Sponzoru¹e i sponzori

Started by Maslacak, 12-11-2006, 19:15:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Pedja

Потрефила си. Али не мора да значи ако је сва у златном или сребрном или јој је коса плава да је

спонзоруша  :nene:

Мислим може да буде али не мора да значи  :K

Али најгоре ми је што нека риба и хоће да буде спонзоруша а нема ни л од лепоте    :wall:   

Али док постоје дебили који желе да плаћају све то постојаће и спозоруша  :roll:

Al-Jasmina

Bila sam na par mesta gde su naisle izuzetno lepe i ukusno sredjene ali i "napucane" devojke... Naravno, bilo je i sponzora...
Sponzor nije samo malac iz bogate familije
(taj je u 70% mali Molijer),
cesce je to biznismen koji nadogradjuje garderobu svoje devojke,
ulaze u iznajmljivanje ili cak i kupovinu "ljubavnog gnezdasca",
putovanja, skupe ruckove i vecere,
izlaske...
Takav ne pada na nafrakane, sem iz nastranosti :>

josefina87

u¾as,danas je sve vi¹e takvih..
ali,u poslednje vreme sam sretala samo STARIJE sponzore..
devojka ima nekih recimo 25,a dotièni nekih pedesetak! :bljak:

Wolf

Quote from: josefina87 on 09-05-2007, 18:34:37
u¾as,danas je sve vi¹e takvih..
ali,u poslednje vreme sam sretala samo STARIJE sponzore..
devojka ima nekih recimo 25,a dotièni nekih pedesetak! :bljak:
Muka da te u'vati... Ona mlada, zgodna, neophodna,
ali seta cikicu...

Al-Jasmina

Chikicu? Ne bi se reklo- chikice hrane golubove ili ih love po parkovima...
Cikica ti oda tajnu zmajevog zahvata i nacini te Kung-fu majstorom za 3 meseca...

Ovo su matorci/laponci/chilageri{?}
:wall:
eventualno chike
mada je svaki 2 chika neki stric :>

maYes

meni je sve to toliko uzasno da nemam reci.
:bljak:

zerocool

E meni se desilo da me startuje matorac, osetila sam se toliko prljavo, a bila sam skroz u tmurnom fazonu, posle nekih vezbi, pa ni majci rodjenoj se ne bih svidela, ali mlado meso ocigledno privlaci matoru divljac. Uzas, doslo mi da ga pocastim suzavcem, ali srecom nije navaljivao, cak je samo kulturno pozvao na kafu. Ne znam, ne verujem da bi mu to palo na pamet tek tako, mora da je kod neke cice imao prodju. ja bih sve to kastrirala. Neka budu ruzni sponzori, ali bar mladi, to mi je i svarljivo

maYes

kod samih sponzora i sponzorusa je problem sto je potpuno poremecen sistem vrednosti. ali kad se radi vec o takvim matorcima koji startuju mlade devojke...e to, to vec nije normalno. psihicki.  :nene:

frckica-j

Razumijem ja to, ali ne opravdavam. Ali opet, svako ima pravo na svoj ¾ivot.

Matorci koji startaju mlado meso to rade u trenucima opadanja polne moæi kada ne mogu da zasite zrele, iskusne ¾ene. Javlja se kriza identiteta i da bi popravili samopouzdanje, startuju neiskusne djevojke. A osjeæaju se mlaðim kada su sa mlaðim ¾enama. Kao, maèomenovi smo! Imamo energiju! Jo¹ nismo za bacanje!

©to se cura tièe, ako su sa mu¹karcem mnogo starijim od sebe, to im meðu prijateljicama mo¾e diæi ugled jer su one, navodno, sposobne da zavedu i zadr¾e starijeg mu¹karca koji "zna da odabere". Naroèito je to bitno u dana¹njoj eri, kada svi misle da su face ako nose markirane stvari, pa makar to bila i Terranova. Tu se javlja jo¹ jedan efekat: starijim mu¹karcima su naroèito sklone djevojke koje su odrastale bez oèeve pa¾nje i ljubavi, pa u tom mu¹karcu tra¾e pomalo i oca.

sunchica

a da li se nekoj od vas desilo da se zaljubi u coveka koji je 15 godina stariji od vas?
a da pri tom ne znate da on ima para? ili pak mislite da previse verujem i idealizujem ljubav a005

maYes

meni se to nije desilo...
verujem u ljubav, i mislim da je moguce, ali...uvek svejedno budem malo skepticna. imam primer sada iz gimnazije: profesor filozofije je od nedavno u vezi sa bivsom ucenicom. on ima 38, a ona 18 ('90 godiste). on tvrdi da je zaljubljen, ali....ona mu nije prva ucenica-devojka. covek ima reputaciju da voli mlado..

sunchica

a sta je njoj "opravdanje"? ipak je profesor, nema on puno para..

maYes

ona je zbunjena. sve jej tako cudno, i nije svesna sta se desava.

mislim....ne znam sta reci......

frckica-j

Ka¾u da èovjek mora tri puta nesreæno da se zaljubi u ¾ivotu: u dobrog druga, u osobu koju ne mo¾e da ima (iz bilo kog razloga, naravno ne misleæi na "zvijezde" nego tu prisutne, stvarne osobe) i u nekoga ko je ili previ¹e star ili previ¹e mlad u odnosu na nas.
Meni je ostala jo¹ ta treæa kategorija...

sunchica

mozda se ona ipak zaljubila? i to baaas? nije nemoguce... ljudi u tim godinama ne znaju bas najbolje sta zele.. a sta je njegov problem? ne bih znala reci...