Kritika, predlog...

Started by mullala, 12-11-2006, 21:19:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Al-Jasmina

Enea, sta da ti kazem...ides na pregled poruke i proveris :wink:

Enea

da, ali ja nigde ne vidim taj button...

nasty girl

a zasto tebi toliko smeta sto ne mozes da editujes post? da bi mu menjala kontekst? :hmm

imas 15 minuta vremena da ispravis greske i vise nema menjanja poruke, kao ni brisanja....

Enea

nemoj da si bezobrazna.

rekla sam nesto, O CEMU JE ZABRANJENO PRICATI... tek sada uvidjam kolika je to greska, zbog koje ces TI sutra da..n...sh, a ne ja...

SI ZADOVOLJNA?

Osim toga, na svakom drugom forumu to moze...

a sada idi pa search all posts by enea... kad te toliko zanima!

besno pile

predlog: svi koji naljute eneu dobice   :F

Bred

:siza:
enea, to o cemu je zabranjeno pricati i pisati, nemoj da pises.
Dakle, prvo 2x razmisli, pa prekontorilisi sta si napisala, pa onda tek klikni na button posalji. :)

nasty girl

ja ne vidim razlog zasto bih ja naj*bala za ono sto ti napises....

to je tvoja odgovornost a ne moja.....

Enea

Al-Jasmina

Enea,
iskuliraj malo- jedan je zivot- cemu zivciranje oko sitnica! :cvet

Maslacak

Kritika:

umem da èitam, nije mi potrebno da natpis ADMINISTRATOR i SUPERMODERATOR ¹trèe sa ekrana maltene jaèe nego sami nickovi... kapiram ¹to ste ih obojili...ali jo¹ i veæa slova? Pa jo¹ moraju po velièini da se razlikuju od "obiènih moderatora", ili "moderator juniora"?
Imam utisak da se konstantno na ovom forumu furaju neke "klasne razlike"... i pomalo mi to ide na ¾ivce.

Darker

Ali, poenta je da svi ZNAJU kako sam ja supermoderator, kako bi mogli da mi se dive nesmetano, dddddddddddddddddd

shumshi

tako je Dare!
lepo je velicati svoje VELIKE zivotne uspehe  :>

Maslacak

ili JEDINE :K

kompleksa¹i jedni :F :F :F

Darker

Ajde ajde, tro¹ite snagu na zavist, umesto na nesmetano divljenje... Ni¹ta, moraæu sam...

Dare-care :Bog :Bog :Bog :Bog

Maslacak

zabavan si ti :> :>

ali ako se bude¹ sad meni malo divio, ili dobijem 12 epruveta...ili mi nakaèi¹ kakva velika obojena slova u profilu, da ¹trèim kao i vi, mo¾da neæu biti zavidna vi¹e :K

P.S. ©alim se, nemoj sva¹ta da ti pada na pamet :luda