Tenis

Started by Sara, 08-06-2006, 15:53:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

avgogh

...i plasirala se u polufinale...

zabica

Danas u 16h na Avali ima prenos Ivanovic - Zvonareva
AJDE ANA!!!

mikele

Quote from: avgogh on 28-09-2007, 18:21:10
...i plasirala se u polufinale...
...и пласирала се на завршни турнир сезоне у Мадриду.Поред ње,пласман су обезбедиле Енан,Јанковић и Кузњецова,тако да има још 4 слободна места.
А што се тиче данашњег полуфинала биће јако густо.Јер до сада је Ана 3 пута играла са Звонаревом и резултат је 2-1 за Рускињу.А што је још забрињавајуће,оба овогодишња дуела је добила Рускиња и то јако убедљиво(на Аустралиан опену 6-1,6-2,а у Чарлстону 6-3,6-3).
Ја мислим да је сада прави тренутак да се прекине та традиција. :wink:
У другом полуфиналу играју Хантухова и проклета Бартоли(колико ме само нервира  :namcor)

BK

Joj, i mene ta Bartoli zivcira, kao neka vestica sa onim rukama, i sa onim cudnim namestanjem reketa pred servis i serviranjem...mogo bi nju Novak da imitira  :~

zabica

Mikele, sto bas toliko?

Mada bas je iritantna, vidi se kad prica da je puna sebe, a onaj njen tata mi bas deluje miran istidljiv, secate se kad je plakao?

A Nole je smeker broj 1, gledala sam ga na rts-u pre neko vece :Bog

Ivke

I ja sam gledala Noleta...i apsolutno sam ODUSEVLJENA... :~ :~ :~ :~ Noooooleeeeeeeeee...

zabica

Quote from: mikele on 29-09-2007, 10:12:03

А што се тиче данашњег полуфинала биће јако густо.Јер до сада је Ана 3 пута играла са Звонаревом и резултат је 2-1 за Рускињу.А што је још забрињавајуће,оба овогодишња дуела је добила Рускиња и то јако убедљиво(на Аустралиан опену 6-1,6-2,а у Чарлстону 6-3,6-3).
Ја мислим да је сада прави тренутак да се прекине та традиција. :wink:

Mikele tradicija je prekinuta  :wink:
JEEEEEEEJ! Ana je pobedila, reklo bi se lagano 6:4 6:2  :~

nasty girl

Piksi: Nole, dodji odmah u Zvezdu!
Subota, 29. septembar 2007. 11:37

Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojkoviæ spreman je da ispuni ¾elju Novaku Djokoviæu i omoguæi mu da igra fudbal u na¹em najtrofejnijem klubu. Nole je, gostujuæi na RTS-u, javno izrazio ambiciju da odigra neki meè u crveno-belom dresu, a Piksi je uzvratio da bi mu bila èast da ima jednog takvog asa u svom timu.

"Meni je bilo zadovoljstvo da gledam Novaka u Dejvis kupu, a sigurno je da bi bilo jednako lepo videti ga i u dresu Crvene zvezde. Novak je mnogo puta pokazao da je veliki zvezda¹ i biæe nam zadovoljstvo da obuèe crveno-beli dres. Verujem da bi bilo veoma interesantno videti ga kako barata fudbalskom loptom. Ako se poka¾e da je jednako dobar kao i sa teniskom, nema dileme da æemo poku¹ati da ga anga¾ujemo. Novak je u ovom momentu, uz Anu Ivanoviæ i Jelenu Jankoviæ, sigurno najbolji reprezent srpskog sporta i pravi je ambasador na¹e zemlje", rekao je Stojkoviæ za "Press".

Trener Zvezde Milorad Kosanoviæ poruèio je da bi mu bila èast da vidi Novaka Djokoviæa u svom timu, i dodaje da to mo¾e da se ostvari veæ u oktobru na nekoj prijateljskoj utakmici.

"Mnogo je lepo èuti da jedan tako mlad i uspe¹an sportista kao ¹to je Novak Djokoviæ toliko voli Crvenu zvezdu. Meni æe kao treneru biti zadovoljstvo da ga vidim kao deo tima na fudbalskom terenu u crveno-belom dresu. Siguran sam da æemo pronaæi naèin da Novaku pru¾imo ¹ansu da zaigra za Crvenu zvezdu. U oktobru nas oèekuje dvonedeljna pauza tokom koje æemo odigrati nekoliko prijateljskih utakmica. Upravo u tom periodu bilo bi lepo kada bi Novak Djokoviæ zaigrao na nekoj od njih", rekao je Kosanoviæ.

Direktor marketinga Crvene zvezde Stefan Ivanoviæ ka¾e da se Nole sjajno uklapa u imid¾ crveno-belih, jer, kako tvrdi, "najbolji uvek idu iz najbolje".

"Novak Djokoviæ je u ovom trenutku definitivno jedan od najveæih srpskih brendova i savr¹eno se uklapa u imid¾ po kome je Crvena zvezda prepoznatljiva veæ decenijama. Novakova opredeljenost jasno pokazuje da najbolji idu uz najbolje. Mislim da bi Novakov nastup na fudbalskom terenu bio pravi spektakl, ne samo za istinske ljubitelje fudbala, veæ i za sve one kojima je sport u srcu. ®eleo bih da podsetim da je Novak Djokoviæ veæ bio gost Crvene zvezde kada je izveo poèetni udarac na jednoj od na¹ih prvenstvenih utakmica. Tada se odlièno sna¹ao i uop¹te ne sumnjam da bi u ulozi neposrednog aktera na terenu bio impresivan", rekao je Ivanoviæ.

Novak DJokoviæ je u intervjuu RTS-u rekao da je veliki zvezda¹, iako je dugogodi¹nji èlan Teniskog kluba "Partizan" i da mu je ¾elja da na kraju karijere igra fudbal za crveno-bele.

" Ne bih ¾eleo da se izja¹njavam èiji sam navijaè. Partizanu sam doneo mnogo pobeda i titula, ali Zvezda ipak zauzima posebno mesto u mom srcu", rekao je Nole.

Inaèe, Djokoviæ je rekao da je veæ nastupio za minhenski Bajern, ali na konzoli „soni plejstej¹n". Ni¾uæi uspehe na terenima ¹irom sveta, on je dobio mnogo poklona od mnogih fudbalskih legendi, medju kojima je Euzebio, koji mu je poklonio dres Benfike, ali i Maradona, od kog je dobio dres argentinske reprezentacije.

(MONDO)

-------------------------------

:bljak: :bljak: :bljak:

malena

E kad igra Ana finale?  :hmm

tarantulica

Danas u 14:30  :cvet

Ivke

Ajmo Ana... :~ :~ :~ :~ :~

Ivke

Ana je dobila Hantuhovu u finalu Luksemburga 2:1 (3:6, 6:4, 6:4) :~ :~ :~ Stvarno je bila odlicna u kljucnim trenutcima...Bravoooo Ana :~ :~ :~

BK

Dosta jake i precizne udarce imaju i jedna i druga. Svaka cast. Bila sam se bas uplasila za Anu u drugom setu kad je gubila 3:0. Lep come back.
Mada, iskreno, mec mi je po malo bio dosadan, bas dosta istih poena, pogotovo Hantuhove posle dobrog servisa.
Mislim da su u ovom mecu bile skoro potpuno izjednacene. Ali ipak je nasa Anci pobedila. :~  :Bog :~

makica

Jupiiii,svaka joj cast!!! :~
I opet ce biti peta teniserka sveta! :~

malena

Drago mi je da je ana pobedila i svaka cast :pljes:,ali iskreno nisam bila zadovoljna njenom igrom...  :>