Za¹to je gostima zabranjen pristup?

Started by vladimir, 08-06-2006, 12:29:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

vladimir

Za¹to je gostima zabranjen pristup?

pereca

Stvarno, zasto :`?
Pustite ih, posle nece moci odoleti da se na pridruze  :Z

Bred

Zato sto profesori spijuniraju plus mnogima je tesko da se registruju a mogu da prepisuju pitanja i kombinacije a pri tom nisu spremni da drugima pomognu...

pereca

Quote from: Bred on 08-06-2006, 12:36:00
Zato sto profesori spijuniraju plus mnogima je tesko da se registruju a mogu da prepisuju pitanja i kombinacije a pri tom nisu spremni da drugima pomognu...

Prosirio si mi vidike.
ZABRANJEN PRISTUP GOSTIMA!

Bred

Da pojasnim, gostima je zabranjen pristup samo nekim delovima foruma. Dok se ne registruju :wink:

Alnus Glutinosa

Joj Bred ti si se danas bas iznervirao! Pa valjda znas da svugde ima sjajnih ljudi, a i sjajnih budala! Ali ne vredi da gubis i jedan zivac zbog ove druge kategorije. Pusti ih da cute i smrde!!!

:Z

AVENDON

Bred ja 1000% u pravu!!!!!!

vladimir

:V K-o u "Paranoja u Las Vegasu"... :V
No dobro, ¹ta je-tu je! :> Imamo poverenja u tvoje tvrdnje.

Nina

I onda profesori promene kombinacije... :roll:

AquArius

Mislim da mali broj profa koristi komp...  :roll:
Tako da smo s' te strane prilicno sigurni. Ali opreza nikad dovoljno!  :angel:

Pa ipak, mogu oni da se uloguju samo za potrebe spijunaze... sta cemo sad?

pereca

Quote from: AquArius on 08-06-2006, 21:14:16

Auuuu! Jes vala!  :shock
I sta sad, sta sad :`? :! :`? :!

Masha

Pa u pravu ste da bi profesori mogli da se registruju, sto uopste nije problem, i da i dalje spijuniraju, kako neko rece, ali ako to rade zbog toga da bi menjali pitanja ili sta vec onda neka im sluzi na cast! Mislim da bi svaki covek trebalo da zna sta je svrha foruma, pogotovo ovog naseg. Na kraju krajeva ovako smo samo sebi olaksali ono sto smo oduvek radili, a to je prikupljanje ispitnih pitanja i kombinacija, kako za pismeni tako i za usmeni, konsultovali se oko profesora itd. Mislim da bi ostali asistenti i profesori trebali da slede primer svojih kolega sa instituta za mikrobiologiju i farmakognoziju koji su se prikljucili ovom forumu,ali ne iz razloga da spijuniraju vec pomognu koliko mogu.

Vampire 666

Quote from: AquArius on 08-06-2006, 21:14:16
Mislim da mali broj profa koristi komp...  :roll:
Tako da smo s' te strane prilicno sigurni. Ali opreza nikad dovoljno!  :angel:

Ne bih se slozio s tim...

Ne sumnjam sa spijuniraju...

vladimir

Ali ne mogu oni nas toliko da mrèe koliko mi mo¾emo da trpimo!!!! :Z

Bred

Bravo maso!Postedela si me odgovora!

Veruj mi da spijuniraju, ali sad ce bar morati da se registruju a tako cu znati ko su. Ako planiraju da izmenama kombinacija doskoce studentima-varaju se. Postoje brojni nacini da im se ogranici pa i zabrani pristup forumu.
U svakom slucaju, ispitna pitanja moraju da BUDU javna i svima dostupna a kombinacije su to cisto zbog toga da bismo se mi osecali sigurnijim pred ispit