Italijanska Liga - Calcio 2006/2007

Started by Dread Lord, 12-11-2006, 01:05:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Roben

ма Милан је распад екипа
а Интер није играо ништа нарочито и лагано их добио

hulio_salinas

Po imenima, meni je Inter raspad ekipa!  :K

Milan ima zvucnija imena.  :>

Ayrton Senna

Trenutna kriza, Milan æe se izvuæi valjda. Za sledeæu sezonu su najavili velika pojaèanja(izmedju ostalih i Ronaldinja), pod uslovom da se kvalifikuju za Ligu ©ampiona.

hulio_salinas


mikele

Quote from: Ayrton Senna on 12-03-2007, 11:59:54
Trenutna kriza, Milan æe se izvuæi valjda. Za sledeæu sezonu su najavili velika pojaèanja(izmedju ostalih i Ronaldinja), pod uslovom da se kvalifikuju za Ligu ©ampiona.
Кључна реч је под условом да се пласирају за ЛШ :hmm :hmm
Ако овако наставе,нисам баш сигуран
А Интер их је добио никада лакше.Ја ни једног тренутка нисам сумњао у то,било је само питање времена када ће им дати први,а затим и други гол.

hulio_salinas

2. april 2007. | Izvor: Mondo | Ðorðe Lazareviæ
Kouto 4 meseca na uslovnoj kazni



Sud u Firenci osudio je ¹topera Parme Fernanda Kouta na èetvoromeseènu uslovnu kaznu zatvora zbog toga ¹to je bio pozitivan na doping kontroli pre ¹est godina.

Portugalski defanzivac je bio pozitivan na doping testu uraðenom 28. januara 2001. godine u Firenci posle meèa Fjorentina-Lacio. Nakon kontrole, Kouto je suspendovan na èetiri meseca.

Fernando Kouto je pored uslovne kazne ka¾njen i sa 4.000 evra.

Roben

Rimljani sigurni, Inter remizirao

Rimski fudbalski klubovi Roma i Lacio u narednoj sezoni gotovo sigurno æe nastupati u Ligi ¹ampiona, jer su stekli popriliènu bodovnu zalihu u odnosu na pratioce.

Lacio je na "Olimpiku" u subotnjem 31. kolu Serije A savladao Mesinu sa 1:0, dok je Roma na neutralnom terenu pobedila Kataniju sa 2:0.

Pobednièki pogodak vredan tri boda za "nebesko-plave" iz Rima postigao je Standardo u 45. minutu, donev¹i svom timu sigurno treæe mesto na tabeli Serije A sa 55 bodova i utakmicom manje od èetvrtoplasiranog Palerma, koji je ostao na 48 bodova jer je pora¾en na svom stadionu od ekipe Kaljarija sa 1:3.

Rimljani su Sicilijance dotukli golovima Franèeska Tavana i Mirka Vuèiniæa, koji je jo¹ jednom potvrdio da se nalazi u odliènoj formi, jer je posle pogotka Manèester junajtedu pro¹le srede, ovo njegov drugi gol.

Pobednièki niz lidera na tabeli i aktuelnog ¹ampiona Intera prekinut je na gostovanju u Redjini (0:0), ali su "neroazuri" i dalje ostali usamljeni na vrhu tabele sa "plus 18" u odnosu na rimsku "vuèicu".

Palermo je dobro krenuo protiv Kaljarija, ali je brzo ostao sa igraèem manje ¹to su gosti iskoristili i osvojili vredne bodove u borbi za opstanak. Na slièan naèin pobedu je upisala i Parma protiv Livorna.

Biv¹im "mlekad¾ijama" je bilo dovoljno samo pet minuta sa igraèem vi¹ka da iskoriste premoæ na terenu.

U poslednjem meèu 31. kola Milan je pobedio Empoli sa 3:1 i tako ga pretekao na tabeli. Te dve ekipe sada su zamenile mesta na tabeli, Milan je peti sa bodom manje od Palerma, a Empoli je ¹esti sa tri boda manje od Sicilijanaca.

Rezultati

Atalanta - Kjevo 1:0
(Doni 54pen)

Katanija - Roma 0:2
(Tavano 37, Vuèiniæ 84)

Fiorentina - Askoli 4:0
(Re¾inaldo 5, Montolivo 45, Toni 58, Kroldrup 71)

Lacio - Mesina 1:0
(Stendardo 45)

Palermo - Kaljari 1:3
(Bre¹ano 3 - Suazo 37pen, 86, Pepe 81)

Parma - Livorno 1:0
(Rosi 89)

Redjina - Inter 0:0

Sampdorija - Torino 1:0
(Bonacoli 17)

Sijena - Udineze 2:2
(Makarone 75, Negro 80 - Di Natale 42, Jakinta 59).

Milan - Empoli. 3:1
(Ronaldo 12, Djilardino 44, Favali 78 - Saudati 43)

(MONDO)

mikele

Роби а шта сам ја рекао за меч Ређина-Интер а?
Да чујем :loptica

Roben

па реко си ти и за Клуб Бриж
чујем да си диго лову  :siza: :siza: :siza:

mikele

Ја бар погодим нешто,за разлику од неких.
Интер-промашај,Манчестер-промашај,Барса-промашај,Валенсија-промашај,Херта-промашај(мада нисам сигуран).И то све на једном тикету.Па ти си само Рому погодио :wall:
Јел хоћеш још да набрајам или ти је доста?

Roben

Quote from: mikele on 08-04-2007, 15:13:38
Интер-промашај,Манчестер-промашај,Барса-промашај
ове 3 сам промашио
и да не идем више у OFF имамо тему о клађењу

Roben

Inter osvojio titulu

Iako je do kraja sezone Serie A ostalo jo¹ pet kola, milanski Inter je veæ danas proslavio osvajanje naslova prvaka.

Inter je na gostovanju u Sieni rezultatom 2-1, uz dva pogotka Marka Materacija, savladao domaæu ekipu, dok je drugoplasirana Roma u Bergamu pora¾ena od Atalante i tako je izgubila svaku ¹ansu za sustizanje Intera na prvom mestu prvenstvene tabele.

Ubrzo nakon toga predsednik kluba Massimo Morati potvrdio je italijanskim medijima otkrio kako æe Inter i iduæe sezone trenirati Roberto Manæini, sa kojim je potpisan novi, jednogodi¹nji ugovor.

"Ovo je neverojatan oseæaj jer je ekipa odigrala fantastiènu sezonu. Osvojiti prvenstvo pet utakmica pre kraja sezone je stvarno ne¹to posebno. Najva¾nije je bilo osvojiti titulu, iako smo svi veæ pomalo umorni pred kraj sezone. Jako sam sreæan zbog navijaèa, dugo su ovo èekali. Nemam ni¹ta posebno da ka¾em, samo bih hteo ovu titulu posvetiti svim Interistima i svojoj porodici. Sad je vreme za proslavljanje", rekao je trener Manæini nakon osvajanja titule.

"Dugo sam èekao ovaj trenutak. Prvaci smo Italije i to smo zaslu¾ili", rekao je kapiten Intera Havijer Zaneti podi¾uæi trofej osvajaèa Skudeta

Ovo je drugi Skudeto koji su osvojili na¹i Dejan Stankoviæ i Sini¹a Mihajloviæ sa Interom. Jedan kao igraè, a drugi kao pomoæni trener. 

SOS-kanal.net

Pedja

Титула титула . 

Феноменон

Wolf

Bas mi je drago zbog Intera :loptica

mikele

Најгора сезона у историји Серије А. :bljak: :run
Хвала Богу те се ближи крају