Tenis

Started by Sara, 08-06-2006, 15:53:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

tarantulica

Ana se povukla zbog povrede, èak se dovodi u pitanje njeno uèe¹æe na turniru u Dubaiju, sledeæeg ponedeljka....  :ohwell:

mikele

И поред повреде Ане Ивановић и њеног одустајања са турнира,има и неколико добрих вести из Дохе.Као што већ знате Кузњецова је испала,а она брани финале од прошле сезоне,тако да се Ана враћа на другу позицију на ВТА листи.То је прва добра вест,а друга је та да је Јелена,уз Марију Шарапову,једини преостали фаворит на турниру,а њих две могу да играју тек у финалу.Јелена данас игра трећи меч дана(први почиње око 15 и 30) против Ли На из Кине,против које има негативан скор 1-3.Надам се да ће Јелена да добије овај меч и да одбрани поене које је освојила прошле године(играла је полуфинале против Енан и наравно изгубила)

П.С.Тек сада сам приметио.Ове године турнир у Дохи има већи наградни фонд,а самим тим носи и већи број поена,тако да није све баш као прошле сезоне,али нису ни велике разлике. :wink:

tarantulica

Li Na je pobedila Jelenu rezultatom 6-3, 6-4  :ohwell:

mikele

Quote from: tarantulica on 22-02-2008, 18:27:50
Li Na je pobedila Jelenu rezultatom 6-3, 6-4  :ohwell:
Има сам неки лош осећај :nonono:
Јелена некак разочара када се он ње највише очекује.А када нико ништа не очекује,она заблисат (као рецимо на Аустралиан опену)

vlada89

Na Li ne odgovara nikako po stilu igre Jankovicki. Ona igra slicno kao Ana, tako da slabasni forhendi Jankovickeve zavrasvaju negde u njenom polju, u samom uglu  :K Sharapova osvaja turnir, i dolazi na poziciju no.2!

mikele

Quote from: vlada89 on 22-02-2008, 21:14:04
Sharapova osvaja turnir, i dolazi na poziciju no.2!
Ja mislim da ©arapova nema ¹anse da sutra bude na broju 2,bez obzira ¹to je osvojila turnir u Dohi.
Ima dosta veliki zaostatak za Anom,èak 700 poena,tako da... :nene:

vlada89

Tako cuh negde,rekli su u fazonu da ako Jelena ili ona osvoje, prelaze na no.2!

Ice

Slusala sam danas.Sharapova ostaje na 5. mestu, iako je osvojila turnir u Dohi.  :happy:

tarantulica

Jelena i Ana su se plasirale u èetvrtfinale turnira u Dubaiju.

Jelena je u prethodnom kolu pobedila Sanju Mirzu rezultatom 2:0 (4:6, 6:3, 6:4) i u èetvrtfinalu se sastaje sa Anom Èakvetadze.

Ana je pobedila Nikol Vaidi¹ovu sa 2:0 (6:4, 6:0). U èetvrtfinalu igra protiv Elene Dementijeve.

:~ :~ :~

Ayrton Senna

Ана Чакветадзе је предала меч Јелени Јанковић при резултату 1:0 (6:1) за нашу тенисерку. У полу-финалу турнира у Дубаију, Јелена се састаје са Рускињом Светланом Кузњецовом.

Највеће изненађење на турниру направила је Италијанка Франческа Скијавоне која је у 1/4 финала победила светски рекет број 1 Жастин Енан резултатом 2:0 (7:6, 7:6). Италијанка у полу-финалу чека победницу меча Ивановић-Дементијева, који је у току.

BK

Quote from: Ayrton Senna on 28-02-2008, 19:39:15
Највеће изненађење на турниру направила је Италијанка Франческа Скијавоне која је у 1/4 финала победила светски рекет број 1 Жастин Енан резултатом 2:0 (7:6, 7:6). Италијанка у полу-финалу чека победницу меча Ивановић-Дементијева, који је у току.
Bio je extra mec, bas sam uzivala gledajuci ih, a zato mi Ana sad kida zivce...valjda ce biti dobro

vlada89

Izgubila je  a005

5Nili

Imala je duplo vise vinera,ali i troduplo vise neiznudjenih gresaka...  :wall:

Ayrton Senna

Остварило се оно чега сам се плашио. Ани је стао добар први сервис, а тада Дементијева користи други сервис да наметне свој ритам.
Прегршт брејкова на обе стране, и на крају побеђује искуство. Иначе, Дементијева је играчица која нема добар сервис, али зато изузетно добро игра на противнички сервис, и напрви велики број брејкова на мечу. Тако узима гемове, а улети и неки гем на њен сервис.

То се и вечерас догађало. Иако је Ана на моменте приказивала брилијантну игру, доста се мучила са форхендом (њеним најјачим ударцем), успут се и Дементијева доста добро кретала по терену, вратила велики број лопти на Анину страну и терала је на грешку.

Штета, могли смо да гледамо српско финале, овако у оптицају је руско, мада и врло могуће руско-српско. Надам се.
(мада Италијанка не сме да се отпише тек тако !)

BK

Ipak rusko-rusko...kako god... nema ni s od srpskog, e i Jelena mi je digla pritisak...izasla sam napolje...nisam mogla da je gledam, bar ne po ovako lepom vremenu...bas mi je zao!