Razlika u godinama (sa primerima)

Started by AquArius, 30-08-2006, 15:37:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AquArius

Dakle stvarno.

Danas sam citala o coveku koji ima 73 godine, a ozenio je devojku koja ima 36 i mladja je od njegovih cerki.
Treba li reci da covek ima milione, da je veoma poznat, a ona prelepa...

Razumem ja da u zivotu sve moze da se dogodi, ali ko ce da me ubedi da je ovo ljubav.
(Kako se ona ne gadi, kad moram to da napisem).

Isto bi vazilo i da su polovi obrnuti, da me neko ne shvati pogresno.

Elem, tema je koja je, a ovo je ekstrem (mada, ne toliko redak u ovom svetu).

Lena

Ja te neæu ubeðivati...mogu samo da ka¾em da je u svakom sluèaju moæ veliki afrodizijak. :)

nasty girl

mislim da su tu moc i novac u pitanju...on je mnogo star i sigurno ce umreti u skorije vreme,a parice naravno idu njoj(sve ili deo -nema veze), a 100% i ona ima nekog ljubavnika koji joj zadovoljava potrebe....

prakticno ima sve sto joj treba.... :H :H :H :H

vladimir

A mozda i dekica moze da joj priusti neke stvari... :hm
Ne potcenjujte moc farmacije u takvim situacijama! :>

lijepa bosanka

Iima tu ljubavi......da,ljubavi prema novcu,luksuznim i skupm stvarima....ima kako da nema.....aha...

Ali danas sve ljudi rade iz interesa....tako da i ono sto je nekada bilo vrijedno i za sta se vrijedilo boriti-gubi svoje cari!!!

Mozda neka razlika do 10 godina,podnosljivo je!!!!

sandric

Ja mislim da neka preterana razlika u godinama ne treba da postoji...mozda se sada ne primecije a sta ce biti kad on bude hodao sa stapom a ona u najboljim godinama.....mada ako ih spaja novac verovatno su toliko zaslepljeni da to i ne primecuju...ma sve moze da bude ali nema tu ljubavi

Masha

Slazem se Sandric, preterana razlika u godinama ne treba da postoji. LB veruj mi i 10 godina je mnogo ako ti imas nekih 22, a on 32 jer onda dodjes u situaciju da taj neko vec razmislja o porodicnom zivotu, klinci i sve sto uz to ide i ne treba ga kriviti zbog toga, a ti tek 22 i fakultet pred sobom i imas ambicije i zelje koje zelis da ostvaris za jos jedno 4-5 godina, a on, on ce vec tada imati 36-37 i onda se sve ono sto imate, a divno je i krasno, zavrsi zbog klinaca koje svakako zelis da imas, ali ne sada vec za jedno 5 godina. Ne znam sta bih rekla, ljubav nema granice, to svakako, ali neku granicu mozda treba postaviti da bismo se bar malo zastitile od situacija koje sam navela jer neminovno je da posle njih patis za nekim i vidis krivca u svojim godina i pored toga sto imas jako dobar argument jer je tih godina zapravo malo za sve sto sto porodicni zivot nosi, a ipak volis.

Adonis_Vernalis

Ja poznajem vrlo plemenite i dobre ljude, bar nekoliko parova, koji su karakteristicni po tome sto pripadaju Klubu 15+... dakle, petnaest godina i vise razlike u godinama... U nekim trenucima njihovih zivota, spoznali su da je sreca negde drugde, priznali to sebi samima, priznali to jedni drugima i... zapoceli nove zivote. I lepse im je nego ikada do tada... zive onako kako su sanjali...

zoe

Moj deda je 17 godina stariji od bake. On sad ima 92 godine, a ona...pa izracunajte sami... Proslavili su zlatnu svadbu pre 7 godina! E to je divno!

Namera mi bi da skrenem pricu o sponzorusama i lovatorima... Nekad ima i romantike, lepote, ljubavi... :angel:

Coolgemini

Slazem se sa tobom Zoe...Evo i moj ujak ima 63 godine i stariji je od moje ujne 11 godina...Njihov brak je fenomenalan i maximalno ispunjen :happy:...Razlika u godinama nije bitna ali treba doci do tog vremenskog stadijuma kad ce ti takva cinjenica postati realna..Trenutno je i dalje malo irealno pricati da je preterana razlika u godinama kobna za vezu jer nismo jos uvek u poziciji da mislimo na taj nacin,a i vreme treba da prodje :wink:

AquArius

Nekad je bilo normalno da momak od devojke (neki nas deka od nase balke i sl.) bude stariji u proseku 15 god.
Mozda mi je u redu kad ona ima recimo 30, koju gore, dole, a on ima 10 ili tu negde, godina vise.

Ne osudjujem, ne opravdavam.
Samo, ponekad toj mladjoj pise novac na celu...

trinity

Moja sestra od ujaka se udala za coveka koji je 35 godina starije od nje samo iz interesa(da ne objasnjavam duga prica) sada posle dve godine braka verujte da im je brak srecniji i ispunjeniji nego ``normalnim`` parovima i mogu reci da ga je ona bas zavolela...
Nekada ni ti brakovi iz interesa ne ispadnu kako planiras, ona je planirala da se posle dve godine razvede, a sada joj ne pada na pamet jer je jako srecna...
Razlika u godinama je u vecini slucajeva bitna, ali imate ljudi koji jednostavno ne mogu da se skapiraju sa svojim vrsnjacima i stvarno im odgovaraju stariji ili mladji partneri

Darker

Trinity, ovo iskopah u poslovicama: æutanje je zlato! :pst  :1
:> :> :> :>

Maslacak

Quote from: Darker on 06-09-2006, 19:20:51
Trinity, ovo iskopah u poslovicama: æutanje je zlato! :pst  :1
:> :> :> :>

:lol:

Za mene jedan od najdrasticnijih - a slavnih, parova je Roman Polanski ('33. godiste) i njegova ljubljena Emmanuelle Seigner (mozda je znate iz njegovih filmova, Deveta kapija npr - '66. godiste). U braku su od 1989. pa vi vidite...17 godina braka :> Imaju i dvoje dece. Roman je inace poznati perverznjak: zbog silovanja maloletnice mu je zabranjen ulazak u SAD. E sad...da li je ona videla svoju slavu i interesu njemu, ili je spoznala neshvacenog genija, pa se zaljubila, ko zna...

Inace mislim da je sve moguce... pa i da dzinovska razlika u godinama (iako retko) bude velika ljubav :) Nazovite me idealistom... :happy:

pereca

Quote from: trinity on 04-09-2006, 13:02:44

Razlika u godinama je u vecini slucajeva bitna, ali imate ljudi koji jednostavno ne mogu da se skapiraju sa svojim vrsnjacima i stvarno im odgovaraju stariji ili mladji partneri

Trinity, sve je to u redu dok ti treba neko stariji da se skapirate. Ali kad ti treba mladji da bi se skapirali  :roll: to bi se moglo nazvati zaostatkom u razvoju...mentalnom  :K