Fizicka hemija

Started by katarina, 30-05-2006, 15:23:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Masha

Malesev je dusa od coveka! Ne ide uopste u detalje pogotovo ako vam koncept sadrzi grafik, formule sa objasnjenjima itd. Ja sam odgovarala celih 10 minuta, samo mi je pogledao formule i malo me pitao pored toga i to je sve. I nemojte da odustajete kada izvucete pitanja, pogotovo ako polazete sa nekim koga znate i ko hoce da vam pomogne i kaze nesto ako vam zatreba jer mozete da se pomazete. Ja sam svojoj drugarici napisala celo jedno pitanje i ona je to lepo prepisala i polozila je ispit! Samo nemojte da sedite pored tipicnog farmaceuta ili farmaceutkinje  :wink:

yeca

da, obavezno koristite i kolege i asistente..

Al-Jasmina

E jeste, tipicni farmaceut je neko ko ispise sve zivo, i jos dodatno ohoho
ali AVAJ nema vremena da ti dobaci bar jedno formulche...
ili makar da ti kaze da si ubo/la pravu stvar, ako si nesiguran/na

lijepa bosanka

da....a profesori milion puta ka¾u SAMO KONCEPT!!!!! A ljudi se ubi¹e da napi¹u roman!!!! :roll:
Napi¹ete formule, nacrtate grafike,aparaturu,¹eme,ako imate u pitanju,napi¹ete par teza i gotova prièa......
Onda stignete i da pomognete nekome od kolega,nekome je potrebna mo¾da jedna reè da se sjeti neèega..... :wink:

Al-Jasmina

E to.. SAMO JEDNA REC!!!!
Budimo medju ljudima ;))))))))))))

yeca

a nekad bi svima bilo bolje da ne oèekujete previ¹e od ljudi....  :`

Al-Jasmina

Pa i neocekujem(o)  :K
Ovo se samo registruje u opstoj panici skrabanja na papir!!!!  :loptica

shmizla

jao ljudi ja imam takvu tremu za taj usmeni...mada vidim da imam srece sto sam kod njega.. ;)

Bred

O tipicnim kolegama farmaceutima/farmaceutkinjama smo vec diskutovali :>

Al-Jasmina

Ja nisam, al evo necu vise... :K

I meni je drago sto sam kod profesora... lakse mi je nekako!

Aleksandra

Jel ima neko  ko  nece izlaziti na usmeni kod Maleseva,a na spisku je, ili poznaje nekog takvog, da uletim na njegovo mesto? Pomagajte ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiii, hitno je:) nek pusti mejl sa imenom ili nesto vec...hvala...

mimil

I ja imam istu molbu. Ako neko hoce da se menja ili nece izlaziti u nekom terminu posle 6. jula kod Medenice neka mi se javi... Please

katarina

Pa da cujemo utiske kod Medenice???
Ja polazem 11.og kod nje!

Al-Jasmina

Katarica, SRECNO!

Ja sam polozila kod Maleseva, a cini mi se da Medenica nije obarala narod...
bilo je manje studenata kod nje, i cini mi se da su svi prosli
Drugo je kad se odustane...

Nadam se da ti ovo bar nesto znaci!  :smile:

Coolgemini

QuoteJel ima neko  ko  nece izlaziti na usmeni kod Maleseva,a na spisku je, ili poznaje nekog takvog, da uletim na njegovo mesto? Pomagajte ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiii, hitno je:) nek pusti mejl sa imenom ili nesto vec...hvala...
e jbg...Ja sam bio na spisku kod Maleseva za 7.jul,ali nisam hteo da izlazim.. :)jedna devojka je slucajno naletela kad sam pricao sa ortakinjom oko usmenog iz fizicke,i poklonio joj moj termin.. :'( da si pustila ovu poruku ranije,nesto bi vec sredili....tako da sorry.. :[
inace,Malesev je bio skroz tolerantan na usmenom.Uopste nije pitao,a za p..........nje,NO COMMENT :~ :~