treæe kolo mastersa koji se igra za nagradni fond od 2.450.000 dolara.

toliko gresaka za jedan masters turnir ... sve na stetu naseg Nola i Srbije, pa ne treba nam to!!

tarantulica

Ne verujem, stvarno...  :wall:
©ta im to treba?
Kao da su svi ludi, pa neæe da primete gre¹ku...

marer_86

... e  a ja taman da kazem mojima kako su napravili ovu gresku ... kad me na licu mesta preduhitrise ponavljanjem iste .... nemam pojma francuski ali sam jasno cuo ono CRO, a SRB i CRO bas nemaju nikakve veze  ... strasno stvarno ..bas sam se iznervirao ...  :batina :batina :batina

sta mislite da su federea najavili ako austrijanca ili nadala kao portugalca ili recimo meksikanca????

Sole

Quote from: marer_86 on 12-08-2007, 21:21:00
... e  a ja taman da kazem mojima kako su napravili ovu gresku ... kad me na licu mesta preduhitrise ponavljanjem iste .... nemam pojma francuski ali sam jasno cuo ono CRO, a SRB i CRO bas nemaju nikakve veze  ... strasno stvarno ..bas sam se iznervirao ...  :batina :batina :batina

sta mislite da su federea najavili ako austrijanca ili nadala kao portugalca ili recimo meksikanca????
bilo bi samo  :F:batina
ionako je bio dovoljno razocaran i nekako nervozan sto je ispao... :box
ali, bilo je i vreme...
zaboravimo na ove lapsuse i dajte da se radujemo zbog Noleta i ostalih! :~
inace, oduvek mi se cinilo da ova Petrova nekako ne lezi Ani...
videcemo. srecno!

tarantulica

Okili, mudro zbori¹  :cvet

Kuckajte ¹ta radi Ana, meni je zauzet tv...   :ohwell:

Sole

vodi 2:1, servira i sad je 30  za obe. ;-)
ustvari, sad je vec 2:2, vracen break.

Ivana_89

3:2  za Petrovu :roll:

jecapereca

Sve cestitke Novaku.
Veceras se igrao odlican tenis.Znala sam da ce doci noletovih 5 min i da ce dobiti i Nadala i Federera ali se nisam nadala da ce se to desiti tako brzo.
Bila sam sokirana kada su rekli da je hrvat.neoprostive su to greske za 1 takav turnir.Kao sto rece neko sta bi bilo da su tako nesto rekli za Federera ili Nadala
Nole kralju svaka ti cast :!  :ziveli

Ivana_89

Sve èestitke Ani, uspela je da pobedi Petrovu   :~
rezultat je 7:5, 6:4  :wink:
Bravo Ana!  :pljes:

marer_86

Quote from: Ivana_89 on 12-08-2007, 22:54:37
Sve èestitke Ani, uspela je da pobedi Petrovu   :~
rezultat je 7:5, 6:4  :wink:
Bravo Ana!  :pljes:

sve cestitke ani

vlada89

Dakle,evo mene sa strucnim komentarima :) :

Novak me je prijatno iznenadio i to vrlo. Mec protiv Nadala nisam mogao da gledam,ali sam protiv Federera gledao i uzivao :). Pre svega moram da napomenem razocaranje u Federera kao igraca tj profesionalca.  :batina Mislim nijednom nije aplaudirao Novaku za poen (a Boga mi bilo ih je minimum 10 za aplaudiranje) i kad mu predje loptica a zakaci mrezu nije se ni izvinuo cak.  :nene: Ne razumem onaj brzi francuski,ali nisam bas cuo da je nahvalio Novaka. TOliko o njegovom profesionalizmu. Novak je stvarno odlicno odigrao (necu da kazem perfektno jer uvek moze bolje a i da ga ne urocim  :pst), ojacao je bas fizicki i vise toliko ne gresi. Ukoliko nastavi ovim tempom bice  :wave: Federeru  :plez A propusti u organizaciji nisu ni vredni pomena, oni mogu samo da sanjaju o nekom kao sto je NAS Nole ;)

Ana - nasa teniska princezica  :lol: Pokazala je da je u sjajnoj formi, poboljsala je kretanje, forhend je strasan, bekhend jos malo koci ali opet svi je se plase  puc  Mislim,ne znam zasto,ali vise mi se svidja njen stil igre od JJ,ali to je stvar ukusa,ali opet Ana je pobedila :) Svaka joj cast jos jednom, pobedila je Petrovu (mada je imala padove u igri..Ali ne zameramo joj ima tek 19 godina ;)

I da jesam strucan bre,ocu da igram tenis za fax a niko mi ne pomaze  :hmm

malena

Svaka èast Noletu fenomenalan meè,ali kao i on sam bila sam ¹okirana kad su ga nazvali Hrvatom,da ne poveruje¹... Sve èestitke i Ani... :pljes: :pljes: :Bog :Bog

zabica

Ana je kraljica i zvanicno je obozavam!!! :loptica
Nole je majstorica  :wink:

kad bi samo ponovili ovo na us open-u  :smekerica: