Kongres farmaceuta

Started by Danica, 11-11-2006, 14:28:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

stef

Ili da isfalsifikujemo bedzeve >:D

Smrda

jaooo.bedz...pa Adonise,kad ce ta knjiga vise?!?!?!?
hehehe....
a mozda da se provucete kao osoblje....

Vampire 666

...glupi formalizam i legalizam...

Adonis_Vernalis

Quote from: Vampire 666 on 15-11-2006, 06:54:16
...glupi formalizam i legalizam...

Ne, nego: mnogo babica - kilava deca... U organizaciji Kongresa (koji je ogroman, jer ima vise od par hiljada registrovanih ucesnika) ucestvovale su bar dve-tri firme, od kojih svaka ima neke svoje interese koje zeli tom prilikom da progura, a pri tome glavni organizatori kongresa nad njima nemaju bas neku kontrolu... Probajte vi da se ufurate na neki koncert u Centru Sava za "dz"... nece da moze... Poznajete vi Miku, ali ga Pera ne poznaje, a bas Pera glumi kerbera toga dana u toj smeni, a hoce da se uslihta Lazi pa pusta sve Lazine navijace... Elem, bedzeve nije bilo moguce falsifikovati, jer su se stampali na licu mesta: ljubazna seka na desku proveri da li je kotizacija "legla"... svemocni racunar kaze: "legla je"... onda ona pritisne jednu kombinaciju tastera i frit-frit odstampa bedz sa svim generalijama, koji sami ubacite u prilozenu najlonsku kosuljicu i okacite o rever... Predavacima na kongresu, pogotovo onima sa plenarnim predavanjima (obicno su to predavanja po pozivu), uvek i svuda je obezbedjeno sve. Te godine se desilo da nam nije bilo obezbedjeno nista, jer se neko od organizatora (vlasnik deska npr) nije slozio sa tim da je predavacima ulaz slobodan... i tako...

Naravno, sve se to posle izgladilo, ali smo mi sa fakulteta preskocili "Get Together Party"...

A studenti ce ucestvovati... Kao "dekoracija", naravno... :)

Danica

Just talk no action. Ako je nako od vas zainteresovan, stvarno , par ljudi i ja se spremamo na jednu extra cimacinu, koja mozda i upali. Dakle, ako neko hoce da sutra trosi svoje vreme na moju ideju, moze da mi se javi na pm. Jedino mogu reci da je malo bolja od falsifikovanja bedzeva.Pozdrav

Danica

Svi junaci nikom ponikose...Mi idemo 100%.Uspeli smo,malo je samo akcije trebalo. :~

vladimir

Extra, Danice!Sve pohvale za akciju! :loptica :loptica :loptica
Podeli sa nama da i drugi studenti probaju da udju tamo. :smile:

Smrda

eee...super...a kako ste prosli?
ajde bre...nemoj da nas drzis u neizvesnosti...

Dukica

Sta se desva sa tim kongresom? jel se moze ici ili ne?  :loptica

3OPAH

Quote from: vladimir on 14-11-2006, 12:52:01
Bedak...
Nista drugo nam ne preostaje vec da sarmiramo ljubaznu seku za deskom... :wink:

E, ako liciis na baju sa avatara imas velike sanse... hi-hi...   :lol:

PS:
Danice, opet si me presla. Ja sam mislio, da je u pitanju 30. EPSA kongres koji se odrzava od 16. do 22. aprila u Den Haagu.

Dojdi na taj kongres, pa da smotamo jedne sarmice...   

...nedostaje mi zavicajna kuhinja.  :cvet

:happy:

:) :) :)

vladimir

Quote from: 3OPAH on 21-11-2006, 16:57:31
Quote from: vladimir on 14-11-2006, 12:52:01
Bedak...
Nista drugo nam ne preostaje vec da sarmiramo ljubaznu seku za deskom... :wink:

E, ako liciis na baju sa avatara imas velike sanse... hi-hi...   :lol:

Sta, licim?
Pa to sam ja!!! :K
Bice na ulazu:Udji, mala... :lol: :lol: :lol:  (ko zna tekst iz Kita u Bila, zna nastavak)

Danica

Zoraneeee,
EPSA kongres…e tu bi temu posebno trebalo otvoriti. Ja se letos druzila sa EPSA-people i bilo je nezaboravno. Ideja ti uopste nije losa, mada apsolventska je blizu, a treba i neki ispit poloziti…A ti kad toliko volis sarme doji u Bg i ja te vodim na prave domace, prste da polizes :happy:

Smrda

ma oli ti nama reci recept za prolazak?!?!

dona

verujem da cemo prave informacije za ulazak saznati posle kongresa :!
takva vrsta kolegijalnosti je tipicna samo, nazalost, na nasem faxu.

pozdrav

Danica

Recept je da se sledeci put kad vas neko lepo zove na akciju odazovete(Smrdo ti rece nisi tu,pa ti prastam), ocigledno da se neko cimao i radio, i jos ga toga ceka. Nema magicnih resenja vec je trebalo trositi vreme…Bilo je neophodno vase PRISUSTVO.Oni koji su se javili sada se ne javljaju i ja ih pozdravljam. Mislim da je ovo objasnjavanje
najkolegijalnije sto postoji jer niko nije duzan da referise ostatku koji ne bi da se cima.@Smrdo , tebe sam posebno zgotivila u startu,pa budi fer I ne ljuti se slomices mi srce!