Kongres farmaceuta

Started by Danica, 11-11-2006, 14:28:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

dona

draga koleginice
ja sam ti poslala privatnu poruku u nadi da ces mi odgovoriti sta je dalje ciniti-sto znaci da moje prisustvo ne bih dovodila u pitanje!!!!!
koliko vidim na forumu se niko nije oglasio da bilo sta zna ili pak da se nadju zainteresovani kako bi se dogovorili o daljoj akciji.
pristalica sam timskog rada, bar kad su ovakve akcije u pitanju. licno nemam nista protiv da nastupamo solo, jer se cimam svakako.samo smatram da onda, ovaj forum i nema neku svrhu ako nema protoka i razmene informacija.
veliki pozdrav

Smrda

@Danice...ma ne ljutim se,samo me zivo interesuje kako ste uspeli...ali postujem... :cvet :cvet
i pozdravljam trud :ball
I sacekacu,pa kad dodjem,..eto i mene u prve redove za probijanje....ako me primate :wink:
nema ljutnje...razumem ja tvoj stav...ne brini... :)
i jos jednom svaka cast za trud.. :cvet

Dukica

To Dano,Srbija!!!!!!!!!Najjaca si!!!!!!!
Ti verovatno spadas u one koji ne daju svoje skripte,jer hoces da naplatis sto si ti isla na predavanja,a neko drugi nije.
TO JE SRBIJA!!!!!!!!!! :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog

Bred

Dukice, i po cemu se onda razlikuje tvoje ponasanje od onoga koje gore navodis? Ako ste vec usli, red je da kazete i kako ste to izveli. Ako zelis i hoces. Ili treba da platimo? :wink: :cvet

Dukica

Po tome sto ne bih bila sebicna po tom pitanju. Ja sam htela da ucestvujem,al me niko nista nije obavestio. Postavljala sam pitanja i interesovala sam se,a to sto nisam na faxu,je stvar toga sto dolazim samo za ispite,apsolvent sam. Ne znam kako sam drugacije mogla da saznam nesto. A da sam saznala,dosla bi i ovde napisala svima kako sam do toga dosla i da li je neko zainteresovan. Kao i kad polozim ispit pa odem i napisem svoje utiske na forumu. I pre toga se interseujem i odgovorim ako znam,i pre polaganja ispita.Znaci ja se ne bi ponasala na srpski nacin.
Niko me nije obavestio da treba da se pojavim negde.Ako je bilo potrebno prisustvo, sto nije napisala ovde?!
Abitno,ionako takvih ljudi ima vise i ne vredi se boriti protiv toga...Borite se protiv carapa sa farmakologije a necete da se zapitate da mozda vi treba da se promenite. Prvo gledaj sebe i sta radis,pa onda osudjuj druge.To je globalni problem ovde. Al ajd,kao sto rekoh,nema smisla da s e prepiremo,jer ce takvi ljudi uvek biti takvi.

Bred

U pravu si Dukice, mislio sam da si ti isla na kongre a u pitanju je Danica. Moje izvinjenje  :stid:

mullala

A da li mozda mi, koji smo kasno saznali za kongres i koji u svakom slucaju necemo moci da dodjemo, mozemo da dobijemo tajno resenje?
Naravno, uz obecanje da necu iskoristiti tudji trud, (da li iskoriscavanje tudjeg truda istovremeno znaci i nepostovanje istog? :hm ) vec je samo radoznalost u pitanju... volela bih da mogu da procenim "vrednost" tog truda, mozda zaista ne treba nikome pricati   :wink:

M^i^M^a

izgleda da cemo mi radoznali informaciju dobiti IPAK nakon kongresa,sto je sigurno sigurno....da koleginica bude 100% sigurna da neko bez cimanje slucajno ne prisustvuje...ali nas fakultet je cuven po (ne)kolegijalnosti  :roll:

mullala

Nemojte se tripovati, ljudi, nije samo nas fakultet u pitanju.
A i koleginica jeste pozvala, sto jes' - jes' , samo je pozvala dan ranije da se sutra nadjemo na faksu da se cimamo zajedno...
Na zalost, ne proveravaju svi forum svaki dan, ne provale svi sve teme odmah... neki imaju isplanirano nesto za taj dan kad se "cimanje" zakazuje...
Sve u svemu, u neku ruku je u pravu: "Zvala sam vas, niste hteli!"
Ali, s druge strane, mislim da je tako boli uvo za ostale cinjenice koje figuriraju u prici... :)

SPRING

Mene stvarno nije briga za "top secret", profesorka tehnologije Gordana Vuleta je danas rekla da joj se javimo ako smo zainteresovani, da je za studente ulaz otvoren i da smo dobro dosli.. I nije pominjala pare, a pretpostavljam da ne bi preskocila sitnicu od 4000din....

mullala

Uh, sad mi je jos krivlje sto ne mogu da idem... Onako sam bar mislila da ce cena i/ili neinformisanost biti krivi za to...
Sad znam da su samo moje obaveze :(

Danica

Drago mi je da sam vas zainteresovala za temu,zato sam je i postavila.Istina je da je svima zanimljivo samo nesto sto im se kao cini nedostupno i top secret, a pred nosom vam je svima bila istina da je od ove godine otvoren pristup studentima.Slobodno me vi stavite na lomacu, to je i bio moj cilj. Da sam htela da odem sama ne bih o tome kuckala po forumu.  :~ :~ :~Slatki ste mi svi, vidimo se

Dukica

U bre Dano,pa ti k'o kamikaze! Neka lepo,ako uzivas! :~ :~Nego,ajd sad,sta treba da se radi? :loptica
A Brede,tebi je oprosteno,pogotovo sto sam malo pre videla "9 str.neprocitanih poruka"-situaciju.Hehehe...Mojne i ti da poludis  :cvet.

3OPAH

Quote from: Danica on 22-11-2006, 14:30:37
Drago mi je da sam vas zainteresovala za temu,zato sam je i postavila.Istina je da je svima zanimljivo samo nesto sto im se kao cini nedostupno i top secret, a pred nosom vam je svima bila istina da je od ove godine otvoren pristup studentima.Slobodno me vi stavite na lomacu, to je i bio moj cilj. Da sam htela da odem sama ne bih o tome kuckala po forumu.  :~ :~ :~Slatki ste mi svi, vidimo se

Sva su forumska deca pametna i ubava, alĀ“ ona...
...ona Danica ispadejos najmudrija.

Milena Dravic o Farmacija forumu.

Quote from: vladimir on 21-11-2006, 19:37:32
Quote from: 3OPAH on 21-11-2006, 16:57:31
Quote from: vladimir on 14-11-2006, 12:52:01
Bedak...
Nista drugo nam ne preostaje vec da sarmiramo ljubaznu seku za deskom... :wink:

E, ako liciis na baju sa avatara imas velike sanse... hi-hi...   :lol:

Sta, licim?
Pa to sam ja!!! :K
Bice na ulazu:Udji, mala... :lol: :lol: :lol:  (ko zna tekst iz Kita u Bila, zna nastavak)

Rekoh ti, da imas velike sanse. :lol:  :lol:   :lol:

Danica