Kritika, predlog...

Started by mullala, 12-11-2006, 21:19:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

shiky

Brede,a sta mislis da napises neku temu za goste kako da se registruju?Znam dosta ljudi koji su se mucili sa ovim...fora je sto misle da treba samo da ukucaju neku lozinku i nick kada im se pojavi ono prozorce,koje je u stvari za prijavu vec registrovanih clanova...a ono registruj se na koje se ide je nekako malo,plavo,neupadljivo :>

Bred

Na koje registruj se mislis?
svako ko je imalo boravio na netu u principu bi trebao da zna kako se registruje na forumima, na svim je manje-vise isto ali skapirao sam i sam da neki ljudi ipak to ne znaju.
mislim da u pomoci u gornjem meniju pise kako se moze registrovati ali napisacu i ja to uputstvo kad mi prodje rok. :wink:

shiky

Mislim na ono registracija sto je u onom plavom nizu,tj tom gornjem meniju gde je i pomoc.Kazem ti,svi redom me pitaju kako da se registruju,pa mi zato pade na pamet :K
Ma prvo ti lepo zavrsi rok,pa cemo onda lako  :cvet

Bred

ok, videcu da to stavimu neku drugu boju i da napisem to uputstvo. :cvet

Sole

neku rozljikavu boju, pod obavezno!;-)

Cecilly

Nije ni kritika ni predlog,vec zapazanje...

Danas smo na upisu dobijali u indeksu flajer sa reklamom za forum. Super stvar!
Koliko sam nacula,od nesto malo ljudi sa kojima sam razgovarala-za forum niko cuo nije!
Prenela sam kako se stvarno mogu naci korisne i zanimljive stvari vezano za fakultet i ostalo...moram malo da reklamiram! :)
Te one rekose da ce pogledati...

Nadam se da hoce...mada mnogi nemaju internet,a ni komp!

Bred

Drago mi je da ste ih dobili. :)
Cecily, nije moguce da nemaju net ni komp, mozda nemaju u Bgu ...
Moja greska je sto nisam postavio plakate po faxu bar sad u dane ispite ali mislio dam da su flajeri efektniji.
Sami ce oni skontati koliko ce im forum biti vazan pogotov kada krene oktobar. :wink:
Evo, ja mislim da skoro cela sadanja generacija prvaka zna za forum. Ali apsolutno svi. I oni stvarno u ogromnom broju dolaze na forum. :wink:

shiky

Pedja

I neki su veoma aktivni  8)

josefina87

Bred

Quote from: shiky on 03-07-2007, 19:39:18
Brede,a sta mislis da napises neku temu za goste kako da se registruju?Znam dosta ljudi koji su se mucili sa ovim...fora je sto misle da treba samo da ukucaju neku lozinku i nick kada im se pojavi ono prozorce,koje je u stvari za prijavu vec registrovanih clanova...a ono registruj se na koje se ide je nekako malo,plavo,neupadljivo :>
evo, i to je sredjeno :wink:

shiky

Maslacak

MOLIM VAS
sklanjajte ove format-gluposti i smajlije iz brzog odgovora!

Izgleda u¾asno, rogobatno, i potpuno se gubi smisao "brzog odgovora"...ko je ¾eleo kompleksno formatiranu poruku, uvek je mogao lepo na "odgovor", nije to toliko komplikovano.
Ranije smo ne¹to prièali o tome, i Bred je lepo zakljuèio da nema potrebe, i otkud sad ovo?

Ivana_89

ja mislim da je bolje ovako...  :roll:

Bred

ne, ne, ja sam zakljucio da IMA potrebe ali nema jos sfotwareskog resenja koje bi to odradilo a da ja sam  ne moram da ceprkam po kodu. Maslacak, ti se jedina zalis a dosta korisnika je to jos davno korisitilo plus je meni licno ovako lakse jer ne moram da ucim kodove za sve smajlije a da ne pricam o korisnicima na dial upu koji su zbog toga morali da otvaraju jos jednu dodatnu stranu.
izgled samog boxa cu srediti i to ce lepse izgledati, obecavam :)