Kritika, predlog...

Started by mullala, 12-11-2006, 21:19:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Darker

[off] èim se divim sebi - divim se i svom alter egu;-) [/off]

Bred

Quote from: Maslacak on 12-06-2007, 18:13:48
Kritika:

umem da èitam, nije mi potrebno da natpis ADMINISTRATOR i SUPERMODERATOR ¹trèe sa ekrana maltene jaèe nego sami nickovi... kapiram ¹to ste ih obojili...ali jo¹ i veæa slova? Pa jo¹ moraju po velièini da se razlikuju od "obiènih moderatora", ili "moderator juniora"?
Imam utisak da se konstantno na ovom forumu furaju neke "klasne razlike"... i pomalo mi to ide na ¾ivce.
Slova i boje ce ostati takvi kakvi jesu a za to postoji milion opravdanih razloga koje vi kao korisnici ne mozete da vidite.
a i slozices se da treba da se zna ko je zaduzen za red na forumu? :wink:

Maslacak

Ko je najzadu¾eniji za red se videlo jako dobro i pre ovog, po¹to ste sebi nareðali epruvetica ma¹ala... duplo vi¹e èak i nego modovima...

Nije bitno, nisam ni mislila da æu ne¹to promeniti, moje je bilo samo da ka¾em da mi - ide na ¾ivce, zato ¹to se konstatno i sve vi¹e istièe sopstveni status, i sve vi¹e istièu razlike meðu èlanovima, pa i dalje meðu modovima...

A, by the way, to nisam videla ni na jednom ozbiljnom forumu.

Bred

nista ti nisi videla. ako neko smatra da se razlika pravi samim tim sto neciji nick ili status izgleda drugacije-vara se.
A ovde svi imaju jednak tretman -to znaju i modovi koji imaju pristup delovima foruma koji vi ne vidite.
A potrebno je istaci jer ja sam nekad ne vidim odmah da li je neki post napisao moderator, supermoderator ili clan.

Maslacak

U redu. Razumela. I dalje se ne sla¾em, ali nije moje ni da se pitam.
Over and out.

Bred

Maslacak

[off]e to je lepo :)[/off]

Bred

pereca

Ovako se radjaju najvece ljubavi  :Lj
:K

Bred

elem, ono sto bi jedino moglo da me zabrine jeste da nekom  ova podebljana i uvecana slova mogu da deluju zastrasujuce... :)

Maslacak

pa ja sam ukapirala da je u tome i poenta :hmm
da ljudi ukapiraju da je forum "¾estoko nadgledan" i da ne mogu da rade ¹ta hoæe.

Al-Jasmina

Pa ono- cisto ako opomenes nekoga-
da skapira i vizuelno da nije samo poklopljen od strane drugog clana
vec da je opomenut jer krsi forumska pravila :>

Maslacak

a ranije niko to nije mogao da skapira? :>
videlo se i tad i vi¹e nego dobro...

sad vam se nickovi ne vide...
prosto, status upada u prvi plan
niko nov vas neæe gledati kao foruma¹e
veæ kao policiju...

ali kao ¹to rekoh