Veza, mu¹ko-¾enski odnosi i prijateljstva

Started by AquArius, 27-06-2006, 00:38:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

cvjetic

nije mi drug gej,i sve je u redu sa njim po tom pitanju...on me jednostavno voli kao sestru koju nikad nije imao... :>

Darker

O Bo¾e, opet o sestrama... samo ti jo¹ Smrda fali...:-)

cvjetic

smrda i ja se razumijemo! :K a ovi me nahvalise,kao da sam neka jaka riba... :roll:

lijepa bosanka

Ja imam 2 super druga s kojima nikada nisam imala nista vise od prijateljstva....
Jedan mi je drug iz djetinjstva,koji o meni zna sve i o kome znam sve...i bio mi je bolji prijatelj od svih drugarica koje sam u zivotu imala....
drugi je kolega s faxa,s kojim ucim vec godinu dana skoro svaki dan...super se razumijemo i slazemo....
Mozda ja nisam dovoljno privlacna pa me ne napadaju???!!! :) :)  :> :>
Ne znam kako vi to kao ne shvatate.....ali jednostavno ne postoji tu sexsualna privlacnost i to je to!!!!

cvjetic

#259
   :/ ti si dovoljno privlacna,vjeruj mi!ja da sam musko,ja bih te napadala! :twisted: ali si u pravu skroz!to je isto kao kad se ne svidis nekome,i ne privlaci te!pa ne moras se svakome svidjeti i zato je prijateljstvo moguce!

Darker

Ono, Bo¾e, neeeeee, se odnosilo na to da ne neæemo opet o istom da èantramo... Ili hoæemo?

cvjetic

necemo opet o istom,ali je tema takva!ja sam stavila tacku,i rekla svoje misljenje,tako da necu vise! :K :K

Smrda

jaooooo...konacno!!!!!!!!
Cvjetak...obozavam te! :cvet
LB,ne mogu oni to da razumeju...ipak oni razmisljaju pogresnom glavom :> :>
salim se malo... :wink:
Quote from: Darker on 18-12-2006, 20:30:45
O Bo¾e, opet o sestrama... samo ti jo¹ Smrda fali...:-)
izvini?!?!? :>
D nemoj mnogo da se bunis,nego bolje priznaj da mozda i nisi u pravu...
pogledaj samo Hulija.... :) :)
necemo da cantramo o istom....to su samo primeri....
koji dokazuju da postoji prijateljstvo,bez sexualne energije

AquArius

Temu ne pretvarajte u chat
Ili cemo kljuc da uvodimo u pricu,
a gde onda da chatujete, a?

:>

hulio_salinas

Ne deli probleme s vama!
Izvor: Krstarica.com



Povremeno se u ¹ali, ili ne ba¹ sasvim u ¹ali, spomene da je ¾enama nemoguæe udovoljiti. Jedan od povoda za takve komentare je i situacija kada mu¹karac svoju frustraciju izbaci iz sebe igranjem basketa s prijateljima (ili neèim sliènim), umesto da devojci kuka o svojim problemima.

Nekim ¾enama ovakav postupak te¹ko pada. Po¹to su same sklone tome da se na probleme ¾ale bliskim osobama (nekada u toj meri da te bliske osobe "udave"), ne razumeju za¹to partner neæe da ih optereæuje time ¹to je tog dana posao morao da nekako obavi s totalnim kretenima, i jo¹ je on ispao kriv ¹to sve kasni, iako je zapravo imao nesposobne saradnike. Za¹to im se partner ne po¾ali? Zbog èega umesto toga igra basket s prijateljima? Zar ne zna da u vezi treba deliti i dobro i lo¹e?

Drage na¹e dame, zna va¹ dragi da se u vezi deli i dobro i lo¹e. Ipak, ne vidi smisao u tome da vam prièa o problemu koji vi nikako ne mo¾ete da re¹ite. Mu¹karci æe veoma retko ¾eleti samo da ih neko saslu¹a i saoseæa s njima; ako izlo¾e svoj problem nekome, verovatnije je da im je potrebna procena tog nekog kako da problem re¹e. A osim ako mu je va¹ tata ¹ef koji mu je dodelio nesposobne saradnike, u takvoj situaciji vi mu ne mo¾ete pomoæi, pa za¹to bi vas onda smarao prièom o tome?

Umesto toga, otiæi æe da kroz ne¹to sporta izbaci iz sebe nakupljenu negativnu energiju. A vama æe doæi nakon toga, u boljem raspolo¾enju, da bi s vama u¾ivao, da biste oboje neometano u¾ivali, a ne da vas on truje emotivnim otpadom.

Kada tako posmatrate stvari, da li vam i dalje izgleda kao da vam on ne¹to uskraæuje time ¹to od vas ne tra¾i da mu izigravate psihoterapeuta ili, naprotiv, kao da se trudi da svakodnevnim problemima ne zatruje va¹u vezu? Razmislite o tome - i u¾ivajte u lepim trenucima koje na ovaj naèin dobijate. To je, na kraju krajeva, njegova ¾elja: da u¾ivate i da budete sreæni.

Darker

QuoteTo je, na kraju krajeva, njegova ¾elja: da u¾ivate i da budete sreæni.
Da se ne la¾emo ba¹ puno, jedina njegova ¾elja u tom trenutku je da ON U®IVA I BUDE SREÆAN... :K :K :K :K :K

katarina

A haha...susta istina! Samo, malo je onih koli to mogu da priznaju i kazu glasno!

zabica

tesko je kad ti ne kaze takve stvari zato sto se ili osecas kao da krije nesto odtebe, nesto sto ne trebas da znas ili jednostavno nisi dovoljno zrela da razumes njegove probleme!
to je grozan osecaj, mada ok ako je lakse istresti se kroz sport, to podrzavam, nego samo dragoj kazes sustinu problema i kazes joj da ides na basket i da nije ona nista kriva... bice joj lakse...

hulio_salinas

Svaða zbog novca
Izvor: Krstarica



U vremenu liberalnog kapitalizma, koji nam se primièe polako ali sigurno, ljubav poprima odlike èistog merkantilizma. Stoga nije èudno ¹to mnogim savremenim parovima upravo novac predstavlja kost u grlu. Nikada ga nema dovoljno, a kada ga ima, brzo se potro¹i.

Pripadnice lep¹eg pola èesto se ¾ale da mu¹karci izbegavaju te¹ke finansijske teme, bilo da je reè o kupovini stana, veæem kreditu ili nekoj drugoj ozbiljnijoj novèanoj transakciji. Da li je to zbog toga ¹to je nama svojstveno da ¾ivimo lagodno i opu¹teno, bez previ¹e mentalnog naprezanja? Jesu li onda dame silom prilika prinuðene da rade i mu¹ke poslove? A kada rade i zarade i kada im dojadi ¹to vi ne ¾elite da prièate o kreditima, okrenu se sebi i novac poènu da tro¹e na garderobu i ulep¹avanje svog izgleda. Koji je onda pol finansijski nepraktièan?

U svakom sluèaju, kada se pojavi nesta¹ica novca, u skladu s maksimom da nesreæa nikada ne dolazi sama (uvek je tu i nevolja), sledi gunðanje. Jaèi pol prigovara do mere koja ume da postane i neprijatna. U znak èiste odmazde zbog pretrpljene grdnje ¾ene odlaze i tro¹e poslednji novac koji se nalazi na raèunu. Upravo bi zbog takvih razmirica bilo dobro da svako od partnera ima svoj zaseban bankovni raèun. Spajati ljubav i novac jednostavno nije praktièno.

Da se ovakvi sukobi ne bi de¹avali, pored posedovanja razdvojenih bankovnih raèuna, trebalo bi da sednete i iskreno porazgovarate o svim tekuæim va¾nim stvarima u vezi s kuæom i porodicom. Tro¹enje novca trebalo bi da se isplanira detaljno, s potpunim uvidom u sezonska sni¾enja i godi¹nje prioritete. Onda ona neæe morati da se odrekne ¹opinga, niti æete se vi stiskati ukoliko ¾elite da kupite nov automobil. To je jedini naèin da pregrmite problem nema¹tine i da izbegnete svaðu zbog toga ¹to u kasi nema onoliko novca koliko ste oboje planirali da ga bude.

jeca87

Quote from: hulio_salinas on 17-01-2007, 05:51:22
Upravo bi zbog takvih razmirica bilo dobro da svako od partnera ima svoj zaseban bankovni raèun. Spajati ljubav i novac jednostavno nije praktièno.

Dobro, u vezama takvi problemi i nisu u prvom planu, ali brak je vec potpuno druga prica. Brak jedino i moze da funkcionise uz dogovor.  :Lj