Italijanska Liga - Calcio 2006/2007

Started by Dread Lord, 12-11-2006, 01:05:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Dread Lord

Agonija Milana se nastavlja

Fudbaleri Milana do¾iveli su treæi uzastopni poraz u Seriji A. ''Rosoneri'' su u derbiju 11. kola izgubili kod kuæe od Rome sa 1:2 (0:1). Igraè utakmice bio je kapiten Rimljana Franèesko Toti, dvostruki srelac na San Siru.

Roma je povela veæ u sedmom minutu, kada je Nesta pogre¹io u odbrani, a Toti, na dodavanje Tadeija, sa 10 metara mirno poslao loptu pored Dide u mre¾u domaæe ekipe.

Milan je ¾estoko napadao tokom celog meèa, ali je Doni na golu Rome branio sve. Gosti su takoðe u nekoliko situacija imali sreæe kada su prvo Sedorf, a zatim i Oliveira pogaðali preèku. Brazilac Kaka je takoðe imao nekoliko odliènih prilika, ali je ponovo Doni bio siguran.

U 57. minutu Milan je konaèno do¹ao do zaslu¾enog izjednaèenja, kada je Broki zakucao loptu u mre¾u fenomenalnim udarcem sa oko 20 metara.

Bolje ¹anse posle izjendaèenja imali su gosti i to iz kontranapada, a prilike propu¹taju Toti i Akvilano. Njih dvojica uèestvovala su u akciji koja je odluèila pobednika i ¹okirala domaæina, kada je Akvilano centrirao, a Toti glavom savladao Didu u 82. minutu.

U nadoknadi vremena Inzagi je savladao Donija, publika poèela da slavi izjednaèenje, ali je sudija oznaèio ofsajd. Poslednju priliku imao je Kaka, ali je ¹utirao iznad gola.

Treæi uzastopni i ukupno èetvrti poraz ove sezone, ostavio je Milan an 15. poziciji na tabeli. Sa druge strane, Roma je do¹la do treæeg mesta sa samo jednim bodom zaostatka u odnosu na Inter i Palermo, ali i uz utakmicu vi¹e.

Inter u nedelju doèekuje Reðinu, dok Palermo igra u Kaljariju.

U drugom meèu dana, Fiorentina je kod kuæe pobedila Atalantu sa 3:1 i to golovima u 89. i 90. minutu, koje je postigao Pacini. Prethodno je Miljacio doveo goste u vodjstvo u 25-om, a Mutu izjednaèio samo minut kasnije.

Izvor: B92-Sport (http://www.b92.net/sport)

Dread Lord

Serija A: Nova pobeda Palerma

Fudbaleri Palerma nastavili su pobednièku seriju trijumfom protiv Torina sa 3:0 u 11. kolu prvenstva Italije i tako zadr¾ali vodeæu poziciju.

Golovima Korinija, Di Mikelea i Maurija Sicilijanci su do¹li do pete uzastopne pobede i sada imaju tri boda prednosti na vrhu tabele u odnosu na drugoplasirani Inter, koji igra kasnije veèeras.

Najubedljiviju pobedu ostvario je Lacio, koji je na Olimpijskom stadionu pobedio Udineze sa 5:0. Roki i Mauri postigli su po dva gola za Rimljane.

Sijena je do¾ivela tek drugi poraz sezone, u duelu sa Reðinom, 0:1, koja je tako konaèno iza¹la iz minusa posle oduzimanja bodova na poèetku sezone.

Katanija je stigla do ¹este pozicije pobedom nad Livornom sa 3:2, dok je Sampdorija kod kuæe lako savladala Kjevo sa 3:0. Ekipa iz Verona je tako i dalje bez pobede, kao i Askoli, koji je na domaæem terenu izgubio od Empolija sa 1:0. Jedini remi odigran je izmedju Mesine i Kaljarija, 2:2.

Dana¹nji rezultati 11. kola:

Catania - Livorno 3:2
Lazio - Udinese 5:0
Messina - Cagliari 2:2
Palermo - Torino 3:0
Sampdoria - Chievo 3:0
Siena - Reggina 0:1
Ascoli - Empoli 0:1

Izvor: B92-Sport (http://www.b92.net/sport)

Vampire 666

Sicilija rula, bre!!!

hulio_salinas

19/11/2006 | Izvor: B92, eurosport  (http://www.b92.net/sport/fudbal.php?nav_id=220503&dd=19&mm=11&yyyy=2006&style=texts)

Inter sam na vrhu, sedmica Rome




Fudbaleri Intera ostali su usamljeni na vrhu tabele ¹ampionata Italije posle pobede nad Reðinom sa 1:0. Argentinac Krespo je udarcem iz voleja doveo domaæina u vodjstvo veæ u èetvrtom minutu, ¹to je bio i konaèan rezultat. Brazilac Adriano vratio se u ekipu Intera posle du¾e pauze i zaigrao u drugom poluvremenu. 

Posle poraza Palerma na Sardiniji u subotu, Inter sada ima tri boda prednosti u odnosu na Sicilijance. Palermo æe, medjutim, imati priliku da se izjednaèi veæ za 7 dana kada doèekuju Inter u derbiju 13. kola.

Najubedljiviju pobedu 12. kola ostvarila je Roma, kod kuæe protiv Katanije sa èak 7:0. Perota i Panuæi postigli su po dva gola za Romu, uz po jedan pogodak Manæinija, Totija i Montele. Sicilijanci su duel na Olimpijskom stadionu zavr¹ili sa devet igraèa, a uprkos èinjenici da su nadigrani, gosti æe ¾aliti zbog nekoliko lo¹ih sudijskih odluka koje su im ote¾ale posao. 

Prvo je Panuæi napravio faul na putu do prvog gola, a zatim postigao svoj drugi iz èistog ofsajda. Maskara je zatim prestrogo iskljuèen zbog udaranja Kivua, da bi sudija sredinom prvog poluvremena propustio da dosudi penal posel prekr¹aja nad Koronom u ¹esnaestercu Rome.



Roma se osmom pobedom ove sezone uèvrstila na treæem mestu, sa sedam bodova vi¹e od èetvrtoplasiranog Livorna i jednog manje od Palerma.

Lacio je pobedio Mesinu u gostima sa 4:1, uz dva gola Maurija. Udineze je savladao Sijenu sa 3:0, a istim rezultatom Livorno je slavio protiv Parme.

Ekipa Kjeva je i dalje bez pobede ove sezone. Dva gola Zankete nisu bila dovoljna za trijumf nad Atalantom u Veroni. Gosti su u drugom poluvremenu uspeli da izjednaèe golovima Zampanje i Lorije u razmaku od pet minuta.

Golom Tonija Fiorentina je bila na dobrom putu da zabele¾i novu pobedu, u duelu protiv Askolija, sve dok Bjelanoviæ nije izjednaèio u 84. minutu.

Tabela: 1. Inter 30, 2. Palermo 27, 3. Roma 26, 4. Livorno 19, 5. Atalanta 17, 6. Empoli 16, 7. Udineze 16, 8. Sijena 16, 9. Katanija 16, 10. Lacio 15, 11. Kaljari 14, 12. Mesina 14, 13. Sampdorija 13, 14. Milan 8, 15. Torino 8, 16. Parma 8, 17. Askoli 5, 18. Fiorentina 4, 19. Kjevo 4, 20. Reðina 0.

Pedja

Solo Inter!

Non mollare mai!

@Hulio ,stvarno smo najjaci  :lol:


Dread Lord

Konaèno tri boda za Milan

Fudbaleri Milana konaèno su zabele¾ili pobedu u Seriji A. 'Rosoneri' su u meèu 13. kola na San Siru pobedili Mesinu sa 1:0. Jedini gol postigao je veteran Paolo Maldini u 13. minutu.

Posle tri uzastopna poraza i jednog remija, fudbaleri Milana konaèno su uspeli da osvoje sva tri boda. Sada se nalaze na 14. mestu na tabeli sa 11 osvojenih bodova, a trener Karlo Anèeloti skinuo je, barem za sada, deo pritiska zbog lo¹ih rezultata u domaæem ¹ampionatu.

Igraè utakmice bio je Brazilac Kaka, koji je pravio haos u odbrani Mesine, stvorio nekoliko prilika za svoj tim i bio i sam blizu pogotka kada je pogodio preèku.

S obzirom na neefikasnost centarforske linije Milana, Ðilardino – Inzagi, mo¾da je i oèekivano da je strelac za Anæelotijev tim bio defanzivac Maldini, koji je u 13. minutu najbolje odreagovao na ubaèenu loptu Pirla.

Iako su domaæi fudbaleri dominirali tokom celog meèa, ni Mesina nije bila bez prilika, a najbolju ¹ansu propustio je Rigano kada je ¹utirao pravo u golmana Milana Kalaæa.       

U drugom meèu dana, ekipa Kjeva je konaèno ostvarila pobedu, prvu ove sezone, u duelu sa Udinezeom, 2:0. Dvostruki strelac bio je Obina. Ekipa iz Verone tako je uspela èak i da se izvuèe iz zone ispadanja i sada zauzima 17 poziciju, sa 7 osvojenih bodova.

Preostale utakmice igraju se u nedelju, ukljuèujuæi i derbi ¹ampionata, Palermo – Inter na Siciliji.

Izvor: B92-Sport (http://www.b92.net/sport)

hulio_salinas

26/11/2006 | Izvor: B92

Remek delo Totija, pobeda Rome



Fudbaleri Rome ostvarili su petu uzastopnu pobedu u Seriji A. Rimljani su u 13. kolu u gostima pobedili Sampdoriju sa 4:2 i tako zauzeli drugu poziciju na tabeli, ispred Palerma. 

Dvostruki strelac u Ðenovi bio je Franèesko Toti, koji je tako izbio na drugo mesto liste strelaca sa ukupno 7 pogodaka ove sezone.

Roma je potpuno nadigrala domaæina, a kljuèni igraè bio je Toti. Kapiten Rome je prvo naèeo Sampdoriju u 13. minutu, da bi posle izjednaèenja Volpija samo minut kasnije (fantastièan ¹ut sa ivice ¹esnaesterca), vodjstvo gostiju ponovo uspostavili Perota i Panuæi (na asistenciju Totija).

Roma je tako veæ na poluvremenu praktièno obezbedila novu pobedu, ali ono ¹to je obele¾ilo duel u Ðenovi bio je Totijev drugi pogodak, kada je u 74. minutu, u stilu Van Bastena, iz voleja zatresao mre¾u i naterao i domaæu publiku da ustane i aplaudira.

U ostalim meèevima 13. kola, Reðina je uspela da izvuèe bod iz duela sa Livornom, uprkos zaostatku od 0:2 veæ na poluvremenu.

Torino je pobedio Atalantu u Bergamu, a prvi gol za goste postigao je Nikola Lazetiæ u 78. minutu. Na 2:0 poveæao je Rosina, da bi Loria u 90-om postigao poèasni pogodak za Atalantu.



Lacio je pobedio Askoli sa 3:1, iako domaæi igraèi na Olimpiku nisu impresionirali. Gosti su do 84. minuta, zahvaljujuæi autogolu Maurija u prvom poluvremenu ostali u borbi za bod i napadali, ali je Foða ipak treæim golom Lacija osigurao tri boda za Rimljane. Pre toga, Beleri i Pandev su bili strelci za Lacio.

Pobedu je ostvarila i Katanija, u duelu sa Parmom, 2:0, kao i Empoli protiv Kaljarija, 1:0, dok je meè Sijena – Fiorentina zavr¹en bez pobednika, 1:1

U derbiju ¹ampionata Palermo veèeras doèekuje vodeæi Inter.

Rezultati 13. kola:

Catania - Parma 2-0
Empoli - Cagliari 1-0
Lazio - Ascoli 3-1
Reggina - Livorno 2-2
Sampdoria - Roma 2-4
Siena - Fiorentina 1-1
Atalanta - Torino 1-2
Milan - Messina 1-0
Chievo - Udinese 2-0

Tabela: Inter 30, Roma 29, Palermo 27, Livorno 20, Empoli, Catania 19, Lazio 18, Atalanta 17, Siena 17, Udinese 16, Cagliari 14, Messina 14, Torino 14, Sampdoria 13, Milan 11, Parma 8, Chievo 7, Fiorentina 5, Ascoli 5, Reggina.

hulio_salinas

Januarski prelazni rok
03/01/2007 | Izvor: B92



Poèetak prelaznog roka u Italiji obele¾iæe Palermo i Roma, klubovi koji se nadaju da æe se odr¾ati u borbi za skudeto sa Interom.

Milanski klub je Novu godinu doèekao sa sedam bodova vi¹e od Rimljana i 13 vi¹e od Sicilijanaca.

Roma æe gotovo izvesno dovesti Franèeska Tavana iz Valensije. Nekada¹nji igraè Empolija biæe pozajmljen Romi do kraja sezone, potvrdio je pre dve nedelje predsednik Valensije Huan Soler.

Tavano, koji je u poslednje dve sezone u Italiji kao èlan Empolija postigao po 17 golova, trebalo bi da zameni Vinèenca Montelu, za kojeg je zainteresovano nekoliko klubova u Premijer ligi.

Glavni cilj uprave Palerma biæe da naðe zamenu za brazilskog napadaèa Amaurija, koji æe zbog povrede odsustvovati sa terena èetiri meseca.

Klub bi ¾eleo Marka Markjonija iz Juventusa i Franka Semiolija iz Kjeva, ali je verovatnije da æe izabrati Albanca Erjona Bogdanija, koji nastupa za Sijenu.

Pored napadaèa Palermo æe verovatno dovesti i reprezentativca Australije Vinèenca Grelu, èlana Parme.



Oèekuje se da u sastavu Intera neæe biti znaèajnijih promena. Vlasnik kluba Masimo Morati je odbacio moguænost da æe Lui¹ Figo da napusti ekipu, iako je Al Itihad iz Saudijske Arabije saop¹tio pro¹le nedelje da æe Portugalac da preðe u njihove redove.

Figo je navodno nezadovoljan svojom minuta¾om.

"Figo sa 34 godine ne mo¾e da igra svaku utakmicu, ali je i dalje vrhunski igraè i mo¾e da ostavi trag èak i ako igra svega 30 minuta", rekao je trener Intera Roberto Manèini.

Inter je trenutno u seriji od 11 uzastopnih pobeda èime je izjednaèio rekord Serije A.

Cilj Milana, koji je trenutno 12-plasirani tim u Seriji A, jeste da se do kraja sezone izbori za èetvrto mesto i uèe¹æe u Ligi ¹ampiona.

'Rosoneri' su sezonu poèeli sa osam bodova minusa, zbog ume¹anosti u skandal sa la¾iranjem utakmica.

Milan planira da se u zimskom prelaznom roku pojaèa desnim bekom Lacija Masimom Odom i napadaèem madridskog Reala Antonija Kasana. Za Kasana je takoðe zainteresovana i Fiorentina.

'Gazeta delo sport' navodi da su neki transferi veæ dogovoreni.

Prema pisanju 'Gazete', urugvajski vezista Nelson Abejhon iz Atalante æe preæi u Askoli, fudbaler sredine terena Vinèenco Italijano iz drugoliga¹a Verone u Kjevo, dok æe odbrambeni igraè Livorna Andrea Ðalombardo otiæi u Mesinu u zamenu za Karmina Kapolu.

hulio_salinas

Bez gledalaca na pet meèeva 'Kalèa'
08/02/2007 | Izvor: B92, Beta



Ministar unutra¹njih poslova Italije Ðulijano Amato saop¹tio je u èetvrtak da samo ¹est stadion zadovoljava bezbednosne uslove potrebne za odigravanje fudbalske utakmice.

Amato je, u dogovoru sa zvaniènicima fudbalskog saveza Italije, objavio da publika mo¾e da prisustvuje meèevima na Olimpijskom stadionu u Rimu, zatim u Ðenovi, Sijeni, Kaljariju, Torinu i Palermu.

Meðu stadionima na kojima æe se igrati pred praznim tribinama nalaze se Ðuzepe Meaca u Milanu, kao i Artemio Franki u Firenci. Dodatne provere biæe sprovedene u narednih nekoliko dana, ¹to bi moglo da uslovi otvaranje kapija jo¹ nekih stadiona.

Neposredan uzrok preduzimanja drastiènih mera je pogibija policajca posle duela 22. kola Serije A izmeðu Katanije i Palerma.

Italijanska televizija potvrdila je da je policija uhapsila jednog sedamnaestogodi¹njaka za koga se sumnja da je ubio policajca Filipa Raæitija. Posle tog dogaðaja italijanska fudbalska federacija otkazala je sve meèeve, a prema novoj odluci prvenstvo æe biti nastavljeno ovog vikenda.

"Smatramo da nije fer da se zatvori stadion kakav je San Siro. Mi smo veæ potro¹ili 26 miliona u rekonstrukciju", rekao je potpredsednik Milan Adrijano Galijani.

"Ne mo¾emo da prièamo o fudbalu i igramo bez prisustva navijaèa. Koliko to mo¾e biti inspirativno za igraèe", ka¾e Ðenaro Gatuzo, igraè sredine terena Milana.

Odluku je potvrdila Vlada Italije, a takoðe je zabranjena prodaja ulaznica navijaèima gostujuæeg tima, kao i ulazak huligana na stadione. Klubovima vi¹e nisu dozvoljene ekonomske veze sa navijaèkim grupama, a za nasilje na stadionima odreðena je zatvorska kazna od pet do 15 godina.

hulio_salinas

San Siro dobio zeleno svetlo
10/02/2007 | Izvor: B92, eurosport



Navijaèima æe biti dozvoljen ulaz na San Siro za nedeljnu utakmicu Serije A izmeðu Milana i Livorna po¹to su izvedeni hitni radovi da bi se poveæala bezbednost na stadionu.

Najpoznatiji stadion u Italiji æe biti otvoren za 37.000 navijaèa Milana koji imaju sezonske karte.

Italijanska fudbalska federacija je suspendovala igranje u italijanskim ligama pro¹le nedelje posle pogibije policajca tokom navijaèkih nereda za vreme utakmice Serije A izmeðu Katanije i Palerma.

San Siro je bio jedan od 12 stadiona Serije A koji je progla¹en za nebezbedan, po¹to nije pro¹ao sigurnosne standarde sadr¾ane u anti-huliganskom planu odobrenom od strane vlade.

Preokret se desio po¹to je na San Siru preko noæi instalirano 28 novih ulaza sa elektronskom kontrolom.

Svih 11 utakmica Serije B, od kojih se ¹est igralo iza zatvorenih kapija, proteklo je u savr¹enom redu.

Jedini znaci tenzije tokom mirnog dana bili su ispred Sao Paola u Napulju, gde je nekoliko stotina najvatrenijih navijaèa Napolija protestovalo protiv zatvaranja stadiona koji ne zadovoljavaju sigurnosne standarde.

Gradski savet Napulja objavio je da æe biti potrebno dva meseca da bi se zavr¹ili svi potrebni radovi na stadionu.

mikele

Inter nastavio teror, debi Ronalda uz pobedu
(http://www.putfile.com/pic.php?img=4743492)


Nakon sedam pauze zbog velikih nereda u Kataniji u kojima je poginuo jedan policajac, u nedelju je nastavljena Serija A.

Vodeæi Inter nastavio je da terori¹e protivnike, a u 23. kolu neroazuri su kao gosti, pred praznim tribinama, trijumfovali nad Kjevom (2:0) i upisali 15. uzastopnu pobedu.

Veæ u prvom minutu ¹ampion Italije, koji je do titule do¹ao za "zelenim stolom", poveo je veæ u prvom minutu, kada je Adrijano preciznim ¹utem sa ivice ¹esnaesterca savladao Sicinjana. Na gotovo isti naèin Ernan Krespo je golom u 51. minutu postavio konaèan rezultat i ostavio Inter, za koji je ponovo odliènu partiju pru¾io Dejan Stankoviæ, na pobednièkom kursu.

Fudbaleri Rome su na "Olimpiku", koji zadovoljava bezbednosne kriterijume, savladali ekipu Parme sa 3:0 i ostali na 11 bodova zaostatka u odnosu na Inter.

"Vuèica" se dugo muèila da otvori bravu gostiju, a tek u 50. minutu to je po¹lo za rukom kapitenu Franèesku Totiju, koji je na asistenciju Pizara, glavom doneo vodjstvo Romi. Trijumf domaæina osigurali su Simone Perota i Rodrigo Tadei pogocima u fini¹u utakmice.

Dva pogotka u protivnièkoj mre¾i bila su dovoljna Fiorentini da uknji¾i novu pobedu, a u ovom kolu pred "ljubièastima" pao je Udineze, bez Aleksandra Lukoviæa u startnoj postavi.

Iako su igrali pred praznim tribinama, domaæi fudbaleri uspeli su da povedu u 16. minutu pogotkom Re¾inalda Fereire. Trijumf tima iz Firence "overio" je Djanpaolo Pacini veæ u 44. minutu, nakon dobre asistencije Paskvalea.

Treæeplasirani Palermo neprijatno je iznenadio svoje navijaèe, po¹to je na svom stadionu izgubio od Empolija sa 1:0. Iako su Sicilijanci bili bolji rival tokom celog meèa, pogotkom Serdja Almirona gosti su odneli ceo plen.

Ekipa Milana pobedila je na polupraznom Djuzepeu Meaci Livorno sa 2:1, a pored trijumfa, va¾na vest za navijaèe rosonera bio je debi Ronalda, koji je u¹ao u 63. minutu umesto Rikarda Oliveira.

Puleni Karla Anæelotija do vodjstva su do¹li u 28. minutu, kada je Djenaro Gatuzo, prihvatio loptu posle dodavanja Rikarda Oliveire i rutinski pogodio mre¾u. Samo tri minuta kasnije, medjutim, Livorno je izjednaèio preko Kristijana Lukarelija, koji je natrèao na odbitak posle ¹uta Pasonija i æu¹nuo loptu u gol. Trenutak odluke dogodio se u 68. minutu, a junak je bio Marek Jankulovski, èiji projektil sa 25 metara je zavr¹io iza ledja Marka Amelije.

Rezultati 23. kola:

Milan - Livorno 2:1
Roma - Parma 3:0
Atalanta - Lacio 0:0
Kaljari - Sijena 2:2
Kjevo - Inter 0:2
Fiorentina - Udineze 2:0
Palermo - Empoli 0:1
Sampdorija - Askoli 2:0
Torino - Redjina 1:2
Mesina - Katanija 1:1

(MONDO)

darusaz

Super da su nastavili prvenstvo. Ali oni komentari nekih igraca kako ne bi mogli da igraju samo za ljude sa klupe i novinare su bili  .blah. Neka dodju malo do "naseg najveceg stadiona".  :djavo

hulio_salinas

#12
Ahahaha. Neka dodju do naseg BILO KOG stadiona.   :smekerica:

====================

Pobede Intera, Rome i Milana
11/02/2007 | Izvor: B92



U nedelju je odigrano 23. kolo Serije A, a Inter je zabele¾io novu pobedu nad Kjevom 2:0. Milan je savladao Livorno sa 2:1, a Roma Parmu rezultatom 3:0.

Inter je nastavio sa sjajnim partijama, po¹to je kao gost savladao Kjevo rezultatom 2:0. Adrijano je udarcem sa ivice ¹esanaesterca doveo tim Roberta Manæinija u voðstvo veæ u prvom minutu. Pobedu gostima obezbeðuje Ernan Krespo u 61. minutu nakon ¹uta sa 20ak metara, mada je golman Kjeva Sicinjano morao bolje da reaguje.

Milan je pobedio Livorno sa 2:1 i tako nastavio borbu za plasman u Ligu ¹ampiona. Ðilardino je propustio dve solidne prilike na poèetku utakmice, a prednost Milanezima donosi Ðenaro Gatuzo u 28. minutu, posle prodora Rikarda Oliveire. Samo tri minuta kasnije Kristijano Lukareli poravnava rezultat, nakon ¹to je Storari odbio loptu poku¹aja Pasonija. Marek Jankulovski je prelepim golom u 68. minutu doneo pobedu domaæima. Za ekipu Milana debitovao je Ronaldo, koji je u¹ao u igru u 63. minutu umesto Oliveire.

Roma je u drugom poluvremenu slomila otpor Parme, a goste je naèeo Franèesko Toti u 51. minutu, na asistenciju Davida Pizara. Drugi gol postigao je Perota u 66. minutu, a pobedu potvrðuje Tadei u petom minutu sudijske nadoknade.

Fiorentina je savladala Udineze sa 2:0 golovima Re¾inalda i Pacinija, dok je Sampdorija bila bolja od Askolija zahvaljujuæi pogocima Maðija i Franèeskinija.

Torino i Palermo su prepustili bodove gostima. Reðina je trijumfovala u Torinu sa 2:1 a dvostruki stelac bio je Rolando Bjanki. Gol za domaæe postigao je je Ðanluka Komoto. Empoli je golom Almirona slavio na Renco Barberi i sada je èetvrti na tabeli.

Na meèu izmeðu Atalante i Lacia nije bilo golova, a remi je viðen i na Sardiniji gde su Kaljari i Sijena odigrali 2:2. Gosti su poveli golom Korvije, domaæi preokrenuli preko Kaponea i Suaza, a bod Sijeni donosi Kodrea osam minuta pre kraja. Mesina i Katanija su odigrali nere¹eno - 1:1.

Inter je prvi na tabeli sa 60 bodova, Roma je treæa sa 49, dok Palermo zauzima treæu poziciju sa 42 boda.

hulio_salinas

Ronaldo debituje u prvoj postavi
14/02/2007 | Izvor: eurosport



Ronaldo, novi napadaè Milana, trebalo bi da debituje u prvoj postavi rosonera na subotnjem meèu protiv Sijene.

Najbolji strelac u istoriji Svetskih prvenstava odigrao je svoju prvu utakmicu po odlasku iz Madrida pro¹log vikenda na meèu sa Livornom.

Trener ekipe sa San Sira, Karlo Anèeloti, koji je bio veoma zadovoljan Ronaldovim debitantskim meèom, izjavio je æe Ronaldo verovatno debitovati u prvih jedanaest na meèu sa Sijenom.             

"Ronaldo je zavr¹io svoj trening program i najverovatnije æe debitovati na utakmici sa Sijenom, veoma je motivisan", rekao je Anèeloti.

=========

"Bambija si pojela, debela jedna..."

Pedja

Svinjo debela  ,svinjo debela    .blah.

Forza Inter   :smekerica: :V    :~    :Bog