Razlika u godinama (sa primerima)

Started by AquArius, 30-08-2006, 15:37:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Rokenrol

Ma ljudi sve je moguce sve moze  :lol: bar koliko ja znam slucajeva svakakvih ima! Ja npr. ne bih birao,da li je starija ili mladja,nego kako mi je s njom. Moze i srednjoskolka,a moze i starija koleginica ili studentkinja,sto da ne! :lol:

Al-Jasmina

Nikakva lova me ne bi motivisala na vezu sa znatno starijim...

Nisam sigurna da li bih uopste mogla sve i da je taj neko stariji od mene izuzetno harizmatican
i ne znam ti ja sta sve ne i samim tim vredan interesovanja...
nekako bih uvek imala neki trapavi feeling da je sve to budalastina...

i nek je sa srecom onima koji imaju znacajnu razliku u godinama..
treba tu zaista voleti...

Smrda

slazem se Jass....ali opet,nikad ne reci nikad....bar ja necu....

zoe

Е, а шта сматрате под баш старије? Мени је до +10 све ОК... А -1 не бих могла!

Al-Jasmina

@smrda
ma i ja se treskaram kad kazem "nikad.." kad ono medjutim!

@zoe
meni bi bilo lakse biti i sa mladjim godinu, dve , tri nego sa nekim ko je 15 god stariji od mene

iskreno ima ljudi koji su mladoliki i duhom i telom,
ali ima i onih koji su se sa 30 pretvorili u matorce
i sad sta meni vredi sto je taj neko manje od 10 godina stariji od mene ako
se ja pored njega osecam kao da sam s nekim chikom

stef

:][ Sa babama! Blajk!Ja zategnut ona mlitava, ne ide! :/

Smrda

mislim da bih mogla da tolerisem 10 god vise....ali manje...pa ne znam...sada jednu dve....
a ko zna
ako budem imala 35 i usedelica,mozda cu tolerisati i momke od 25 :K :K
pitanje je o kolikoj razlici pricamu i u kom periodu....
nije isto devojce od 15 i decko od 23.....i devojce od 23 i decko od 31....

Masha

smrda: nije isto devojce od 15 i decko od 23.....i devojce od 23 i decko od 31....

Sa ovim se apsolutno slazem.

Darker

Poznanica(25-26) ima vezu sa, koliko be¹e, 50-60-ogodi¹njakom... Kupio joj stan a na njen nagovor instalirao je ¹ipku u spavaæu sobu... sad treba da se razvede... Ljubav??????
Oduvek su mi bile odvratne ribe koje se lo¾e na matore likove... jer to govori ne¹to o njima... Dakle prièam o ribama koje svesno tra¾e matorce... ne ka¾em da nije moguæa ljubav, sluèajna, izmeðu dvoje sa znatnom razlikom u godinama... To je sve normalno... A ova gornja prièa je devijacija dana¹njeg dru¹tva...

Smrda

pa ta prica jeste odvratna...i ima ih u oba smera..matorac i devojka,matorka i deckic...to je sponzorstvo....ali opet....nije nemoguca veza sa starijim,mislim naravno,na vezu iz pravih razloga....sa druge strane i ta razlika u godinama ima granece,zar ne?
ja na primer,ne znam da li bih uopste obratila paznju na nekog ko ima 35 godina vise od mene....mislim kako da se zaljubim u nekog persiranjem....
p.s. je li citao neko dodir?!?eto te teme....

Vampire 666

U staroj Grckoj su dame u srednjim godinama (30-40) poducavale mladice (16-19) godina seksualnim vestinama i bile takodje mentorke mladim devojkama... :cvet

Al-Jasmina

Quote from: Darker on 05-11-2006, 16:47:03
A ova gornja prièa je devijacija dana¹njeg dru¹tva...

ma nije..to je uvek postojalo...
secam se ja kad je Rimskom republikom harala ista bolest :)

Maslacak

Quote from: Al-Jasmina on 05-11-2006, 17:15:51
secam se ja kad je Rimskom republikom harala ista bolest :)

A ti si rekla: "slusaj Agripina (ili neko drugo rimsko zensko ime), ja sam suvise stara da idem s tobom, ali ja ti savetujem da se ne udajes za matorog zbog zlatnih dvoraca, vec iz ciste ljubavi.." :>
Ko je citao Alana Forda mozda pogodi koji mi je q... nisam mogla da odolim... :K

Ja nikad ne kazem nikad...nekako te cudnim zakonom prirode uvek strefi bas to sto si "nikadovao" :K
Ne podnosim lovce na matorce zbog parica... Ali ljubav moze da se dogodi, ko bi to znao... :happy:
Mada mislim da meni generalno od starta nesto tako ne bi moglo doci u glavu...sto rece smrda, nezgodno zbog persiranja... :>

katarina

Ima tu i dosta psihologije...Sta navodi jednu mladu devojku da bude sa matorcem?? Ocigledno je da joj to uliva sigurnost, koju mozda nije dobila od svog oca. Ili je rano izgubila oca? Znam masu takvih primera! Necete verovati koliko se slucajeva poklapa sa ovom mojom pricom...

Al-Jasmina

Ima i vrlo bizaran momenat koji ljulju¹ka tvoju teoriju... :wink:
znam primere gde su osobe ¾enskog pola i pored gubitka oca rano
imale uglavnom mladje partnere...
¹to mo¾da govori da su se one oseæale dovoljno jakima da im za¹tita nije bila primaran motiv...

Uostalom, i mladja osoba mo¾e pru¾iti za¹titu  :)
ima toliko starijih ¾ena koje imaju uspe¹ne i dugotrajne veze sa upadljivo mladjim mu¹karcima
a da ti mu¹karci nisu bili ¾igoloidni primerci  :Z