Kongres farmaceuta

Started by Danica, 11-11-2006, 14:28:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

SPRING

Prof. Vuleta nam je danas rekla da je razgovarala sa prof. Nadom i da je dovoljan samo index, a ako nam neko bude pravio probleme na ulazu da se slobodno pozovemo na nju... :wink:

Danica

Znaci, veceras je slobodan ulaz u SC-u, svecano otvaranje kongresa od 19h. Ako neko zeli moze da se prikljuci veselom drustvu koje se nalazi na ulazu.Pozdrav

dona

danice
da li se sutra moze prisustvovati predavanjima i kojim?

pozdrav

p.s. lepo se veceras provedite

SPRING

Gde su utisci? Valjda je neko bio na kongresu... :roll:

vladimir

Bio sam ja, moze da se udje najopustenije.Ima dosta standova farmaceutskih firmi, ako neko trazi posao-tamo moze dobiti informacije ili pricati sa ljudima koji su zaduzeni za primanje novih kadrova (ako imate srece).Nadam se da ce sutra biti dosta ljudi koji spadaju u gorenavedene grupe... :wink:
Btw, pozdrav za forumase koje sam sreo danas na Kongresu, ima ih ohoho... :smile:

SPRING

Ja cu da idem u petak, nadam se da cu sresti nekog poznatog... Btw, kako ste se prepoznali? Jel postoji neki tajni znak forumasa?  :wink:

vladimir

Znam dosta njih... :wink: 

Danica

…Мој utisak je da organizacija  i nije neka. :hm Problemi sa ozvucenjem su konstantni…Ali zato su neka predavanja stvarno bila zanimljiva, kao predavanje o bezbednosti upotrebe analgetika, svaka cast svim profesorima sa katedre za farmakologiju. Mislim da ce i radionice od 2h danas biti zanimljive, i zao mi je sto I u petak necu biti u Bg-u.A forumasi su ipak frekventniji po kafanama,  :lol:ja nisam nikog prepoznala, sem jednog...

ikaira

moze li neko da objasni kakve su to radionice?na koju foru?

stef

Evo ja sam danas bio.Dosta drustva, simpaticni standovi (kao),nova poznanstva (jako bitno).Zamerka su sto su najbolja predavanja rano ujutru, i sto se ljudi grabe za reklamni materijal, kao da su na pijaci-strasno.

vladimir

Meni je danas bilo super drustvo, moj batica Stef i Pece, ako hocete nova poznanstva i poslovne kontakte-samo povedite njih sa sobom! :happy:
Pozdrav za njih!!! :ziveli

Dukica

Vec 2 dana moj kongres prolazi u Vagonu u 21om bloku na pivu! Toliko o kongresu! :ziveli :ziveli :ziveli

besno pile

e,dukice da si malo savrsenija ,mozda bi bilo drugacije :>

Smrda

ajde...ljudi koje predavanje izdvajate?
jeste culi sto pametno?

Dukica

Smece!
"Prostorije" su odvojene zavesama.Ne postoji nacin kako da se skoncentrises na nekog ko tiho prica,a da pritom urlaju napolju i u susednim "prostorijama".
Teme su smece! Svaka koja me zanimala se pretvorila neko njihovo predavanje kao na faxu.
Npr. na temu "lekovi koji izazivaju zavisnost",koju su prezentovali ovi sa toxina,bilo je reci samo o jadnom farmaceutu koji je ugrozen  od strane narkomana. Ni jednog trenutka niko nije spomenu gomilu onih kojima su ti lekovi potrebni u terapijske svrhe i koji bez njih ne mogu,a da bi dosli do njih moraju da prodju 3 lekara specijaliste,lekara opste praxe koji ce napisati recept i ostale nize slojev.
Zatim,niko nije spomenuo koliko farmaceuti mogu da budu losi po tom pitanju.Ja sam se licno nasla nekoliko puta u vrlo neprijatnoj situaciji,jer sam htela da kupim igle za fizioloski rastvor za sociva.Od 5 apoteka,za redom,samo su mi u jednoj dali. A da ne pricam kako "stari" farmaceuti,mogu da te gledaju kad kupujes kondome.
Poenta- nije farmaceutima najgore i najteze,a tako su to predstavili. Cak su i predstavu izvodili,kao scena narkoman/agresija/farmacuet. I SVI SU TAPSALI POSLE!
Ma smece!!!
Prvi dan sam izdrzala 30 min,a drugi dan 15 min,na predavanjima.Posle toga-Vagon!
Generalno,studenti su se smorili i niko nije odusevljen.
Ja najmanje! :cvet