Horoskop o muskarcima (bilo je o zenama... evo sada muskih)

Started by hulio_salinas, 17-11-2006, 22:24:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl

polako se udaljavate od teme.....ajde mallo povratak nazad.... :police:

Al-Jasmina

Pa ovako, kad malo bolje sagledam...nema tog znaka koji nema vrline i mane...
samo je pitanje KOJE vrline i KOJE mane
Zastupam teoriju da su te mane najbitnije
i ako si u stanju sa tim i takvim manama da se sa-zivis, vrline su bonus...

A kad jos bolje sagledam,
ne znam da li da placem ili da se smejem kad mi neki decko kaze koji je znak...
:>

Dukica

Ajd,ovako...ovo je ono sta sam ja shvatila iz horoskopa..muskog...
Idem redom;
Ovan:  sexualni manijak i vrlo aktivan u svakom pogledu
Bik:nezan,porodica,kulturiska,izuzetno sexualno aktivan,pa hoce i da prevari( dok je mali i dok ne odraste,posle se smire)
Blizanac; radije bi pricao i smejao se,nego ista drugo
Rak: taj ce vam zvezde skinuti sa neba,al ce ga povrediti i najmanja sitnica,sto necete dugo trpeti.
Lav: ala taj voli da uziva....Jedna da mu stavlja grozdje u usta,druga da ga hladi palmom,treca....
Devica: dok se on zaljubi , a kamoli pokaze ,procice vecnost,al kad to dodje,gotov je...niko nije smotaniji po pitanju pokazivanja osecanja kao oni..al su verni i pazljivi
Vaga: voli umetnost,lepotu,kozu i da mazi,al je sklon porocima..pogotovo alkoholu...
Skorpija: jos gori sexualni manijak od Ovna...bilo reci o njima...autodestruktivni
Strelac: voli brze,aktivne,pricljive,duhovite i zanimljive zene...idealan sklop za jednu bliznakinju
Jarac: pored Bika,ovo je najmaterijalniji znak u horoskopu..sta ce taj za pare da uradi,nece niko...takodje su porodicni i cuvaju svoje porodicno gnezdo,na sve nacine a najvise se treude da to ostvare materijalno
Vodolija: najperverzniji znak..sta sve njemu pada na pamet,to je strasno....a deluju vrlo miroljubivo...
Ribe: emotivni,nezni,ali promenljivi po pitanju stavova i raspolozenja..za njih je zanimljivo to da uvek izaberu neku koja nije za njih,sta god to znacilo

Alnus Glutinosa

meni se ni jedan ne svidja...dajte neki 13 znak!  :roll:

Dukica

Hehehe,pa ima onaj neki 13,neka zmijonosa ili kako vec,al ne znam nista o tome... :>

stef

E taj sam onda, posto ne licim na tipicnog raka.

Dukica

Joj zivote,ako se sada za ovo budete hvatali kao da je to sigurno tako i uvek tako,onda sam pogresila sto sam napisala.
Vec rekoh da je svaki covek jedinka za sebe i da ga ne moze opisati samo znak,a jos je najcrnje od svega sto ovu temu posecuje neko ko ne veruje u horoskop.
Drugo,ovo su moja iskustva,nije to nigde zabelezeno,definisano i odredjeno,bilo kvalitativno ili kvantitativno!
Ja sam umislila da u horoskopu ima nesto i ovo sto sam napisala je samo jos jedan od nacina skrnavljenja horoskopa,kao iz Hupera,Glorije itd. Na trenutak sam pokusala da se zezam na ovu temu,ali je ocigledno nemoguce.
Tako da cu  :pst 

hulio_salinas

Coolgemini

Dukice,jel to 12 razlicitih iskustava ili.....?? :> :>
Muski horoskop se ne tumaci subjektivno...ili na osnovu nekih tudjih iskustava...Gleda se malo globalnije i sa neke univerzalnije strane...Nikad nemash jedan isti znak koji ce se na svakom isto manifestovati...gledaju se druge kuce i planete...Sandra D. bi nam to mnogo bolje objasnila.... :roll:

Dukica

Ni jedan horoskop se ne tumaci subjektivno,i kao sto sam vec rekla bar 5 puta,neophodni su i podznak i minimum polozaj Venere i Meseca,za osnovne stvari,a da ne pricam za nesto sire.
Ovo sto sam ja ispisala je zezancija i ne proistice iz licnih iskustava,bar ne za sad.
Ono sta niko od vas nece da shvati jeste,da svaki pripadnik znak ima neke osobine koje su karakteristicne za sve pripadnike tog znaka,znaci npr.rakovi su osecajni...Ali to ne znaci da  su svi rakovi isti...samo su svi osecajni,i to je sve...kakve su im druge osobine,zavisi od mnogo cega drugog...

Znala sam da je ovo greska,i jos jedan pogresno protumacen post i brisem svoj o tih 12 znakova...
Pozdrav za Sandru D.   

Maslacak

Ej, a koja je to osobina za koju bi rekla da vazi za sve device?

Dukica

Al-Jasmina

guljenje u sustinu sustine...
ali vi device ste extra kad se treba popakovati i odraditi bilo sta...npr.pomeriti Zemlju :>

Smrda

dukice lepo si ti to....
svaki ti se dao...mislim,znak...
ima,ima,tu svasta nesto....

Darker

Bik:nezan,porodica,kulturiska,izuzetno sexualno aktivan,pa hoce i da prevari( dok je mali i dok ne odraste,posle se smire)
Ovo je kleveta! Ne ka¾em da nema veze sa istinom:-)