Kritika, predlog...

Started by mullala, 12-11-2006, 21:19:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Maslacak

hehe, i ja sam na dial up-u :)

ako se jedina ¾alim, nema o èemu da se prièa :)

a kad zaista sredi¹ da lep¹e izgleda, neæu se vi¹e ni ja ¾aliti :K

Bred

Ok, a sta ti se najvise ne svidja u izgledu ovog boxa?

Maslacak

Suvi¹e je odvojen od topica.
Trebalo bi ga spojiti nekako...da bude odmah ispod poslednjeg posta... i jednako ¹irok, ovako je ko strano telo :K

Od buttona na prvo viðenje bih ostavila samo bold, italic, underline i mo¾da boju... za ostalo bi bio dodatni meni npr. [vi¹e] kao i za smajlije sad... ljudi ne koriste toliko te opcije.
A mo¾da bih smanjila i kolièinu smajlija koji se vide...ali to je manje bitno, oni mogu i da ostanu jer ih ljudi obilato koriste :>

Su¹tina je da mi je nekako prevelik ovaj box...znaèi slepiti ga nekako i uèiniti preglednijim :)

katarina

A sto ne stavis prvo box, pa smajlice! I to SAMO smajlice...ovo sto se tice texta, bi moglo da ide pod opciju "vise"!

Al-Jasmina

Meni je lakse,
iako sam vec nabubala vecinu kodova  :wall:

Sole

meni se sad ovo za Brzi odgovor bas svidja  :loptica i moje je misljenje da se nista ne menja.
inace, ja sam tek danas, posle ove vase "rasprave" sta treba ili ne videla da je box prosiren, a poseicvala sam forum i uglavnom idem na Brzi odgovor i sada mi uopste nije jasno kako nisam primetila. :hmm
moje predlog je da Jasmince vrati uskoro svoj stari avatar jer je tako zenstven i sladak!   :cvet

Maslacak

Quote from: katarina on 14-08-2007, 15:04:30
A sto ne stavis prvo box, pa smajlice! I to SAMO smajlice...ovo sto se tice texta, bi moglo da ide pod opciju "vise"!

I ja sam ovo pomislila, ali sam odustala jer sam mislila da se neæe nikom svideti :K
Znaèi smajliæi i ostalo ispod boxa za kuckanje.

Darker

Malo je nabud¾eno ali je funkcionalno, to je prioritet, ¹minkanje kasnije :wink:

Maslacak

Ja samo odgovaram na Bredovo pitanje :>

Bred

Evo MALO je sredjen brzi odgovor, nije idealno ali je lepse nego sto je bilo. sredicu jos malo.

tarantulica

Zar nije ovakav bio ranije?
Ili sam vidovita, pa mi je zato poznat...  :>

Bred

t, ti me to malo zezas,a? :F

Al-Jasmina

Boss,
stop using one smajli as an answer
people copy you  :batina

igrackica

Odlicno je ovo, ja sam se odusevila, ja samo brzi odgovor i koristim!

Ivana_89

Brede, bolje je ovako
sve pohvale
a i neavikla sam se na ovakav izgled foruma tako da je sve super  :>