Kritika, predlog...

Started by mullala, 12-11-2006, 21:19:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

mullala

Imam jedan "negativan" komentar na forum...

Naime, forum nam izgleda sve ruznije i ruznije... bar se meni sve manje i manje svidja.
Manite skinove i logo, prvo bi trebalo da se reklame postave nekako smisleno, a ne ovako nabacano...
Druga stvar koja mi se ne svidja su velika crvena, plava, zelena slova u onim glavnim vestima... Potrudite se da bar bude jedna recenica cela iste boje, da linkovi ne budu crni u svemu tome. Kada bi vesti pisale manjim slovima, onda bi bila sasvim dovoljna kutijica sa skrolom gore desno, a oba istovremeno mi nisu bas naj naj resenje...
Mada, definitivno bi bilo lepse kad bi to celo gornje zaglavlje zauzimalo samo 100 - 150 pixela, a ne jedan i po ceo ekran... (jedan ekran kad se suzi zaglavlje)...  Ubih se od skrolovanja da dodjem do onoga sto ovaj sajt u stvari treba da bude: forum. A mozda vi svi imate 19ice i 21 inchne monitore pa vas boli uvce  :K
Jos jedna zamerka, ali to je vec vzvz, trebalo bi ujednaciti fontove u zaglavlju. Vesti su verovatno neki arial, a naslov je izgleda times... nisam sigurna, ne znam fontove, ali verovatno bi bilo lepse kad bi i naslov bio arial. Ili umesto obicnih slova da tu ide logo ili slika sa stilizovanim tekstom i logicem :)

Ako nemas mnogo vremena, Brede, mogu da probam ja da procackam da vidim da li postoji neko bolje resenje za smestanje ovih reklama na vr' strane. Ne znam mnogo, ali mozda uspem da nadjem pomagace :>

P.S. Ne bih volela da se moj komentar shvati kao napad. Zato dodajem da ne bih nista ni predlagala da me forum ne interesuje :a

hulio_salinas

***mullala je sve rekla... slazem se sa njom u potpunosti...

nemojte ovo shvatiti da blatim, vec je ovo neka bude pozitvna kritika...

najveca zamerka za temu...

Vampire 666

i ja se slazem za skrol po horizontali...skrola nema tek u 1280*1024 piksela ,a to je rezolucija za 19'' monitore ili 17'' tft, dok vecina koristi 17'' CRT sa 1024*768...

nasty girl

i ja se slazem sa mullalom i to u potpunosti.... :Bog :Bog

mullala

Pa cini mi se da je skrol po horizontali nastao kada je ubacena ona desna reklama koja malo strci... sa strane :|
Nisam ga primecivala ranije.
Ja sam pricala o ovom vertikalnom koji sluzi da dodjes do foruma :>

hulio_salinas

ja nemam problem sa horizontalom, tako da ne mogu da se umesam...

znam samo da mi ne bi bilo svejedno kad bih morao jos i levo desno da pomeram "prozore"

Bred

slagali se vi ili ne treba da imate na umu da ja nisam programer u bilo kom smislu i da ne mogu 24h da visim na netu ili sedim za kompom da bih ispravljao sitne finese koje vi primecujete a koje nisu neohodne za samo funkcionisanje foruma. Imam ja i svojih obaveza a i privatan chat tako da-to vam je sto vam je. Ovo gore sto je mullala navela ostaje mi mozda samo kao to do lista da kad ugrabim vremena, to bolje organizujem i sredim.

mullala

Da, naravno da imamo to na umu.
Zato sam i pitala da li treba neka pomoc   :a
Nemoj nista da nam se sekiras, ja sam skinula source stranice, pa ako nadjem resenje saljem ti da ga samo copy-pasteujes gde treba :)
Nema ljutis, bre  :cvet

Bred

ok, cackaj , isprobavaj pa posalji da testiramo :)
pogledaj ovde detalje www.simplemachines.org

V

Gazda administrator i zamenici moderatori, mislite li da mozda ne bi trebalo sankcionisati politicki marketing na ovom forumu?Mislim,ne verujem da je vampir sad neki demokratsko-omladinski aktivista ail ono "Glasajte za DS" sa sve slicicom svaki put kad vidim njegov post deluje malo agresivno na moju svest.Mislim, nisam ni radikal ni DSSovac ,cak ni Cedin ljubitelj, majke mi, al smeta mi brate i mislim da to nije u redu.

Bred

Trudimo se da budemo maksimalno ali maksimalno tolerantni i da dopustimo sve sto mozemo ali naravno granica mora postojati. Na mene npr Wampirov potpis ne bi ostavio nikakv poseban utisak posto on sigurno nece presuditi za koga cu glasati. :wink: Slazem se da je velik avatar, ali iskoriscena je rupa u Pravilniku koja to ne regulise. I ta rupa ce biti sto pre popunjena. :wink:

dona

zna se gde se iskazuje politicka opredeljenost!!!!
to su izbori i politicki mitinzi!!!!!
nemam nista protiv politicke angazovanosti studenata ,to je licno pravo, samo forum ne bi trebalo da bude mesto
gde ce politicka reklama biti besplatna i agresivna ,nezavisno o kojoj stranci je rec.

mullala

Hmm... hocemo da zabranimo i avatare fudbalskih timova? I tekstove pesama u potpisu? I svo sto moze da bude necija reklama a nije joj mesto ovde nego na utakmicama, koncertima i sl...
I meni bode oci vampirov potpis ali mislim da je to jedan od nacina iskazivanja svog misljenja... Isto kao kad bi sedeo s njim negde u kaficu a on nosio majcu na kojoj to pise...
Na forumima se zabranjuje sadrzaj koji moze biti uvredljiv za druge ljude (religijsko i slicno prepucavanje). Nisam sigurna da bi trebalo zabranjivati nesto ovakvo...
Mozda samo "opomenuti" ga da bude umereniji :wink:

P.S. Meni smetaju avatari fudbalera. Moze li i to da se ukine? :K

Bred

Darker

Politièko opredeljenje pojedinca je njegova lièna stvar. Na¹e je da ga ubeðujemo u suprotno, ako tako mislimo, ali zabrane su glupost...