Ru¾ica Ðinðiæ: Spremna sam da budem premijerka

Started by nasty girl, 17-11-2006, 12:16:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

nasty girl

Ru¾ica Ðinðiæ: Spremna sam da budem premijerka

„Ne bih menjala ni¹ta od onoga ¹to je moj mu¾ postavio kao temelje politike koju je vodio”, ka¾e Ru¾ica Ðinðiæ.

PRINCIP - Ru¾ica Ðinðiæ, udovica pokojnog premijera Zorana Ðinðiæa i funkcionerka DS, izjavila je da bi prihvatila da bude premijerka Srbije.

- Nesumnjivo je da bih bila spremna da prihvatim da budem premijerka, jer bih na taj naèin dala doprinos jaèanju pozicije ¾ena u Srbiji - rekla je Ru¾ica Ðinðiæ.

Ona je objasnila da je njen odgovor na to pitanje principijelan, mada „lièno ne vidi sebe na tom mestu".

- Sigurno je da ne bih menjala ni¹ta od onoga ¹to je moj mu¾ postavio kao temelje politike koju je vodio - odgovorila je Ru¾ica Ðinðiæ na pitanje kakvu bi politiku vodila da je na mestu premijera.

Ona je naglasila da je DS spremna da saraðuje sa svima demokratskim stranakama, ali ne i sa radikalima i socijalistima.

- Moguæa je saradnja sa DSS ako se taksativno dogovorimo o principima i vrednostima koje æemo zagovarati - istakla je Ru¾ica Ðinðiæ i dodala da je moguæa i saradnja DS i LDP.

- Sukob s Èedomirom Jovanoviæem bio je po pitanju brzine ostvarivanja ideja, jer je u jednom veoma te¹kom vremenu DS svoje stavove zagovarala na jedan tolerantniji i mo¾da sporiji naèin. Mislim da je to bolje jer je promi¹ljenije uvek i odgovornije - objasnila je ona. ||||

24sata

zoe

Жене и политика! Е то никако не иде заједно! Евентуално као мушке страсти... :>

lijepa bosanka

Zene u politici(na visokim funkcijama!) kod Srba-lose.......eto primjer Biljana Plavsic!!!! Medjutim,pravila imaju izuzetke.....mozda to bude ona... :>

Darker

Ma fuj!!! Stra¹no mi se DS penje na.... sa tim forsiranjem Ðikijeve zaostav¹tine, zato i neæu da glasam za njih, mnogo su isti... Njegova ¾ena nije on!! Alo?!

Coolgemini

Zena moze biti dobar politicar ukoliko je vodjena svojim gledistem i ako ima urodjenog talenta za to...Ruzica Djindjic ne bi bila dobar politicar upravo zbog toga sto su nju nepredvidjene okolnosti naterale na to,a i zato sto je morala silom prilika da nastavi Zoranovo delo...Mada...u politici je sve moguce...to je cinjenica :roll:

dyki

Ja vece Djiki-huljenje nisam cuo/video u zivotu!!!! Pa hajde njegovog najboljeg ortaka da uzmemo za ministra odbrane, brata za kulturu a kuma mozemo za sport ili zdravstvo! Idiotluk nikad veci, zena nije postojala dok je Djiki bio ziv....

Alnus Glutinosa

Bljak... i sad su oni super happy...kao extra im je potez...prevrce mi se zeludac... :run

Darker

Eto jo¹ jednog razloga vi¹e da glasam za LDP, odnosno da ne glasam za DS...

dyki

Vampire 666

Quote from: zoe on 17-11-2006, 23:52:44
Жене и политика! Е то никако не иде заједно! Евентуално као мушке страсти... :>

Quote from: lijepa bosanka on 18-11-2006, 07:50:13
Zene u politici(na visokim funkcijama!) kod Srba-lose.......eto primjer Biljana Plavsic!!!! Medjutim,pravila imaju izuzetke.....mozda to bude ona... :>

A da vas dve odete malo u neki manastir da se smirite, a onda se vratite svojim svakodnevnim obavezma...

Quote from: Darker on 18-11-2006, 10:56:52
Ma fuj!!! Stra¹no mi se DS penje na.... sa tim forsiranjem Ðikijeve zaostav¹tine, zato i neæu da glasam za njih, mnogo su isti... Njegova ¾ena nije on!! Alo?!

Quote from: Coolgemini on 18-11-2006, 11:11:06
Zena moze biti dobar politicar ukoliko je vodjena svojim gledistem i ako ima urodjenog talenta za to...Ruzica Djindjic ne bi bila dobar politicar upravo zbog toga sto su nju nepredvidjene okolnosti naterale na to,a i zato sto je morala silom prilika da nastavi Zoranovo delo...Mada...u politici je sve moguce...to je cinjenica :roll:

Quote from: dyki on 18-11-2006, 11:12:18
Ja vece Djiki-huljenje nisam cuo/video u zivotu!!!! Pa hajde njegovog najboljeg ortaka da uzmemo za ministra odbrane, brata za kulturu a kuma mozemo za sport ili zdravstvo! Idiotluk nikad veci, zena nije postojala dok je Djiki bio ziv....

Naravno da treba da se drze Zoranove zaostavstine. Ruzica je najboji izbor zato sto nije zaprljana politickim intrigama kao mnogi drugi. Osim toga ovoj zemlji ne bi na mestu premijera skodila jedna emancipovana zena. Puno pozitivnih stvari moze to da donese. Angela Merkel npr... Zasto se ne ugledati ne Nemacku? To bi trebao biti nas ideal...

dyki

Quote from: Vampire 666 on 18-11-2006, 13:16:19
Naravno da treba da se drze Zoranove zaostavstine. Ruzica je najboji izbor zato sto nije zaprljana politickim intrigama kao mnogi drugi. Osim toga ovoj zemlji ne bi na mestu premijera skodila jedna emancipovana zena. Puno pozitivnih stvari moze to da donese. Angela Merkel npr... Zasto se ne ugledati ne Nemacku? To bi trebao biti nas ideal...

Treba se drzati Djindjica, ali kao sto D rece ona nije on! verujem da ona ne zna nista o politici, koriste je kao marionetu za sakupljanje glasova, ne znam kako nju nije sramota, kao da lesinari nad ostacima svog muza!

Darker

To je isto kao Bata ¾ivotinja kad se kandidovao za predsednika, a program mu je bio da vrati ljudima osmeh na lice...
Ako je samo Ru¾ica Zoranova zaostav¹tina - te¹ko nama! Pazi, ¾ena je car i svaka njoj èast, i meni je nje ¹ao jer je izmanipulisana, a DS mi se ovim postupkom zgadio skroz...

stef

Bred

LDP i DS se otimaju o pokojnog Djindjica sto je :F . Hoce Ruzica da prodje kao Mira Markovic. Treba da shvati da ne moze da bude premijerka samo zato sto joj je muz bio premijer, kakav takav

chicio

tek sad vidim da je zoran bio supre lik. i ako je stajala iza njega, ne znachi da cce dobro raditi njegov posao