"Srpski Vojvoda" ¹trajkuje glaðu

Started by Vampire 666, 13-11-2006, 18:28:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

lijepa bosanka

#30
Да се не иде даље у причу која није тема...


Председник Српске радикалне странке др Војислав Шешељ почео је штрајк глађу у притворској јединици Шевенинген.

Штрајк је почео 10. новембра 2006. у 18.00 часова.

Председник српских радикала прекинуо је да једе било шта, да узима било какву течност, сем чисте воде.

Др Војислав Шешељ је престао да узима било какве лекове и одбија да прихвати евентуалну медицинску помоћ.

З А Х Т Е В И

председника српских радикала
др Војислава Шешеља

1. Укидање рестриктивних мера дискрими-наторног карактера у погледу посете Јадранке Шешељ које су заведене на основу лажних сумњичења од стране Тужилаштва Хашког трибунала.

2. Регистровање правних саветника др Војислава Шешеља и нормализовање услова за припрему одбране.

3. Достављање судских, тужиочевих, доку-мената искључиво на папиру и српском језику.

4. Хупер и Ошија морају да се одстране из предмета др Војислава Шешеља и укине одлука о именовању бранилаца у приправности, јер за њу нема упориште ни у Статуту, ни у Правилнику о поступку  и доказима.

Војислав Шешељ ће прекинути штрајк глађу испуњењем захтева.

Митинг подршке
др Војиславу Шешељу

недеља, 19. новембар 2006. у 11,00

у Дому синдиката                 
                                                                                         

                                                                                                                            www.srs.org.yu

Vampire 666

Quote from: willie the scot on 15-11-2006, 19:17:11
mislim da on nije aktuelna tema,i da tu temu namecu kao aktuelnu anti-drzavni mediji.
mracna vremena zahtevaju sile iz mraka,seselj nikad nije bio sila iz mraka vec obicni lajavac.


Tu si potpuno u pravu...Ovu temu aktuelisu clanovi i funkcioneri SRS...Gde ces vecu antidrzavnu organizaciju...

pop

Prvo: kad je crveni vojvoda otisao Hag (da podsetim to je bilo 10 dana pre Djindjicevog ubistva, slucajno, zar ne) SRS je uzivao podrsku oko 12% biraca (po svim anketama), a sad imaju sigurno oko 33-37%. Toliko o tome sta odgovara njegovim politickim protivnicima. Poznajem dosta radikala koji su mi rekli da Toma i Vuchic bolje vode stranku.

Drugo: U svojoj biblioteci imam njegove knjige 'Preti nam Slobotomija', 'Milosevicev zajam za preporod Kipra', 'Crvena veshtica sa Dedinja' itd.  Kada ga je tuzilastvo u Hagu na sudjenju Milosevicu pitalo za to, on je izjavio da je sve to sto je pisao i pricao po Srbiji u toku '93/'94/'95 bila laz! Javno je priznao da je godinama lagao na svim medijima samo da bi, citiram: izprovocirao javnost i vlast.
Pitam se, sta ga je kao sprecavalo da nastavi da laze kad je dosao na vlast... Nisam toliko naivan da mislim da drugi politicari ne lazu, ali kad sam iz njegovih usta cuo da je godinama svesno mrtav-'ladan lagao javnost dok su ljudi ginuli, moram da priznam da sam se zgadio.

Upravo zbog takvih ljudi, svi zlocini nad Srbima ne dobijaju na dovoljnoj tezini. I Srbi su pretrpeli strashne stvari u ratu, ali bas zbog ovakvih klovnova, ceo svet to ne shvata kao sto bi trebalo. Poenta je da zlochine, koje su neki Srbi sprovodili (treba biti mnoooogo ogranicen pa da se to ne prizna), nisu vrsili neki nesrecnici kojima su pobijene citave familije, nego kojekakvi Shkorpioni, Legije, Arkani i drugi kriminalci koji su se nevidjeno obogatili tokom rata.

Odoh malko u  :OFF , ali ovo je poprilicno povezano sa temom.

vladimir

Problem je sto svi spominju Arkanovce, Skorpione i sta ja znam koga vec, a Mambe, Mudzahedini i ostali se provlace nekaznjeno...
Mislite o tome...

Vampire 666

na nama je da kaznjavamo nase...naravno da treba kazniti i druge (koji su po mom misljenju nacinili mnogo vise zlocina nego Srbi), ali to su slucajevi za njihovo pravosudje i procesuiranje toga pokazuje zrelost dzave ili nacije...treba na pozitivan nacin dokazati da smo bolji, a ne nozem i krvlju...

Darker

E ova poruka je u fazonu Zoe iz teme o blicu: Ti gledaj sebe, jer to ¹to radi¹-radi¹ zbog sebe, da tebi u tvom dvori¹tu bude lepo... :]

vladimir

Naravno, buraz, sve ja to znam, ali oni njihove zlocince proglasavaju herojima, dok mi ratnike proglasavamo zlocincima...
Malo samopostovanja nije naodmet... :hm

Vampire 666

Ama poenta je sto u gradjanskom ratu nema heroja...

lijepa bosanka

#38
 
Ово је дио Томиног саопштења са данашње конференције за штампу....
......
Војислав Шешељ се јутрос није осећао добро у два сата имао је бол у грудима који га је држао око пола сата, јутрос нас је известио о томе, после тога се смирио и тренутно је његово стање уреду. Сутра ујутру конзул ће му однети на потпис папире Српске радикалне странке за кандидовање на изборима његову сагласност да буде носилац листе, његову сагласност да буде народни посланик. Он наставља све своје активности уз борбу коју води да целом свету покаже колико је важан сваки појединац и колико је важно право прокламовано право сваког појединца у свету без обзира на то какав је однос снага у свету и како је тренутно расположен онај ко светом господари.

            Српска радикална странка је поднела Предлог резолуције којом Народна скупштина Републике Србије упозорава свет да један грађанин Републике Србије после четворогодишњег малтетирања и угрожавања његових права, одлучио да на најтежи могући начин избори своје право на живот и право на одбрану кад то већ власт поданички и послушнички није успео да обезбеди за своје грађане. Ми понављамо став Војислава Шешеља и Комитета за одбрану. Војислав Шешељ не жели никакву помоћ, посебно не медицинску помоћ и нека се Влада Србије не труди да шаље било какву делегацију у Хаг, јер ће он одбити да прими било кога. Војислав Шешељ води своју животну борбу за право на одбрану, он не води борбу за своје здравље, води борбу за право на одбрану.

            Предлог резолуције подржали су и народни посланици Социјалистичке партије Србије, очекујем да председник Народне скупштине сазове седницу Народне скупштине на којој би смо о томе расправљали. У међувремену писма подршке борби Војислава Шешеља упутили су многобројни стручњаци и јавне личности из земље и из иностранства. Ја ћу да вам прочитам тренутни списак: др Џонатан Леви члан Адвокатске коморе при Међународном кривичном суду правде у Хагу; Кристофер Блек познати канадски адвокат; др Јелена Гускова доктор историјских наука са Института за славистику Руске академије наука, највећи експерт за Балкан; Генерал Николај Сергејевич Леонов, др историјских наука, депутат у Руској Думи; Ана Филимонова магистар историјских наука, Наталија Нарочнцкаја, др историјских наука, она је потпредседник у Думи за иностране послове; Олга Четворикова магистар правних наука; Централни комитет Комунистичке партије Руске федерације, и депутатска фракција Комунистичке партије Руске федерације и Руске Думе; Светозар Вујачић адвокат; Ненад Вукасовић адвокат; Биљана Кајганић адвокат, Александар Цевејић адвокат, мислим да је ово Цвејић; Чедомир Попов академик; Михајло Марковић академик; Митрополит дабробосански Николај; Рајко Петров Ного књижевник; Мирослав Тохољ књижевник; Предраг Драгић Кијук књижевник; Лабуд Драгић књижевник; др Мила Алечковић; проф. др Зоран Бингулац; Владан Динић главни и одговорни уредник листа “Сведок”; Мирјана Бобић Мојсиловић новинар; Рамбо Амадеус; Снежана Ђуришић естрадна уметница; Џеј Рамадановски естрадни уметник; Живан Сарамандић бар националне опере; Вук Бојовић директор Бео Зоо врта; Зоран Дашић вођа асамбла “Легенде”; Екстра Нена естрадни уметник; Ивана и Стево Жигон јуниор. То је оно што смо до сада добили, добили смо писмо Кристофера Блека, добили смо изјаву Централног комитета Комунистичке партије Руске Федерације, можемо да после поделимо....


                                                                                                                                                  www.srs.org.yu

*на овом сајту имате Шешељеву биографију,па се можете информисати зашто је војвода!!!*

pop

LB, trebalo bi da znas da on odavno nije vojvoda. Zvanicno mu je povucena titula kada je usao s Miloshevicem u koaliciju. Moj je stav da je trebalo i Milosevicu i Sheshelju da se sudi ovde obzirom da su direktno i indirektno odgovorni za smrt, siromastvo, kradju itd. najvise gradjana Srbije. Na zalost, posto su ovde sudije, tuzioci, inspektori i drugi koji to treba da sprovedu i dalje Milosevicevi ljudi, to je nemoguce.

Vampire 666

Quote from: lijepa bosanka on 16-11-2006, 22:19:33

Ово је дио Томиног саопштења са данашње конференције за штампу....
......
Војислав Шешељ се јутрос није осећао добро у два сата имао је бол у грудима који га је држао око пола сата, јутрос нас је известио о томе, после тога се смирио и тренутно је његово стање уреду. Сутра ујутру конзул ће му однети на потпис папире Српске радикалне странке за кандидовање на изборима његову сагласност да буде носилац листе, његову сагласност да буде народни посланик. Он наставља све своје активности уз борбу коју води да целом свету покаже колико је важан сваки појединац и колико је важно право прокламовано право сваког појединца у свету без обзира на то какав је однос снага у свету и како је тренутно расположен онај ко светом господари.

            Српска радикална странка је поднела Предлог резолуције којом Народна скупштина Републике Србије упозорава свет да један грађанин Републике Србије после четворогодишњег малтетирања и угрожавања његових права, одлучио да на најтежи могући начин избори своје право на живот и право на одбрану кад то већ власт поданички и послушнички није успео да обезбеди за своје грађане. Ми понављамо став Војислава Шешеља и Комитета за одбрану. Војислав Шешељ не жели никакву помоћ, посебно не медицинску помоћ и нека се Влада Србије не труди да шаље било какву делегацију у Хаг, јер ће он одбити да прими било кога. Војислав Шешељ води своју животну борбу за право на одбрану, он не води борбу за своје здравље, води борбу за право на одбрану.

            Предлог резолуције подржали су и народни посланици Социјалистичке партије Србије, очекујем да председник Народне скупштине сазове седницу Народне скупштине на којој би смо о томе расправљали. У међувремену писма подршке борби Војислава Шешеља упутили су многобројни стручњаци и јавне личности из земље и из иностранства. Ја ћу да вам прочитам тренутни списак: др Џонатан Леви члан Адвокатске коморе при Међународном кривичном суду правде у Хагу; Кристофер Блек познати канадски адвокат; др Јелена Гускова доктор историјских наука са Института за славистику Руске академије наука, највећи експерт за Балкан; Генерал Николај Сергејевич Леонов, др историјских наука, депутат у Руској Думи; Ана Филимонова магистар историјских наука, Наталија Нарочнцкаја, др историјских наука, она је потпредседник у Думи за иностране послове; Олга Четворикова магистар правних наука; Централни комитет Комунистичке партије Руске федерације, и депутатска фракција Комунистичке партије Руске федерације и Руске Думе; Светозар Вујачић адвокат; Ненад Вукасовић адвокат; Биљана Кајганић адвокат, Александар Цевејић адвокат, мислим да је ово Цвејић; Чедомир Попов академик; Михајло Марковић академик; Митрополит дабробосански Николај; Рајко Петров Ного књижевник; Мирослав Тохољ књижевник; Предраг Драгић Кијук књижевник; Лабуд Драгић књижевник; др Мила Алечковић; проф. др Зоран Бингулац; Владан Динић главни и одговорни уредник листа “Сведок”; Мирјана Бобић Мојсиловић новинар; Рамбо Амадеус; Снежана Ђуришић естрадна уметница; Џеј Рамадановски естрадни уметник; Живан Сарамандић бар националне опере; Вук Бојовић директор Бео Зоо врта; Зоран Дашић вођа асамбла “Легенде”; Екстра Нена естрадни уметник; Ивана и Стево Жигон јуниор. То је оно што смо до сада добили, добили смо писмо Кристофера Блека, добили смо изјаву Централног комитета Комунистичке партије Руске Федерације, можемо да после поделимо....


                                                                                                                                                  www.srs.org.yu

*на овом сајту имате Шешељеву биографију,па се можете информисати зашто је војвода!!!*




ccc...opet svoje stranacke interese prestavljaju kao nacionalne...i to bash pred izbore...

dyki

Quote from: pop on 16-11-2006, 23:43:40
LB, trebalo bi da znas da on odavno nije vojvoda. Zvanicno mu je povucena titula kada je usao s Miloshevicem u koaliciju. Moj je stav da je trebalo i Milosevicu i Sheshelju da se sudi ovde obzirom da su direktno i indirektno odgovorni za smrt, siromastvo, kradju itd. najvise gradjana Srbije. Na zalost, posto su ovde sudije, tuzioci, inspektori i drugi koji to treba da sprovedu i dalje Milosevicevi ljudi, to je nemoguce.

Tacno tako! Verujem da je vecina ljudi protiv sudjenja Shekiju & Milosevicu u Hagu ali, ja bar mislim, bolje ista nego nista... mada bih vise voleo da ih vidim na dozivotnoj robiji ovde nego mrtve tamo, sto, kao sto Pop rece, iz navedenih razloga nikad ne bi bilo moguce

Darker


chicio

neka ga puste pod garancijom, kao i one druge, pa kad se najede kucci vraticce se. ipak nije u redu da te drzze nepar godina dok odluchuju shta cee da rade sa tobom

Vampire 666