Izbori 21. januara 2007.

Started by Bred, 10-11-2006, 14:44:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Za koga æete glasati

DS
DSS
SRS
LDP
SPS
Za neku drugu opciju
Neæu glasati
G17+   :-)

Roben

Quote from: vuksa on 24-01-2007, 20:36:58
ja sam glasao za radikale
i to je bolje nego da si glasao za Cedu

Darker

Neæe, ipak je on rvaè;-)
Ajde Vuksa, prvo mu¹ko da je otvoreno za radikale, opsti se, pa da èantramo... Ako te ne mrzi, naravno...

vuksa

glasao sam za radikale zato sto mislim da ce oni naj manje da kradu :P

hulio_salinas

Quote from: vuksa on 24-01-2007, 21:39:39

aahahhahahahaha... kakav vic!!!   :K :K :K

ma... sve su to ista gov*a. Nema nama 'leba od toga!!!   :wall:

Mnogo su nas krali, mnogo nas kradu i mnogo ce nas krasti!

Darker

Dobro, ali da li je kraða stvarno najveæi problem dr¾ave Srbijice?
Ili su to:nezaposlenost, visoka stopa kriminala, zatvorenost prema Evropi, netolerancija prema svemu ¹to je razlièito?
A i ne bih se slo¾io da æe oni najmanje da kradu-mislim da bez izuzetka, kradu svi isto...

Roben

Da ce najmanje da kradu to bas ne verujem. Kad su bili u vladi sa SPS-om svi su se ograbali za stan i ko zna sta jos 

Smrda

Ma mene ne zanima ako kradu,ukoliko i nama daju,if me kapirate...
nemojte da mi kazete da su politicari u svetu posteni i da ne kradu i ne lobiraju....nije nego....
D,ja mislim da treba poci od te netolerancije...

Al-Jasmina

Kao smod ovog foruma
osetih se ''prozvanom'' da ka¾em ne¹to na temu offa,
sukoba mi¹ljenja i ostalog ¹to je pratnja postovanju u ovoj temi
o èemu sam op¹irno razglabala sa nekim èlanovima ali ne i javno!

Mislim da svako ima pravo na svoje misljenje,
SVAKO!
Ali ne vidim ZA©TO pojedini misle da je ne podudaranje mi¹ljenja i uverenja
znak da NISI UOP©TE MISLIO i da si taj svoj izbor tek onako olako napravio?
Uva¾ite to...

Buduæi da forum zaista slu¾i za razmenu mi¹ljenja
a ne za box meè
razmenjujte misli o temi
a ne udeljujte verbalni nokaut samo zato ¹to ste vatreni pobornici neke ideje ili politièke struje!

Ideje se brane same sa onim ¹to jesu i nose sa sobom,
a ne tako ¹to æe se reæi neistomi¹ljeniku:
Tvoja ideja je glupa a moja kako mo¾e¹ tako ne¹to i da uzima¹ u obzir...

:police:
Toliko o tome...

dissolved girl

@al-jasmina

ja cu apsolutno uvaziti svacije misljenje ako ima neke razumne argumente zasto tako misli. ovde se stvarno to retko srece. uglavnom ljudi pricaju napamet.
moje skromno misljenje:)

nego da se vratim na temu.

@vuksa

jel imas jos neki razlog ili samo to?

Vampire 666

Quote from: vuksa on 24-01-2007, 21:39:39

kao sto sam i ocekivao...plitak nivo razmisljanja dovodi do ovakvih izjava...jbg neki od nas misle da mozak treba ukjluciti samo ponekad, a da u ostalim trenucima moze raditi "na leru"...

hulio_salinas

Vamp, preterujes. Shvati da je nekim ljudima nebitno za koga ce glasati. To sto si ti glasao za jedne, a neko tamo za druge - ne daje ti za pravo da vredjas i prozivas. Nekoliko puta si "spustio" ljude bez razloga. Nemoj misliti da brinem tudju brigu, nego stvarno nije lepo videti da se ljudi vredjaju.
Licno, bas me briga ko je za koga glasao, a poslednje sto bih uradio - vredjao nekoga zbog politickog opredeljenja. Ali to nije ni bitno.

Bitno je to da se ovde ne siri netrpeljivost i mrznja. Smatram da nema potrebe za tim. A i ne prilici nam. Ipak smo mi studenti - akademski gradjani ovog moralno-retardiranog drustva! Treba da budemo primer ostalima, a ne da se spustamo na nivo nasih nepristojnih i nevaspitanih politicara.

Znam da me neces pogresno shvatiti!

:ziveli

Uzivajmo u zivotu.

darusaz

У то име - ТоLеранција.

Ко? Ми? Они? И ми и они!  :cvet

На крају крајева, колегинице и колеге, избори су прошли. Тресла се гора, родио се миш, ништа се није значајно догодило, заиста се не треба спуштати на ниво недостојан 21. века.

Darker

Pa pro¹li su, ali æe se gora tek tresti;-)

katarina

....eh 100 ljudi 100 cudi... nekad je stvarno besmisleno raspravljati o politici...

Ovo kako komunicirate je slika i prilika nase zemlje i politicke scene!

Nemam ja nista protiv da politicari malo i pokradu, al brate nek valjano naprave ovu zemlju!

Trece, oduvek sam se pitala kako neko moze da se usudi da pomisli da moze da vodi zemlju ako bi mu to bio prvi ozbiljan posao u zivotu... Mislim na Cedu!

Radikale necu ni da spominjem! al ipak malo...Od dvojice: jedan je odustao na pola studija prava, a drugi, onaj mladji se dovatio politike, opet kao prvog posla u zivotu! A treci je u Hagu... Sacuvaj me Boze!!

Bred

Ko je odustao od prava katarina?