Sponzoru¹e i sponzori

Started by Maslacak, 12-11-2006, 19:15:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Smrda

ja mislim da je vise sponzorusa...mada nisam sigurna.ali tako mi se cini...
dyki :cvet...dok je nama takvih kao ti...nesponzora...ja nade gajim :V
(p.s.zato sto medjed prespava celu zimu i ostane gladan :wink:)

dyki

Quote from: chicio on 20-11-2006, 15:07:47
koga ima vishe? sponzora ili sponzorusha? chisto radi ponude i optrazhnje
Mislim da je na to malo teze odgovoriti: sponzor moze da ima vise sponzorusa a sponzorusa moze da ima vise sponzora (ako je luda ili joj je malo para :) )

Smrda

hehe...
multifunkcionalani sistem..

Darker

E, juèe sam bio sponzoru¹a - devojka me izvela na veèeri¹ku u neki talijano restoran, superi¹ka...hehehhe

Smrda

cccc....znala sam ja da cuci to u tebi...cim si napao devojke da ne placaju!!!:)
xexe

Darker

Nemoj ti ni¹ta da se pla¹i¹, zato ja èastim kolaèe+bioskop :angel: :angel:

Dukica

ja bih bas volela da sam sponzorusa!  :~ :~ :~
Al,zivot te uvek baci na drugu stranu! :'( :'( :'(

dyki

@Dukica: Sve se moze kad se hoce :)

Smrda

i ja mislim...udri Dukice!!!...
kad ces ako neces sad da probas....hehehe

Dukica

Pa i nije bas tako lako,kad sam ja ta koja ima pare! :> :> :> :>

Treeba nekome sponzor?! :K :K :K

AquArius

Darker

Aqua, reci ne¹to, navedi nas natrag na temu :hm
Recimo: da li me¹amo nedosti¾ne devojke i sponzoru¹e? Odnosno, nedosti¾nu devojku etiketiramo kao sponzoru¹u? Ili je devojka nedosti¾na zato ¹to je sponzoru¹a, a mi sa 100 din u d¾epu?

dyki

Ma ne verujem da svi tako etiketiraju devojke kad nemaju kinte, to ti je vise kao izgovor onog naseg ortaka (posle ne uspesnog muvanja) "ma pusti dr.Olju, nece da se j..." :)

Darker

E to sam i ja hteo da ka¾em:-)

AquArius

Quote from: Darker on 29-11-2006, 13:36:21
Aqua, reci ne¹to, navedi nas natrag na temu :hm
Recimo: da li me¹amo nedosti¾ne devojke i sponzoru¹e? Odnosno, nedosti¾nu devojku etiketiramo kao sponzoru¹u? Ili je devojka nedosti¾na zato ¹to je sponzoru¹a, a mi sa 100 din u d¾epu?

Sponzorusa je sponzorusa... bilo ona materijalna (citaj - juri novac) ili ona koja juri status neki uz tog muskarca (ne zna se sta je veci snobizam). I to navedeno joj je jedini motiv. Mislim da su prave sponzoruse (ako tako mogu da napisem, jer kakve su tp lazne?), zaista racionalne, mozda i veoma inteligentne (ne pricam o onima koje jure tipa da bi je provozao u autu/platio pice, vec mnogo vise, ali od neceg moras poceti).

Cinjenica je da pravu devojku mozes osvojiti i bez tih 100dinara u dzepu, ali da je ne mozes doveka zadrzati, ako je 100 dinara sve sto imas. Jer osoba, kakva god da je, tezi da joj egzistencija bude sto lepsa, bolja, ispunjenija (naravno da ne mislim samo na novac, ali, da, on jeste jedan bitan deo. A postoji i ona nasa - kad glad udje na vrata, ljubav izleti kroz prozor, al' to je vec druga tema).
Da li je devojka sponzorusa, ako ne zeli svoj zivot da provede uz nekog ko: nema cilj, nema volju da napreduje i bude bolji i da, sto da ne, izdrzava dobrim delom porodicu. Naravno da nije sponzorusa.