Tenis

Started by Sara, 08-06-2006, 15:53:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

tarantulica

Ðokoviæ sutra igra u polufinalu turnira u Dubaiju!
Protivnik mu je Endi Rodik, koji je u èetvrtfinalu pobedo Rafaela Nadala!

:~ :~ :~

bibi

A utakmicu ce moci da gledaju samo oni koji imaju kablovsku ili satelit................ a005 a005 a005

tarantulica

Biæe prenos na Eurosportu  :happy:

5Nili

Razbio je Rusa koji je inace u dobroj formi,unistio ga je,ne pamtim da sam skoro gledao ovakvo "ciscenje". Sutra ce biti zanimljivo,taj-brejkovi odlucuju u najavi.

vlada89

Najzad cu gledati sad kad odem kuci

Ayrton Senna

Rekao bih da æe bolji prvi servis odluèiti pobednika. I Novak i Rodik imaju ubitaèno brze servise, loptica ide i preko 200 km/h na tvrdoj podlozi. A ako se igra bude razvijala, mislim da æe Novak imati veæe ¹anse za pobedu, mada je i Rodik pokazao ¹ta ume u meèu protiv Nadala. Sve je otvoreno...

BK

Quote from: Ayrton Senna on 06-03-2008, 23:09:01
Sve je otvoreno...
Bas tako! Malko me i nervira Rodikov servis...previse...koliko je juce odservirao 240km/h(valjda!?)

BK

Patty Schnyder ceka u polufinalu, pobednicu meca Jelena Jankovic - Zi Yan ( u subotu, cini mi se, polufinale)

Ayrton Senna

©panski teniser Felisiano Lopez plasirao se u finale ATP turnira u Dubaiu pobedom nad najboljim reketom Rusije Nikolajem Davidenkom rezultatom 2:1 (6:4, 4:6, 7:5). Iako je Davidenko u treæem setu vodio sa 5:2, Lopez je napravio seriju od pet uzastopnih gemova dovoljnih za pobedu i plasman u finale. Upravo u ovim odluèujuæim gemovima viðen je sjajan tenis na obe strane, ali se ©panac bolje sna¹ao i iskoristio priliku za pobedu.

Lopez u finalu èeka pobednika drugog polufinala Ðokoviæ-Rodik, koji je na programu oko 16h.

pereca

A jel definitivno ima prenos na Eurosportu?

Ayrton Senna

Ni¹ta ne pi¹e u programskoj ¹emi na teletekstu, mada na sajtu eurosporta pi¹e da meè poèinje u 15h (verujem po Britanskom vremenu, znaèi 16h po na¹em).
Mada, na tabli na kojoj se navode rezultati sa meèeva u¾ivo jo¹ nema Novakovog i Endijevog prezimena, ¹to znaèi da meè jo¹ nije poèeo.

Jelena gubi 4:0 u treæem setu.

Ayrton Senna

Jelena je izgubila meè 1/4 finala od Kineskinje Yan rezultatom 2:1 (6:3 3:6 6:3)  :ohwell:

tarantulica

Nema prenosa na eurosportu  :ohwell:
Prenosili su èetvrtfinale, za¹to ne prenose i polufinale?

Ovde (http://cosmos.bcst.yahoo.com/ver/256.0/popup/index.php?cl=6758628) mo¾ete gledati prenos!  :cvet

Ayrton Senna

Rodik je pobedio Ðokoviæa 2:0 (7:6 6:3). Nisam ni stigao da vidim meè u¾ivo.... :namcor

5Nili

Nole je izgubio 6:7 ,3:6 na skoro isti nacin kao i Nadal juce. Ispostavilo se da je taj brejk 1.seta odlucio,jer je Nole u 2.setu psihicki pao i odigrao dosta losije. Mislim da je ovo bio jedini moguci scenario kako je Rodik mogao da pobedi,da se "primi" posle dobijenog taj brejka i to na brzinu iskoristi u sledecem setu tako sto ce napraviti 1 brejk i to iskoristiti jer je njemu jako tesko oduzeti servis.Inace,to je bio i jedini brejk u celom mecu.
Sledeci turnir je Indijan Vels,pocinje sledeceg petka,Nole brani finale(350 bodova)