Horoskop o muskarcima (bilo je o zenama... evo sada muskih)

Started by hulio_salinas, 17-11-2006, 22:24:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Smrda

WTS...ne budi skroman...to ne ide uz vodolije... :cvet
stef....dobar si decko!! :wink:

Alnus Glutinosa

eee canceri, ko vas ne zna- skupo bi vas platio!   :/

lycos

Maslacak

Quote from: Darker on 18-11-2006, 11:04:02
jer zamisao o "vlasnistvu"nad suprugom /VEOMA je posesivan/ koja zavisi od njega, stvara u njemu specificne osecaje.
.....
Podebljano je apsolutno taèno :K :K :K :K

'Bem vas proklete tako! :Box : :F
:K :K :K

Objasnjenje za neupucene: i moj dragi je posesivni bik :happy:
Ali eto npr...nije neki gurman...voli da jede, al bas obicne stvari, tipa pljeskavice i pizze :>

i... a zar nije KI skorpija? :hm :>

Korisnicko Ime

Quote from: Maslacak on 22-11-2006, 19:13:29

i... a zar nije KI skorpija? :hm :>

Nope, vaga... Mislim da mi rekose da sam u podznaku skorpija... Meni to nista ne znaci...

Maslacak

hehe... sorry... nesto sam tako zapamtila da si rekao u Korchu, ali si verovatno pricao o podznaku a ja nisam cula :>
boze koje sve nebuloze ja pamtim... :roll:
ma ni ja ne dajem i 5 para na to...

Smrda

boga mi ja dajem...bar kad su u pitanju muske skorpije...sa njima nikako....n'umem da se izborim...uf!

bla

©ta sad svi odjednom imaju protiv mu¹kih ¹korpija?

Smrda

ja nemam nista...samo kazem...sa njima ne znam da se izborim,pa odustajem u startu...iskustvo me naucilo!!...tako da ....to ti dodje kao komplimenat!!...

bla

ma horoskop je shit. znam 500 ljudi istog znaka koji nemaju veze jedno s drugim.

Maslacak

jedna muska skorpija koju znam je istovremeno i jedna od najinteresantnijih osoba koju sam upoznala...
povremeno tezak kao crna zemlja, ali brutalni genije! :wink: Bas ga gotivim...
nemam pojma kakve to veze ima sa horoskopom...ali eto, ja izgleda nemam nista protiv skorpija :>

Smrda

nemam ni nista protiv njih....volem ih na daljinu...a da su fascinantni likovi,jesu.(bar ove skorpije sto ih znam)

Dukica

Muske skorpije su najsamodestruktivniji znak u horoskopu,a kao i drugi znaci vlada jednim delom tela.U njihovom slucaju to su genitalni organi,tako da cesto mogu biti ili sexualni manijaci ili da nemaju devojku do 30.Taj deo tela ima je ili mnogo jaka ili mnogo slaba strana.
A o samodestruktivnosti   ne zelim da pricam,mnogo je gadna.
Ja kao rak bi trebalo da se slazem sa njima,al samo na daljinu,kako praxa pokazuje. Oce ovnovi s njima cesto,jel oni vole da maltretiraju,a ovi da trpe. :F :F :F :F :F :F :F

Hehehe,al ce sad da me pljujete!!!!! :K :K :K :K :K :K :K

bla

Smrda

@dukice...otkad ovan voli da maltretira...?!?!?
kod mene je bas do sad bila obrnuto...skorpija sadizsta...a ja mazohista...i to na sitno,batice!!!...u mozak...pa ti vidi..
a sto se sexualnosti tice...da,da...to je tacno,bar koliko sam zametila,prilicno su ili hiper sexualni ili hiposexualni....