Kongres farmaceuta

Started by Danica, 11-11-2006, 14:28:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Danica

Zanima me da li je iko (mozda neko ko je vec diplomirao) ucestvovao na kongresu ili simpozijumu farmaceuta? Pogledala sam program i deluje prilicno obimno i zanimljivo. Alkaloid dovodi npr.Tose Proeskog, nije mi bas primer,al ajde, hocu reci da nije sve samo nauka. Kotizacija za studente je 4000, a ja se pitam zasto nema nikakvih informacija o tome na sajtu? Mislite li da takve stvari treba da budu otvorenije za studente?

vladimir

Mislim da sve informacije mo¾e¹ naæi na sajtu www.farmacija.org

Danica

Bred

Ali da se wratimo na danicino pitanje-narawno da treba da budu otworenije za studente.cena od 4000din je prewelika za studente a  trebala bi da bude dzabe za studente.

Smrda

sto je mnogo mnogo je,ali sta uraditi?
sa kim se svadjati?

Danica

@Bred, ja ne umem da ti opisem koliko se slazem sa tobom. Mislila sam sa ce ostati na ljubaznom Vladimirovom odgovoru, ali ako je makar jos dvoje ljudi (Smrdo?) sem mene zainteresovano da prisustvuje kongresu, od  28. 11. do 1.12. ce trajati, ja sam spremna da se organizujemo i probamo da se kulturno za to izborimo. Kazem, gledala sam program, ima tu zanimljivih stvari, nasi su profesori veoma ukljuceni, radionice, raznorazne prezentacije...Ne ocekujem da bi nam neko dozvolio da besplatno dobijemo sertifikat, ali da neki dan (u zavisnosti od toga sta nas interesuje) budemo prisutni u SC-u, bas me zanima kako bi nam ''ljubazno zabranili''???

Vampire 666

ja i jos neki ljudi smo takodje "odbijeni" cenom...

Danica

Pa koliko nas je onda?

Coolgemini

Ja mislim da treba probati...cak i po cenu fore'' mi smo studenti farmacije i dosli smo na kongres''...uopste mi nije jasno da se za kongres mora platiti neka cifra :roll:...lekari na svojim kongresima gotovo nista i ne placaju...Stvarno bzv :ohwell:

Danica

:), slazem se, al bih prvo probala da razgovaram sa npr.prodekanom za nastavu,a sto da ne? Pa cemu oni sluze inace? Jednom sam kulturnim razgovorom uspela da dobijem odobrenje za prisustvo na jednodnevnom seminaru.Katedra ie bila isprva u fazonu: jos nam se nije desilo da se student interesuje za to, javite se sutra...i na kraju je bilo ok.Sigurno nas posle cele price nece biti vise od nekoliko mozda nam i prodje?? Mislim da vredi pokusati...

Dukica

e,ljudi i ja bi...videla sam cene jos odavno i mnogo su me smorile...jos navodno imam i clansku kartu farm.drustva,a tek je za njih 8500dindzi...i to kao,u prijavi sam videla da i ne mogu bas svi studenti da idu,nego samo postdiplomci...daj Boze da sam se zeznula,al mislim da je tako pisalo... :shock
treba pokusati u svakom slucaju...

Smrda

smrda nije tu,nazalost,ali podrzavam ...mislim da nema nacina da zabrane studentima da ucestvuju....pa makar probali na foru,sto vec neko rece...

vladimir

Narode, kapiram da je to kao za ulaz u pozoriste:skockas se, izgledas i ponasas se pristojno, komunikacija na nivou i prodjes... :wink:

Adonis_Vernalis

Vladimire, varas se...

Pre par godina, ja sam imao plenarno predavanje u svojoj sekciji, a bilo je nekih problema u vezi sa placanjem. Dodjem ja tamo da se registrujem, a ljubazna seka na desku mi kaze... nemam vas bedz... bez bedza mozete da udjete u salu i odrzite svoje predavanje, ali ne mozete da udjete na koktel, niti da dobijete kongresni materijal... Da, znam da vi drzite predavanje, ali...

A bas sam se bio skockao: crno odelo, kravata, besprekorna kosulja boje leda... i parking pred Interkontinentalom kao destinacija...

vladimir

Bedak...
Nista drugo nam ne preostaje vec da sarmiramo ljubaznu seku za deskom... :wink: