Horoskop o muskarcima (bilo je o zenama... evo sada muskih)

Started by hulio_salinas, 17-11-2006, 22:24:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dukica

Pa voli malko! :cvet :cvet :cvet

Mada zavisi s kim je. ako si sa skorpijom,onda si ti sado a on mazo,jer su skorpije uvek mazo. A ako si sa jednim lavom,npr. onda ces ,Smrdo draga,biti ti mazo,jer lavovima nema pomoci sto se njihovog ega tice.Nedaj Boze,dva ovna  :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :]
Tebi jedna vagica,da se nadje. Npr,KI! :> :> :> :> :> :> :>

Darker

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, pre bih rekao dyKI, hahahahhahahahah

Coolgemini

Kombinacija Lav-Skorpija najjaca za sex...Pogotovo muskarac skorpija,a devojka lavica :K..ali ni za sta drugo nisu korisni,osim za vodjenje ljubavi,pa se u sustini ne preporucuju zbog nemogucnosti kompenzacije preostatka energije..Najjaci emotion lovers su vazdusni znaci...valjda zbog toga sto nikad nemaju vishak,a ni manjak energije... :>

bla

Smrda

@dukice...hvala za info....
ali ja se ni ne petljam sa skorpijama...samo su mi sudjene....tata,brat,sestra..ima ih...
ali hvala :cvet
@D... :F :F.....pazi se....cula sam da mi je bik podznak,a i gotivim bikove...vidis sta kaze dukica da sam sado......zato bolje  :run

willie the scot

...jeste li primetili da se nikad ne zaljubljujete u osobe ciji vam karakter odgovara?recimo vodolija-blizanci...i sl.
znam jednog fenomenalnog blizanca i ravnodusan sam prema njoj,...verovatno tvorci horoskopske mudrosti nisu uverenja da ljubav i slaganje idu ruku pod ruku...

Maslacak

Quote from: Coolgemini on 29-11-2006, 13:06:45
Kombinacija Lav-Skorpija najjaca za sex...Pogotovo muskarac skorpija,a devojka lavica :K
Znam jedan super ovakav par :>

Quote from: Coolgemini on 29-11-2006, 13:06:45
Najjaci emotion lovers su vazdusni znaci...valjda zbog toga sto nikad nemaju vishak,a ni manjak energije... :>
E ne znam...ja znam nekoliko blizanaca i vecina je ekstremno hiperaktivna...ja bi to ipak nazvala viskom :>

@willie
Ja bi npr, trebalo da se super slazem s bikovima (devica), ali situacija je pola pola...po iskustvu...ili ih bas gotivim, ili niiiikako - rat! Ali decko mi je bik, tako da se to ne uklapa u tu tvoju shemu :K

Ariel

Moje mi¹ljenje je da je za sex najjaèa kombinacija mu¹karac bik i ¾ena ¹korpija,
veza te¹ko da mo¾e da uspe zbog posesivnosti bika i prevelike ¾elje za slobodom ¹korpije,
jo¹ ako je devojka ¹korpija-ovan, jaoooo zlo i naopako...

nasty girl

Quote from: hulio_salinas on 17-11-2006, 22:24:04
izvor: Maksimalno.com (http://www.maksimalno.com/artman/publish/zabava/clanak_323.shtml)
Horoskop o mu¹karicima
J A R A C

Ako ste bas sasvim sigurni da je Jarac to sto hocete, dacemo vam nekoliko saveta. Prvi je - ne nasedajte na njegovu toboznju hladnocu i prezrivi ton kojim vam se nekad obraca. Drugo - izbegavajte glupe teme, traceve i povrsnost u svakom smislu. Trece - budite spremni da svako misljenje potkrepite jakim argumentima. Budite uvidjajni, diskretni i lepih manira… On ne poklanja svoje srce sve dok se ne uveri da je neko toga vredan i dok nije siguran da je to ono "pravo". Potrebna mu je zena koja ce uneti vedrinu u njegov zivot i koja ce iza visokih zidina ozbiljnosti videti vedrog decaka i njegovo zlatno srce…
Budite umiljati, nezni i odani i on ce vas pozeleti za ceo zivot. Ako vas jednom prihvati i zavoli, bice izuzetno odan i svaka naredna godina provedena sa njim bice sve lepsa i lepsa. Kod njih ljubav vremenom dobija na snazi, naravno ako je "ona prava" u pitanju… Ako ga stvarno zelite za sebe samo, jednostavno budite "ona prava"!

brate ovo je definitivno tacno....

Smrda

Quote from: willie the scot on 29-11-2006, 23:46:25
...jeste li primetili da se nikad ne zaljubljujete u osobe ciji vam karakter odgovara?recimo vodolija-blizanci...i sl.
znam jednog fenomenalnog blizanca i ravnodusan sam prema njoj,...verovatno tvorci horoskopske mudrosti nisu uverenja da ljubav i slaganje idu ruku pod ruku...
pa u horoskopu vazi manje vise princip dopunjavanja,+ i -....voda i vatra....zemlja i vazduh...

Alnus Glutinosa

joj, sta je ovo...svi imaju neka drugacija tumacenja...  :roll: meni su rekli da ne valja voda, ako si ti vatra, jer te voda onda gasi!  :>   :hm

hulio_salinas

Quote from: Ariel on 30-11-2006, 01:22:48
Moje mi¹ljenje je da je za sex najjaèa kombinacija mu¹karac bik i ¾ena ¹korpija,...

Moje misljenje je da je za sex najjaca kombinacija  MUSKARAC BIK, ZENA ZMIJA    :happy: :happy: :happy:

Smrda

Quote from: Alnus Glutinosa on 30-11-2006, 10:47:32
joj, sta je ovo...svi imaju neka drugacija tumacenja... :roll: meni su rekli da ne valja voda, ako si ti vatra, jer te voda onda gasi! :> :hm
pazi ovo...ja se mnogo ne razumem...ali ja na horoskop gledqam iz dva ugla...
jedan je zivotinjsko carstvo....pa po zivotinjama se dosta sazna...
a drugi je princip komplementarnosti,sa strane elemenata....voda i gasi vatru...zato i jeste ok...dopunjuju se...smiruju jedno drugo....slicne su jacine....
i treci gledas jacinu znaka...

Alnus Glutinosa

hulio_salinas

ma bre sta vam je ljudi... horoskop je cisto nagadjanje koje se vise ili manje poklopi sa manjinom ljudi...  :K
nema 'leba od toga... zar stvarno mislite da 7 milijardi ljudi moze uci u univerzalni profil 12 znakova??