Kongres farmaceuta

Started by Danica, 11-11-2006, 14:28:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Smrda

e bedak....a toliko price.... e bas mi zao ljudi...

SPRING

Ja sam bila danas i nemam negativne utiske.... Cak mi je bas bilo prijatno... Bila sam na prezentaciji homeopatskih lekova, prvo je pricala veoma mlada dr, a onda Holandjanka koja je pricala na srpskom... Super, zar ne?  :hm

Smrda

a sta je bilo iz homeopartije?
kako se zove nasa doktorka sto je pricala?
o cemu su pricali?

Coolgemini

Ja sam danas imao prilike da posetim kongres i prilicno sam zadovoljan ponudjenim opcijama i organizacijom...Moglo je biti i bolje...Usluga je bila manje-vishe uspavana,a standovci su mogli makar malo da zaintrigiraju prolaznike..Ono sto mi je narocito smetalo je osetna konkurencija medju kucama i cuveni stav ''Ovo sto ste uzeli vam nije dobro''.....  :roll:

SPRING

Dr Gordana Popovic, pricala je o tri nova leka koja ce se sledece godine pojaviti na nasem trzistu, za bol u grlu, polensku kijavicu i sinuzitis i grip i prehladu...  :)

Dukica

E bas mi je drago da se nekome svidja!
Najiskrenije!  :Bog

SPRING

Mozda si ti suvise ocekivala.... :wink:

Dukica

Ocekivala sam da mi ne bude dosadno i da bude pristojno organizovano,a ne smece!
To  sto cujem da napolju urlaju,po meni nije dobra organizacija.
Al ajde,ako je previse.... :cvet

SPRING

Evo i za tebe  :cvet

Ja sam u petak bila super raspolozena, pa mi je mozda sve izgledalo lepse nego sto jeste  :wink:

Dukica

Ma i ja sam,pa sam otisla sa kongresa,da si ne upropastim raspolozenje!  :> :> :>
A i godine provedene na faxu su mi poprilicno ogadila,sedenje i slusanje necijeg blebetanja,pa mi treba mnogo da bi me zadrzao na mestu.
Sta ostali kazu?  :~ :~
Mislim da je lepse moglo da se organizuje na faxu,po amfiteatrima. 

qwertz

Ja imam odlicne utiske sa kongresa! A moje misljenje je da studenti nisu imali sta da traze na predavanjima! Predavanja su pre svega bila namenjena dipl. farmaceutima, lekarima i svima koji su direktno ili indirektno ukljuceni u svet farmacije( opet ne mislim na studente )!

xxx

@qwertz:
svasta,ja se bas ne slazem sa tobom...nema veze da li si zavrsio ili ne....ja sam slusala patofiziologiju bola,opioidne analgetike,mehanizam nesteroidnih antiinflamatora i njihova bezbedna primena i isto su pricali kao i na predavanjima patofize i farmakologije,ne vidim sta je to sto studenti ne bi skapirali,drugo medicinari sto su predavali o arterijskoj hipertenziji,demenciji i antibiotici(za i protiv) veoma interesantna predavanja koja bi isto svima bila shvatljiva,pa stvarno ne vidim smisao "STUDENTI NISU IMALI STA DA TRAZE NA PREDAVANJIMA"....apsurdno

Dukica

Da,bilo je poprilicno razumljivo,pa cak i za nas s malko mozga  :K :K,ali  meni to nije bilo dovoljno da bi ostala u "prostoriji". Npr. zanimalo me je iz tehnologije kad su pricali o optimizacionim tehnikama i nekim programima koji se koriste u tu svrhu,al me nikako nije zanimalo "stvaranje leka" i prica o dokumentaciji koje kroz to ide.

Bred

Uh katastrofa. Zar farmaceuti u ONOM prostoru i na ONAKAV nacin treba da organizuju kongres? U najmanju ruku trebao je da b ude u sava centru bar 1000 puta je pristojniji prostor. Cestitam onima koji su uspeli da odslusaju neko predavanje posto se iz svih sala culo po malo. A farmaceuti tek...jeza. Ko da su Boga u'vatili za onu stvar, nadigli noseve pa paraju nebo a toliko su nekulturni da ni jedno predavanje ne mogu da odlsusaju do kraja vec tvorizaju na 15 sek ko deca u osnovnoj skoli. Oni standovi su skrceni i zbrceni tako da nemas vremena ni da pogledas sta nude.

dona

verovatno nije bilo novaca za lepse i bolje.
ali s obzirom da se desava svake cetiri god....