Sponzoru¹e i sponzori

Started by Maslacak, 12-11-2006, 19:15:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Smrda

hehe...
i ja biram njih....
ajde bar znam zasto se one prodaju,za cipele,odecu,pare...
ali zasto oni placaju to mi nije jasno...sta?
mrzi ih da se potrude#?....jadno
imaju komplekse?....jadno
nemaju vremena?...tuzno..
da,sve u svemu....oni su mi nejasniji...

dyki

Jedan cika je rekao "Vecinu para sam potrosio na alkohol, automobile i zene... ostalo sam potrosio na glubosti"
heheh... zna za sta zivi :)

Smrda

hehehe...ja samo mogu da dodam...muskarci.. :hm
i treba da trosite pare na zene...a ne na sponzoruse....hehe :wink:

Alnus Glutinosa

Darker

Aplauz...
Mada, mogu i sponzoru¹e da budu ¾ene, odnosno danas se protura taj model vrednosti, da je pametna ¾ena - ¾ena koja iskoristi mu¹karca, na bilo koji naèin, pa i novèano-materijalni...

dyki

Pa pazi, ako cemo tako "sponzorusa" je "lepa zena" dok je  "zena"... "zena" tako da sa te strane, ako se vec ide na kartu para, bolje je dati ih na sponzorusu :)

Smrda

ej,bre..dosta sa leksisickim zavrzlama..
zena je zena. i tacka.
@dyki..pa jasta...lakse je dati ih sponzorusi,jer ona ima svoju cenu... :K
           dok zena nema....
@Darker...danas se protura svasta nesto...pa je ne vidim da pametni ljudi skacu u bunar?!?
               sem toga,pitanje je ko protura taj model....ko god ima potrebu za opravdavanjem i forsiranjem tako necega....samo pere svoj obraz..
              pametna zena-cuti i dela!!!

Darker

®ena je ¾ena, osim kad je èika:-) a i èika je ponekad ¾ena...
A sponzoru¹a je zli robot koji æe u buduænosti pokoriti ljudski rod...

Smrda

ma jok...njima prolazi rok trajanja....
uskoro ce to biti izumrla vrsta...

Darker

Ba¹ mislim obrnuto... Jer je lak¹e biti sponzoru¹a nego samosvesna ¾ena. A ljudi sa novim vekom te¾e samo jednostavnijim stvarima... I jednostavnijim emocijama. I jednostavnijim situacijama...

Smrda

slazem se.....
ali ja polazem nade u vas muskarce...da ce vama dosaditi instant roba....nadam se....
i da cete nauciti da prepoznajete i razlikujete...
pa ako bude tako...nikakva potraznja-valjda ce se i sponzoruse smiriti...
a mozda i suvise nade polazem u vas?!?..

AquArius

Quote from: smrda on 20-11-2006, 11:47:20
ali ja polazem nade u vas muskarce...da ce vama dosaditi instant roba....nadam se....

lepo si sama zakljucila,
previse je to nade,
a i linija manjeg otpora je cudo,
ako mozes da kupis, sto sad moras da se cimas, trudis, osvajas... 
(ne vazi u 100% slucajeva naravno)

Quote from: Darker on 20-11-2006, 08:45:52
Ba¹ mislim obrnuto... Jer je lak¹e biti sponzoru¹a nego samosvesna ¾ena. A ljudi sa novim vekom te¾e samo jednostavnijim stvarima... I jednostavnijim emocijama. I jednostavnijim situacijama...

Slazem se.

Smrda

pa,da...ali aqua,lakse je i dossadnije..pa se nadam da ce im ego proraditi kad tad....ali tesko,znam...

dyki

Quote from: smrda on 20-11-2006, 11:47:20
slazem se.....
pa ako bude tako...nikakva potraznja-valjda ce se i sponzoruse smiriti...
a mozda i suvise nade polazem u vas?!?..

Quote from: smrda on 20-11-2006, 12:05:24
pa,da...ali aqua,lakse je i dossadnije..pa se nadam da ce im ego proraditi kad tad....ali tesko,znam...

Ne bih mogao da se ne slozim, ali s obzirom da nisam sponzor nije na meni da govorim u njihovo ime :) Inace, hteo sam jos onda da dodam al' kad si vec postavila pitanje sad cu: ta "instant roba" je naj verovatnije jaaako zabavna ljudima koji imaju pare ali kad-tad ce im dosaditi, a kad se to desi imace previse godina ili ce vec svi znati koliko imaju para i samo ce zbog toga biti pored njih, tako da je to u neku ruku medvedja usluga jer nikad nece znati ko im je u okolini iskren (e, mali OFF, ali zna li neko zasto se medvedja usluga zove "medvedja"???) Mislim da je to kao igranje igrice uz sifre: mnogo se brze zavrsi/dosadi jer postaje previse laka i sa vremenom gubi smisao :)

chicio

koga ima vishe? sponzora ili sponzorusha? chisto radi ponude i optrazhnje