Klasicni farmaceut/kinja

Started by Bred, 08-06-2006, 12:32:48

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pig_am_am

ja sam jednom fotokopirala testove iz jednog predmeta i podelila celoj grupi.  8)

Gocca

:pljes:   :pljes:   :pljes:

Da je bar vecina u tom fazonu!

Maslacak

Quote from: pig_am_am on 18-09-2007, 11:59:42
ja sam jednom fotokopirala testove iz jednog predmeta i podelila celoj grupi.  8)

samo jednom?  :plez
¹alim se  :> :pljes:

ja imam naviku da objavljujem kad ne¹to imam...
pomalo sam bolesna...
ne mogu da podnesem oseæaj da ja ne¹to imam, a da neko za koga znam da bi mu moglo pomoæi, to nema.
ali apsolutno ne mogu da podnesem!   :a

MiKy

do IV sam imala super grupe i sretala sam se sa odvratnim ljudima ali retko a u IV (da li sto sam bila u prvim grupama ili..?) je bilo strasno...toliko sebicnih i zlih ljudi nisam verovala da ima na nasem faksu...ali sada verujem  :F
a najvise sam se razocarala jer sam bila u fazonu deli sve sto imas a masa njih sve voli da prikupi a kad treba da da... :help:

olgica

Stvarno steta sto nema vise takvih ljude koji lapo podela ono sto imaju, a ne kao jedan deo ljudi koji ima sve i namerno nece da ti da, da nebi ti slucajno ispao pametniji od njih. Omiljen sport im je, podmetni drugom nogu da ispadnes bolji&pametniji! :bljak: Iliti staro narodsko, laktanje. A sto je najgore pun nam je fax takvih ljudi!
Uvek dam sve ono sto imam, cak i kad spremam ispit, necu umreti ako ne ucim 1 dan dok neko ne kopira ili stagod.

Darker

hahahahahaha, ali ima i ona fora: sprema¹ se, ubije¹ se, rokne¹, a neko ti doðe sa spikom kako je ispit spremio za 5 dana. I ¹ta sad-takvom da dam da jo¹ lak¹e proðe? hahahahhahaha

Al-Jasmina

:happy: pa neoklasicni farmaceut ti prizna da je taj ispit spremao iz delova,
i da je uglavnom ponavljao tih 5 dana, dodajuci deo gradiva koji ranije nije znao ili dobro spremio  :)):

igrackica

E, te obozavam, sto sve "citaju" i redjaju 10-tke, a prosek vremena ucenja im je "ma to za dan ipo"!
Drugo sto ne podnosim je kukanje "nista ne znam kuku, lele, jaooooo" i bup poloze!
I najvise mrzim nepravdu, a bije me ovih dana samo tako!

Darker

Ja kukam i nikad ne polo¾im, sam ja ok? :K :K
Ima nas raznih :run

AquArius

Quote from: igrackica on 22-09-2007, 14:51:20
Drugo sto ne podnosim je kukanje "nista ne znam kuku, lele, jaooooo" i bup poloze!

Mislim da je njima bolje od ovih sto kazu
ubio sam se od ucenja, eto sve sam zivo radio (i to xyz vremena)
i pao sam. I tako nekoliko puta ..

Ponekad pomislim (i za jedne i za druge)
da nisu dovoljno iskreni prema sebi.

:ohwell:

stef

Pa da, fakultet moze da se zavrsi za 3 dana...i 7 godina.

igrackica

Aqua, si si, ako izuzmemo faktor "snalazenja" i srece, cega ima dosta, znam milion primera! Da ne poverujes!
Stef, moze to i za dan ipo, mnogo je tri dana  :siza:

pig_am_am

ja pre ispita cutim od treme, a posle ispita cutim od soka. :pst

avgogh

Ja sam primetila da kod nas na faxu ko nista ne uci i ne zna, sve polaze... Ili sam ja samo isuvise naivna, pa im verujem?! :K

olgica

Ma ima nekih koji kao ne uce, samo uhvate kjigu i svo znanje iz nje predje na njih i dobiju 10, oce to tako, kako da ne....
Zasto da se zamlacujemo da ucimo?