Kritika, predlog...

Started by mullala, 12-11-2006, 21:19:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Sole

ali, to je kad ih kuckas u "odgovoru", a ne u "brzom odgovoru". :hmm
ne?

igrackica

ne, nego u brzom, uvek koristim brzi

Sole

e pa, onda ne znam.
ja ti kazem, kucam poruku pa je tek onda uredjujem, ne znam kako ti radis... :hmm
ma, snacicemo se vec nekako mi kojima ovo ne valja. :cvet
jel' se desava drugima da kad posalju post, malo duze nego ranije ih vraca forum nazad na temu?
nista posebno, samo me zanima desava li se to i drugima. :)):

Pedja

Зашто су ми обрисани постови у Сваштари?  :batina

*

Ovako, Pedja, postovi su obrisani zato sto pesme koje si uploadovao vec postoje u stranim hit singlovima i indexu muzickih zelja. Linkovi za te stranice se nalaze u mom i igrackicinom potpisu, tako da ne bi bilo lose da pogledas to sledeci put, jer ovako samo dupliramo posao. Zaista mi je zao sto je moralo tako, znam da je trebalo vremena da uploadujes to, ali pogledaj zbog sebe, da se ne bi opet desilo.
Stvarno nista licno, jednostavno nema razloga da za istu pesmu postoje dva linka...

Bred

da, ali tebi djape niko ne brani da postavis svoje pesme koje si nasao ili imas i zelis da podelis sa drugima  :wink:
forum download je trebao da se sredi i mora se odrzavati tamo red da ne bih nastao haos  :wink:

*

Sve smo se mi vec dogovorili...
Pedja nije video da postoje ove dve teme, tako da ce ubuduce prvo pogledati pa onda uploadovati, da ne gubi vreme bzvz...
:~

aziraphale

mozes li malo da povecas dva prozora na naslovnoj portala: shoutbox u sirinu i vremensku prognozu u sirinu i visinu? bode ochi bez potrebe, a ovo drugo je nepregledno.

Bred

prognoza? morao bih da povecam sirinu  cele leve kolone a to ce biti ubedljivo nesimetricno sa desnom?

aziraphale

:)

bre ovo je forum, nije modna pista. funkcionalnost pre svega.

Bred

eh, kad bi to bilo tako jednostavno ... :wink:

aziraphale

opet azira smara. :>

sto si skinuo onaj tekst sa naslovne portala gde si naveo akcije koje su bile ili jesu potpomognute forumom? skroz je dobra ideja. mozes da izdvojis zasebno, isto na naslovnoj, koje su sve studentske akcije u toku i linkove ka odgovarajucim temama.

Bred

imas link u prvom gornjem desnom meniju pri dnu  :wink:

aziraphale

al si ga zavukao... ko ce to da chita... ne verujem da iko klikne na "o nama". :>

a za te aktuelne studentske akcije na naslovnoj?

Enea

stavi ga na vrh, na vrh, brate!