Tenis

Started by Sara, 08-06-2006, 15:53:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mikele

Ма то је само егзибиција,тако да...
Никада нисам волео те егзибиционе мечеве,било који спорт да је у питању.
Мада ко зна,можда проради инат и код једног и код другог,па ко зна.
Мада сада све то није објективно јер Пит дуго није играо,а Роџер је на врхунцу своје каријере.
У сваком случају биће јако занимљиво.Само се надам да се неће превише глупирати.

vlada89

Pa da,jos Samprasa nikad nisam voleo kako igra... Sve mi nekako na snagu ide,a Rodzea sam voleo ranije,dok nije bio prvi,kada je prvi put osvojio Vimbldon :)

mikele

Ове недеље се у женској конкуренцији игра турнир у Пекингу,док мушкарци играју мечеве Дејвис купа,тако да нема турнира.Конкуренција у Пекингу је доста јака.Иако су одустале Енан и Кузњецова(која брани титулу),ту су Јелена Јанковић,Амели Морезмо,Елена Дементијева,Мартина Хингис и мама повратница Линдзи Девенпорт.Јелена је у првом колу била слободна,а у другом је почистила Шпањолку Руано-Паскуал са 6-0,6-0.Данас су на програму сва 4 1/4 финала.
Парови 1/4 финала су:
Дементијева-Девенпорт(Девенпорт победила 7-6,6-1),Јанковић-Моригами,Морезмо-Пенг и Цавај(то је она Мађарица што је играла 1/4 финале УС опена)-Салерни.
Е сада да кажем зашто сам нагласио да Кузњецова брани титулу.Кузњецова бежи Јелени 369 поена на ВТА листи,а с`обзиром да не брани титулу,изгубиће доста бодова(275 бодова),а Јелена брани 125 бодова за прошлогодишње полуфинале.
Проста рачуница,ако Јелена освоји овај турнир добиће 275-125(које брани)=150,а Кузњецова губи 275,тако да ће Јелена бити друга.
А финалиста осваја 190 бодова,значи 190-125=65 добија Јелена(ако дође до финала),а Кузњецова губи 275,Јелена ће остати трећа са 29 бодова мање.
Значи само титула доводи Јелену на другу позицију.

vlada89

Jnakovic pobedial sa 6:3 7:5 i ide na Davenport. Prenos je na TV Avala u 6.20,zalili ste se za US Open sto mora do kasno da se ustaje,ajde sad da vidimo ko je rano-ranilac  :happy:  Drugo polufinaje je Szavay - Peng (koja je izbacila Morezmo).

tarantulica

Eh, ko je ranoranilac...
Ko je talac insomnije?  :shock

Jelena je pobedila Lindzi Devenport rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 7:5.  :~ :~ :~

Jo¹ uvek se ne zna ko æe joj biti protivnica u finalu  :wink:

vlada89

Bravo Jeco  :Bog :Bog :Bog
Mada mi je malo krivo zbog Loindzi  :ohwell:

vlada89

match: J.Jankovic - A.Szavay
place: Beijing
date: 23.09.2007
time: unknown for me  :K

zabica

Quote from: vlada89 on 22-09-2007, 19:12:00
match: J.Jankovic - A.Szavay
place: Beijing
date: 23.09.2007
time: unknown for me  :K
find out, please!
Moram da bodrim "lepu" nasu  :K

vlada89

Znaci nema sanse..sve zivo gledam,uzas!  :wall:

tarantulica

Danas u 13h na Eurosportu!
Opet æu da gledam 5 kanala paralelno...  :wall:

tarantulica

Ispravka:
Prenos je na Avali, ne na Eurosportu

vlada89

ZNaci 7:6 i vodjstvo od 5:1 nije bilo dovoljno (naravno i jedna propustena mec lopta)... Ne mogu da verujem, kao 3. igracica sveta ne sme sebi da dopusti ovakve padove. Izgubila je sa 7:6 5:7 2:6!

nasty girl

ne znam koliko si glado taj mec...
jelenu boli vrat i nije mogla da pokrece glavu...od trenutka kada je trazila medicniski time out pocela je i da gubi...

vlada89

Da,ali medicinski time-out je trazila tek kad je bilo 5:4... Ali opet,bas mi je krivo...

nasty girl

5:3...

pa imeni je zao, ali se bas videlo da nije mogla....